OPSPORINSBERICHT : Overval op een dagbladhandel in SchotenOp donderdag 11 mei 2017 omstreeks 17u10 stapten twee jonge mannen de boekenhandel “DEUZELD” binnen, gelegen aan de Boekenborglei in Schoten.
Op het ogenblik dat de uitbater naar de toonbank wilde stappen stond één van die jonge mannen reeds aan de kassa en stal geld.
De tweede verdachte trachtte de uitbater weg te houden van zijn kompaan en bedreigde hem met een groot vleesmes. De uitbater liet dit niet zomaar gebeuren, ging de confrontatie aan en werd in zijn hand gestoken.
Pas toen het slachtoffer begon te roepen en zijn broer de winkel binnenkwam zijn de twee daders gaan lopen, vermoedelijk in de richting van de Deuzeldlaan.

De eerste verdachte droeg een donkerblauwe trui (hoodie) met wit opschrift ‘Jack & Jones, een zwarte broek en sportieve schoenen
De tweede verdachte droeg een Appelblauwzeegroene trui (hoodie), een  donkere (blauwe) trainingsbroek met 4 witte ‘pijl iconen’ aan de zijkant, blauw-zwarte sportschoenen (sneakers) en een rugzak met zwart-rode accenten.
Herkent u deze daders of hebt u meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 080030 300.

U kan getuigen via opsporingen@police.belgium.eu
of het bericht nalezen op www.politie.be

 

djo.oar@police.belgium.eu

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-11-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Politie opsporing

Wuustwezel
09-01-2018

De politie en het parket zouden graag de identiteit van deze man willen kennen. Op maandag 8 januari 2018 omstreeks 12 uur ’s middags werd een verwarde man aangetroffen op de Kampweg in Wuustwezel. Hij kan zijn eigen naam of afkomst niet meer herinneren. De onbekende man is tussen 25 en 30 jaar oud en ongeveer 1m80 lang. Hij is normaal gebouwd en spreekt Nederlands. Hij heeft bruin/blond...


Meer info

Politie opsporing
Zwijnaarde
22-12-2017

In de nacht van donderdag 21/12 op vrijdag 22/12, omstreeks 04u00 in de ochtend, werd een ramkraak gepleegd op de Mediamarkt aan de Oudenaardsesteenweg in ZWIJNAARDE. Met een MINI COOPER werd de etalage stuk gereden en de daders gingen aan de haal met meerdere multimediatoestellen. Deze MINI COOPER werd ter plaatse in brand gestoken. De MINI COOPER werd onlangs in Frankrijk gestolen en had...


Meer info

Politie opsporing
Borgerhout
+2
08-12-2017

Op zondag 25 juni 2017 omstreeks 15.14 uur werd een politieman gewond tijdens een interventie op het pleintje ter hoogte van de Jan De Laetstraat in Borgerhout (Antwerpen). Een jonge man gooide tijdens calamiteiten een vol drankblikje tegen het hoofd van een politie-inspecteur, terwijl deze een andere verdachte trachtte in bedwang te houden. De politie-inspecteur werd opzettelijk geslagen en...


Meer info

Politie opsporingAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het