The Villa Antwerp viert het komende weekend haar 5-jarig bestaan!Een ongezien festijn op zowel vrijdag 17 als zaterdag 18 november met top DJ sets & tal van ‘special guests’ waaronder Louis Talpe, Oscar Willems, Joren Seldeslachts, Manuel Broekman, Ella Leyers,...!

 

Antwerpen, 14 november 2017 – The Villa Antwerp viert het komende weekend haar 5-jarig bestaan! The Villa Antwerp is al jaren een vaste waarde in het Antwerpse uitgaansleven, en tot ver daarbuiten. Bovendien blijft de populariteit van de club stijgen. Om dit te vieren, wordt er aanstaande vrijdagavond een spectaculair feestweekend ingezet. Zowel op vrijdag- als op zaterdagavond zullen top DJ sets elkaar afwisselen, de éne DJ set nog exclusiever dan de andere. Het publiek zal dus de éne muzikale climax na de andere beleven. Naast de trendy feestgangers zullen er ook, zoals elk weekend, verschillende bekende Vlamingen present tekenen. Zo zullen er zowel op vrijdag- als op zaterdagavond tal van ‘special guests’ aanwezig zijn waaronder Louis Talpe, Oscar Willems, Joren Seldeslachts, Manuel Broekman, Ella Leyers,… die deze fenomenale birthday editie helemaal compleet zullen maken. Kortom, dé ‘party hotspot’ van Antwerpen wordt het komende weekend, nog meer dan anders, the place to be. Op vrijdagavond gaan de deuren voor het grote publiek open vanaf 23.00u. Op zaterdag vanaf middernacht. Locatie: Limbastraat 1, te Antwerpen. Reservaties mogelijk via: http://www.thevilla-antwerp.be/.

 

Groeiend succes

Elk weekend worden de wachtrijen aan de ingang alsmaar langer en langer. Hippe mensen van overal, tot zelfs ver buiten de regio Antwerpen, komen zich uitleven op de dansvloer van The Villa Antwerp. Volgens Vincent Van Trier, één van de zaakvoerders van The Villa Antwerp, liggen verschillende factoren aan de basis van dit succes. Zo vertelt hij: “Zowel Raf als ik zijn beiden erg gehecht aan de club en we willen ons publiek elke keer opnieuw een exclusieve avond bezorgen en entertainen met nieuwe dingen. We leggen de lat dus erg hoog. Het uitgangspunt blijft altijd hetzelfde maar door onze visie en specifieke aanpak slagen we erin om de verwachtingen telkens te overtreffen. Elke avond is anders in The Villa Antwerp. We werken samen met de beste DJ’s uit de commerciële scène waardoor het publiek keer op keer top DJ sets krijgt. Daarnaast spelen we ook in op de actualiteit met ‘surprise acts’ e.a. wat steevast heel positief onthaald wordt. Zo zijn er de voorbije weken bijvoorbeeld de after parties van Bazart & Oscar And The Wolf geweest, en ook het komende feestweekend zullen er verschillende top acts opgevoerd worden!”

Historiek

Het unieke concept van The Villa Antwerp werd vijf jaar geleden opgestart. Door het succes van ‘Maritime’ op het Eilandje werd er gezocht naar een grotere locatie en zo werd de voormalige ‘Villa des Roses’ gevonden. Oorspronkelijk was The Villa Antwerp gekend voor zijn "dinner & dance" concept met een restaurant (100 personen) & een club voor 250 personen. Tijdens de zomermaanden werd de omschakeling van de club naar ‘the patio’ (650 personen) gemaakt waarvan het dak geopend kan worden zodra de temperaturen op de dansvloer stijgen. Drie jaar geleden heeft Vincent Van Trier het creatieve luik op zich genomen. Het “dinner” concept werd opgeheven en beide zalen werden sindsdien volledig ingezet voor het clubgegeven. En met succes: al vrij snel werden zowel the patio als de club permanent in gebruik genomen met 1.500 bezoekers per weekend. Vorig jaar heeft Vincent Van Trier zich ingekocht in The Villa Antwerp en zijn zowel Raf Doms als Vincent clubeigenaar.

 

Meer info & contactgegevens:

In The Villa Antwerp kan men het hele jaar door genieten van de meest exclusieve DJ’s, de leukste crew en het meest trendy publiek waaronder ook vele BV’s. The Villa Antwerp bevindt zich in de Limbastraat 1 in Antwerpen en is elke vrijdag en zaterdag open van 23.00u tot 6.00u ’s morgens. Meer info vind je op de Facebook pagina van The Villa Antwerp en/of op de Instagram account: thevillaantwerp.  
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-11-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Recreatiesport

Mol
12-04-2018

MOL – Sinds enkele jaren heeft het Molse Sint-Jan-Berchmanscollege een Kennisacademie. Deze academie staat open voor iedereen en biedt lezingen over diverse onderwerpen. Op zondag 22 april stapt de academie in de wereld van kunstschilder Jakob Smits en de Molse schilderskolonie. De lezing gaat door in GBS De Stapsteen, recht tegenover het Jakob Smitsmuseum. Handig, want na de lezing kunnen...


Meer info

Recreatiesport
Brussel
02-10-2017

Ook dit jaar lanceren het Centrum voor Cybersecurity België en de Cyber Security Coalition een sensibiliseringscampagne rond cyberveiligheid in het kader van de European Cyber Security Month. Deze keer gaan we de strijd aan tegen phishing. Maar liefst 9% van de Belgische internetgebruikers verloor immers al eens geld door internetfraude waaronder phishing (Eurostat 2015). Cybercriminelen...


Meer info

RecreatiesportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het