Vier weekends kerstmarkt in MechelenStandhouders kunnen zich inschrijven t.e.m. 28 september 2019


De voorbije edities won de ‘Kerstmarkt aan de Dijle’ aan populariteit. Een must-do activiteit tijdens de winter. Mechelen houdt je Warm doet niet mee aan een winterslaap want er staat weer een gezellig, winters programma op het menu. De winterliefhebbers kunnen maar liefst vier weekends afzakken naar het centrum van Mechelen. Kandidaat-standhouders hebben nog de mogelijkheid zich aanmelden vóór 28 september 2019.
 
Met Mechelen houdt je Warm 2019 staan er dit jaar weer een reeks van heerlijke winteractiviteiten op het programma. Een populair evenement dat alvast niet mag ontbreken, is de kerstmarkt. Tijdens de maand december geniet de bezoeker vier weekends lang van de kerstmarkt en krijgen kerstmarktstandhouders de kans om zich in deze unieke setting te vertoeven. De ijspiste op de Dijle is bovendien een van de grote trekpleisters tijdens de eindejaarsperiode en bevindt zich in het middelpunt van de kerstmarkt.  

Ook dit jaar dompelen we de Mechelse binnenstad weer helemaal onder in een warme, winterse gezelligheid. “Vier weekends ‘Kerstmarkt aan de Dijle’ is daar een belangrijk speerpunt van. In december kan je elk weekend, van vrijdag t.e.m. zondag, heerlijk vertoeven op de Vismarkt, Haverwerf en in de Van Beethovenstraat. De schaatspiste op de Dijle maakt je gezinsuitstap helemaal af”, legt Kristof Calvo, voorzitter Mechelen Feest, uit.

 

Warme oproep voor standhouders

De inschrijvingen voor een standplaats op de kerstmarkt stromen binnen, máár ze zijn nog niet afgelopen. Wil jij graag deel uitmaken van de kerstmarkt met winterse, handgemaakte of artisanale voedingswaren? Of wil je de bezoekers verwennen met allerlei lekkernijen? Het kan allemaal. Originaliteit en producten/gerechten met een winterse toets krijgen voorrang.

Tijdens de kerstmarkt besteden we ook aandacht aan solidariteit en duurzaamheid. Standhouders die een chalet uitbaten ten voordele van een goed doel, of die resoluut kiezen voor duurzame producten, komen in aanmerking voor een kortingstarief.
 
Inschrijven om deel te nemen aan onze kerstmarkt kan nog tot en met zaterdag 28 september via deze link: https://www.mechelen.be/kerstmarkt-aan-de-dijle-3. Stuur een mailtje naar standhouders@mechelenhoudtjewarm.be voor alle vragen en info.
 
 

Praktische informatie:
 
Kerstmarkt aan de Dijle:

  • Vrijdag 6 t.e.m. zondag 8 december 2019.
  • Vrijdag 13 t.e.m. zondag 15 december 2019.
  • Vrijdag 20 t.e.m. zondag 22 december 2019.
  • Vrijdag 27 t.e.m. zondag 29 december 2019.

Uren kerstmarkt: 

  • Vrijdagen: 18 tot 23u.
  • Zaterdagen: 11 tot 23u.
  • Zondagen: 11 tot 20u.

 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-09-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Mechelen

Mechelen
12-09-2019

In 2018 organiseerde Dēmos de eerste DIP. Participatie is een vaak gebruikt begrip. Het staat in de subsidiecriteria en het duikt op in projecten. Tijdens deze DIP meetup werd de vraag luidop gesteld hoe men dit begrip omzet in werkbare modellen, in realisaties. Tegelijk broeit er onder de radar heel wat sterk en onzichtbaar terreinwerk dat nog te weinig gezien wordt. Daarom is deze DIP meetup...


Meer info

Mechelen
Mechelen
10-09-2019

De stad en Mest vzw hebben samen een oplossing gevonden voor het majorettekorps Va et Vient, dat eind augustus haar repetitieruimte verloor door een zware brand. De culturele vereniging kan in september nog terecht in het voormalig Artenova-gebouw aan het station en vanaf oktober in de oude bibliotheek in de Moensstraat.Op woensdag 28 augustus sloeg het noodlot toe voor drumband Fatiboombastic en...


Meer info

Mechelen
Mechelen
10-09-2019

Het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker viert dit jaar haar 25ste verjaardag. Op 13, 14 en 15 september zullen duizenden vrijwilligers in Vlaanderen azalea’s verkopen voor 7 euro. Ook in Mechelen zullen een aantal verenigingen op pleinen en aan supermarkten geld inzamelen voor Kom op tegen Kanker.Stad Mechelen kan voor de azaleaverkoop rekenen op de hulp van een 30-tal vrijwilligers....


Meer info

MechelenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het