Doe mee met de Warmste WeekOok dit jaar organiseert Studio Brussel de Warmste Week. Duizenden mensen zetten zich in om geld in te zamelen voor het goede doel. Hier vindt u een selectie van enkele opvallende Antwerpse acties. Doet u ook mee? 

 

Exclusieve rondleiding op de Warmste Werf

zondag 16 december, duur: 60-90 minuten; Operaplein, Antwerpen-Centrum; 15 euro

Noorderlijn organiseert een rondleiding achter de schermen van de grootse werf in Antwerpen: de tunnels onder het Operaplein. U krijgt een unieke rondleiding door de autotunnels, ondergrondse parking en het premetro­sta­tion. Op het Operaplein kan u aan een van de vele foodtrucks uw honger stillen.

De opbrengst van de rond­lei­dingen gaat naar VZW Wapper. Van de foodtrucks op het Operap­lein gaat een deel van de omzet naar DVC Sint-Jozef in de wijk Luchtbal.

Alle info en inschrijvingen voor de Warmste Werf.

 

Maak een unieke wandeling langs Antwerpen

za 22 december en zo 23 december, 14 uur; 20 euro

Achterklap for Life - 2018 neemt u mee naar onbekende plekjes in de stad en brengt persoonlijke verhalen over vier Antwerpse goede doelen en organisaties. Tutti Fratelli is één van de geselecteerde goede doelen. 

Boek uw wandeling bij Achterklap for Life.

 

High tea op de Schelde

zaterdag 8 en zondag 9 december; Steenplein

 Sigrid Spinnox

Kom dit weekend koffiekletsen op DeWaterbus. Geniet er van warme dranken en heerlijk gebak. Dit ten voordele van dagcentrum De Toren, een organisatie die mensen met jongdementie opvangt en steunt. 

Meer info over dit evenement op deWaterbus.

 

Win een diner in The Jane

tot en met zaterdag 22 december; The Jane, Paradeplein 1, Groen Kwartier

Nog tot en met 22 december veilt The Jane elke dag een tafel voor 2 personen. Begin alvast te lekkerbekken want chef Nick Bril kookt een uitgebreid degustatiemenu. De opbrengst van de veiling gaat naar daklozenwerking Kamiano.

Ontdek alles over de veiling bij The Jane.

 

Een sprookjesachtige kerstboom op uw raam

zondag 9 december, 12-15 uur; 80 euro

 Lotte Alissa

Altijd al een gepersonaliseerde kerstboom bij u thuis willen hebben? Raamtekenares Lotte Alissa maakt uw droom waar met een unieke kersttekening op uw venster naar keuze. De prijs gaat integraal naar de Klimaatzaak.

Laat een kerstboom tekenen bij u thuis.

 

Loop de Warmathon langs de Schelde

vrijdag 21 december, 14-20 uur; startpunt: Gloriantlaan, Antwerpen-Linkeroever; basisprijs 15 euro

Trek uw beste loopschoenen aan en loop warm voor uw zélf gekozen goede doel tijdens de Warmathon in Antwerpen. Het parcours loopt langs de Schelde in de omgeving van Sint-Anna, Linkeroever. Elke deelnemer ontvangt dit jaar een exclusief paar MOTIVETERS, een paar opvallende veters. 

Schrijf u in tot en met donderdag 20 december, 23 uur.

 

Organiseer zelf een actie

Wil u zelf een actie starten? Dat kan! Start individueel of met uw bedrijf of een vereniging een actie voor een zelfgekozen goed doel. Nog tot en met 23 december kan u uw actie registreren via www.dewarmsteweek.be.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  05-12-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Antwerpen

Antwerpen
18-02-2019

De stad Antwerpen ontwikkelde een website met zoekfunctie waarop ouders met schoolgaande kinderen een uitgebreid aanbod aan vakantieopvang kunnen terugvinden. De krokusvakantie staat voor de deur, de paasvakantie volgt snel en voor sommige gezinnen ligt zelfs al de vakantieplanning voor de zomer vast. Voor gezinnen met kinderen vormen die schoolvakanties vaak een uitdaging, want het is niet...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
18-02-2019

De stad Antwerpen heeft het ontwerpteam Ney & Partners BXL en Omgeving cvba gekozen voor de bouw van een nieuwe Krugerbrug voor fietsers en voetgangers in Hoboken. Schepen voor mobiliteit Koen Kennis: “Met deze nieuwe brug maakt de stad een comfortabele en veilige verbinding tussen twee belangrijke fietsroutes: de fietsostrade F13 tussen Antwerpen en Hemiksem/Boom en de Districtenroute....


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
18-02-2019

AG VESPA, het autonoom gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten Antwerpen, start vandaag met de verkoop van een uniek stukje Antwerpse geschiedenis. Deze keer gaat het niet om een vastgoedproject, maar een tjalk met een rijke historiek. Met zijn 5 meter breedte en 22 meter lengte is de ‘Ortelius’ vernoemd naar Antwerps cartograaf Abraham Ortelius. AG VESPA verkoopt het schip...


Meer info

Antwerpen
Antwerpen
14-02-2019

Het district Antwerpen organiseert voor de zesde keer de Burgerbegroting. Inwoners van het district beslissen hierbij over de verdeling van 1,4 miljoen euro of 10% van de volledige begroting van 2019. Vanaf dit jaar krijgt het district een groeiend aantal bevoegdheden waardoor het budget van de Burgerbegroting stijgt van 1,1 miljoen naar 1,4 miljoen euro. Bewoners kunnen zich nu al inschrijven...


Meer info

AntwerpenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het