Het is 10 jaar geleden dat de dorpsrestaurants van start gingen.Dat wordt deze week gevierd met een feestmaaltijd. Deze middag kreeg ze in Rutten de primeur. 
OCMW-voorzitter Johnny Vrancken heet de 88 aanwezigen welkom: "We zijn het enige dorpsrestaurant waar het eten zelf bereid wordt. Hiervoor zorgt Paula Jans met haar team van vrijwilligers. Jullie kunnen naast het lekkere eten ook wekelijks genieten van het gezellig samenzijn. Sociaal contact is enorm belangrijk". Hij overhandigde iedereen een fotokader. 
In al die jaren werden maar liefst 120.000 maaltijden geserveerd!

De 'klanten' van het dorpsrestaurant hebben een omhaling gehouden voor de vrijwilligers. Dat leverde in Rutten zowat 250 euro op. Het geld werd besteed aan geschenkkorven.  
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  09-01-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Heb je ondernemersnieuws?
 Meer nieuws over Tongeren-vandaag

Tongeren
20-04-2018

Zangkoor de 'Val’se Merels' organiseerde een optreden in de inkomhal van het Vesaliusziekenhuis. Het zangkoor uit Val-Meer wilde de bezoekers die op dat moment naar huis gingen op die manier verrassen en een mooi moment bezorgen.


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
20-04-2018

In het midden van de Sint-Truiderstraat heeft zich een verzakking voorgedaan met enkele straatklinkers. De oorzaak ligt bij een waterlek. De straat is gedeeltelijk afgesloten.


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
20-04-2018

Het Tongers Nieuw Theater brengt de parel van theater- en filmregisseur Martin McDonagh, getiteld "De Kussenman". "Er was eens..." zal nooit meer hetzelfde klinken... In een onbepaalde totalitaire staat wordt de amateur-schrijver Katurian door twee rechercheurs van de staatsveiligheid ondervraagd. Op de tafel staat enkel een doos met de kortverhalen van Katurian. De reden van...


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
19-04-2018

De oudste stad van België wordt de thuishaven voor een euregionale samenwerking rond hiphop. De Vlaamse en de Franse Gemeenschap, de provincie Nederlands Limburg en Sabam For Culture bundelen hun krachten die in Tongerenzullen uitmonden in een hiphopfestival. Hiphop is een muziekstroming en subcultuur die ontstond in New York in de jaren zeventig. Muziek maken, mixen, scratchen,...


Meer info

Tongeren-vandaagAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het