OPSPORINSBERICHT : Overval op een dagbladhandel in SchotenOp donderdag 11 mei 2017 omstreeks 17u10 stapten twee jonge mannen de boekenhandel “DEUZELD” binnen, gelegen aan de Boekenborglei in Schoten.
Op het ogenblik dat de uitbater naar de toonbank wilde stappen stond één van die jonge mannen reeds aan de kassa en stal geld.
De tweede verdachte trachtte de uitbater weg te houden van zijn kompaan en bedreigde hem met een groot vleesmes. De uitbater liet dit niet zomaar gebeuren, ging de confrontatie aan en werd in zijn hand gestoken.
Pas toen het slachtoffer begon te roepen en zijn broer de winkel binnenkwam zijn de twee daders gaan lopen, vermoedelijk in de richting van de Deuzeldlaan.

De eerste verdachte droeg een donkerblauwe trui (hoodie) met wit opschrift ‘Jack & Jones, een zwarte broek en sportieve schoenen
De tweede verdachte droeg een Appelblauwzeegroene trui (hoodie), een  donkere (blauwe) trainingsbroek met 4 witte ‘pijl iconen’ aan de zijkant, blauw-zwarte sportschoenen (sneakers) en een rugzak met zwart-rode accenten.
Herkent u deze daders of hebt u meer informatie over deze feiten, neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 080030 300.

U kan getuigen via opsporingen@police.belgium.eu
of het bericht nalezen op www.politie.be

 

djo.oar@police.belgium.eu

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-11-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Politie opsporing

Genk
08-11-2017

De politie vraagt, op verzoek van het parket van Limburg, om volgende oproep tot getuigen te verspreiden: Op zaterdag 10 juni 2017 om 17u53, enkele minuten voor sluitingstijd, werd een filiaal van het warenhuis Delhaize overvallen in de Zaveldriesstraat in Genk. Een onbekende man stormde het warenhuis binnen en onmiddellijk bedreigde hij de kassierster met een handvuurwapen. Hij stoorde zich in...


Meer info

Politie opsporing
Antwerpen
07-11-2017

Op donderdag 2 november 2017 werd de 73-jarige Adrianus MARIJNISSEN voor het laatst gezien aan het Sint-Jansplein in Antwerpen. Sindsdien is hij spoorloos. Meneer MARIJNISSEN is 1m70 lang en normaal gebouwd. Hij heeft blauwgrijze ogen en kortgeschoren grijs haar. Hij heeft een rode vlek onder zijn rechteroog en draagt een bril. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een jeans en een...


Meer info

Politie opsporing
Brussel
+1
06-11-2017

In het kader van een dossier "criminele organisatie" waarvan de vermeende leden zich kennelijk bezig houden met het plegen van overvallen op juweliers, zijn de speurders op zoek naar deze twee mannen op de foto. Op de foto staan 4 mannen en werd in juni 2016 genomen in Dinant. Twee mannen konden reeds worden geïdentificeerd door de speurders , van de twee andere is nog geen...


Meer info

Politie opsporingAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het