Klik hier voor het regionaal ondernemersnieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |
Heb je nieuws te melden?
 

GentWij willen de gezonde McDonalds worden
Gentenaar Bart Roman opende in Londen onlangs het veganistische restaurant 'Essence Cuisine'. Op termijn wil hij 50 plantaardige restaurants wereldwijd. “Wij willen de gezonde McDonalds worden”, zegt…Nieuwsblad Gent
GentHier haalt heel Gent de mosterd: “En zeggen dat ons recept absoluut geen geheim is”
De mosterd van Tierenteyn-Verlent, die wordt gemaakt en verkocht in een pand op de Groentenmarkt, is erkend als streekproduct. “Voor ons een logische stap, want iedereen noemt ons product al jarenlang Gentse…Nieuwsblad Gent
Dendermonde Speculoos van La Confiance erkend als streekproduct: “Dankzij recept van overgrootvader
Speculoos van La Confiance in Dendermonde, pas sinds april op de markt, is erkend als Vlaams streekproduct. Een tweede erkenning voor het werk van Leo Borms, die het speculoosrecept van zijn overgrootvader nieuw leven…Nieuwsblad Dendermonde
Sint Niklaas - Nieuwkerken-WaasChocolatier Vyverman valt in de prijzen
Chocolatier Wim Vyverman is in de prijzen gevallen. Deze keer tijdens een Chocolate Summit in Brugge.…Nieuwsblad Sint Niklaas
AntwerpenGoed nieuws: McDonald’s levert nu ook aan huis in Antwerpen
Heb je zin in McDonald’s maar niet in buitenkomen? Vanaf donderdag kan je ook in Antwerpen je favoriete menu bestellen via de McDelivery service. McDonald’s België werkt hiervoor samen met…Nieuwsblad Antwerpen
MechelenSterrenchef Centpourcent opent pop-up op Mercado
De Mercado die sp.a tijdens het weekend van 21 en 22 oktober in de Mechelse Oude Vleeshalle organiseert, kan uitpakken met sterrenchef Axel Colonna-Cesari van restaurant Centpourcent.…Nieuwsblad Mechelen
AntwerpenFrederic Chastro van restaurant Sõma kroont zich tot beste jonge Benelux-chef
Frederic Chastro van restaurant Sõma (Antwerpen) is maandag in Den Haag uitgeroepen tot winnaar van de Benelux-finale van de wedstrijd S.Pellegrino Young Chef 2018. Drie Belgische vertegenwoordigers palmden het podium…Nieuwsblad Antwerpen
KortrijkFond&Fumet maakt plaats voor Rebelle
“Dit is een jongensdroom die uit komt”, zegt Martijn Defauw (30) die samen met vriendin Tessa D'haene (25) gastronomisch restaurant Rebelle in Marke zal openen. “Gastronomisch, maar met minder strakke…Nieuwsblad Kortrijk
Blankenberge - UitkerkeKoppel stapt na 27 jaar uit horeca: “We kunnen nog een paar jaar doorgaan, maar het is tijd voor iets anders”
Dit weekend wordt het laatste weekend van restaurant ’t Fregat op de Zeedijk. Uitbaters Marc Dekempe en Isabelle Vandenbroucke zijn na een carrière van 27 jaar in de horeca aan een nieuwe uitdaging toe. Zaterdag…Nieuwsblad Blankenberge

Media Partners

Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het