Gervi opent nieuwe wellnesswinkel in WijnegemWellness bij u thuis

Gervi, specialist in wellnessbeleving voor thuis, opende recent een nieuwe toonzaal in Wijnegem. De sfeervolle toonzaal, gelegen langs de Houtlaan in Wijnegem en onderdeel van de Wijnegem Trade Towers, is ruim 400 vierkante meter groot en met oog voor detail en beleving ingericht. U vindt er een ruim assortiment jacuzzi’s, sauna’s, infraroodcabines en zwemspa’s, die u niet alleen kan bekijken, maar ook aanraken en testen.

Gervi wil wellness bij de mensen thuis brengen. Onze verkopers zijn getraind om de klanten
te adviseren en te begeleiden naar de juiste keuze. We focussen niet op de technische uitleg van het product, maar zoeken samen met de klant naar de beste oplossing voor hun wensen en behoeftes. Ook de aankoop van een jacuzzi of sauna moet een goed gevoel geven,” zegt Joeri De Mey, filiaalverantwoordelijke voor Gervi in Wijnegem. “Daarnaast kunnen in onze belevingstuin de producten ook getest worden. Zo kunnen klanten meteen uitproberen of het product goed aanvoelt of niet.”

Wellness wordt een thuisbeleving
Een jacuzzi of infraroodcabine is niet langer een luxe. Vandaag is wellness een investering in gezondheid. Wie regelmatig een sauna neemt, heeft in de winter een hogere weerstand. Infraroodcabines worden steeds vaker door rugpatiënten aangekocht en voor wie niet meer op asfalt mag lopen of regelmatig triathlons loopt, is een zwemspa een ideale investering.

Daarnaast is er ook een grotere aandacht voor design. Een jacuzzi is niet langer
een “bubbelbad in een hoekje van de tuin”, maar wordt steeds vaker meegenomen in het totaalconcept van de tuin. De huidige jacuzzi’s zijn mooi vormgegeven en verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

"Voor wie regelmatig een wellness bezoekt en ervan droomt dit gevoel ook thuis te ervaren, is een bezoek aan onze toonzaal zeker de moeite waard. Klanten zullen merken dat een thuiswellness geen onmogelijke droom is. Het is een investering in kwaliteitsvolle tijd met het gezin of met vrienden: van genieten en bijpraten in een relaxte sfeer."

Joeri De Mey, filiaalverantwoordelijke voor Gervi in Wijnegem

Gervi, een bekende naam in wellness
Gervi opende in 1985 zijn deuren in het Limburgse Maasmechelen. In 1998 werd het bedrijf overgenomen door Rony Nijs, die Gervi samen met vrouw Josefa en dochter Marjolein nog steeds leidt. Van een kleine Limburgse winkel, die twintig jaar geleden als eerste jacuzzi’s naar België bracht, is Gervi uitgegroeid tot een stevige speler in de verkoop en installatie van wellnessartikelen. Gervi telt vandaag zes filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Naast Wijnegem vindt u ook Gervi-toonzalen in Maasmechelen (hoofdzetel), Leuven, Hasselt, Sint-Martens-Latem en Gistel.
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Wil je gratis ondernemersnieuws plaatsen?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen Media Support

Mechelen
12-12-2018

BATTELBOEGEERT organiseert samen op zaterdag 22 december 2018 met Voetbalclub SK Heffen,Jeugdhuis Joppe, Natuurpunt Battel en KDans een kerstmarkt. WAAR? OP HET ARKKADEPLEIN TE BATTEL Iedereen is van harte welkom voor een hapje en een drankje tussen 17 – 22 uur.


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Bonheiden
12-12-2018

Eind september besloot de gemeenteraad om de verouderde dienstvoertuigen te vervangen door 2 elektrische deelwagens i.s.m. Partago. Deze wagens zullen overdag worden gebruikt door de medewerkers van de gemeente voor dienstverplaatsingen. Maar ook inwoners kunnen deze wagens gebruiken voor hun verplaatsingen. Inwoners die af en toe een (tweede) wagen kunnen gebruiken, kunnen zo de grote kost van...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Mechelen
11-12-2018

Word jij die andere kerstman? Maar wel eentje zonder witte baard en rood pak, wèg dus met al die stereotype cadeaus die in een opwelling gekocht worden. Ga eens voor iets anders, iets meer fun, iets speels en ànders... En waar kun je beter inspiratie opdoen dan bij Galeria Inno in de Bruul in Mechelen? Want Galeria Inno heeft altijd de vinger aan de pols als het gaat om nieuwigheden...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media SupportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het