RAFC pers: Antwerp werkt verder aan uitbouw van de BosuilMet het oog op de verdere uitbouw van de Bosuil-site en de structurele vooruitgang van de club werd recent de bouwvergunning ingediend voor de realisatie van Tribune 4. Met een uitbreiding van de capaciteit zet Antwerp haar ambities verder kracht bij om op lange termijn een sterk verhaal neer te zetten. Na het recente nieuws dat Antwerp volgend seizoen in een uitverkochte Bosuil zal spelen, doet de club er op deze manier alles aan om te kunnen voldoen aan de grote vraag bij haar supporters.

Door de bouw van de nieuwe tribune, zal het stadion beschikken over voldoende capaciteit om Europees voetbal te spelen vanaf seizoen 20-21. Zo zal de tribune één grote sfeertribune worden, waarin nauw overleg zal gepleegd worden met de sfeergroepen en supportersclubs. De tribune zal ook het RAFC trainingscentrum huisvesten voor de jeugd, beloften en A-kern spelers, zodat zij over uiterst moderne technologieën beschikken om zich maximaal te focussen op het voetbal. Hierin worden onder meer kleedkamers, doucheruimtes, ontspanningsruimtes en revalidatieruimtes voorzien. RAFC bouwt hiermee letterlijk verder aan de toekomst van de jeugd. In het verlengde van de Europese trends worden hier ook hospitality ruimtes ondergebracht. Verder zullen de kantoren van de club in dit gebouw ondergebracht worden, zodat alle entiteiten gecentraliseerd worden.

Het verder dichtbouwen van het stadion komt ook de geweldige sfeer en beleving ten goede, zodat het geluid nog meer in het stadion blijft hangen. Naast de grote vooruitgang met de nieuwe hoofdtribune, wordt op deze manier verder geïnvesteerd om van de Bosuil een sfeervolle en duurzame thuishaven te maken van de Reds.

Daarnaast heeft het schepencollege van de Stad Antwerpen vanmiddag de vergunning goedgekeurd voor de sloop van Tribune 4. Dit betekent dat op korte termijn de afbraakwerken starten. Het is nu wachten op een finale bouwvergunning alvorens de werken van start kunnen gaan.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  10-07-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over RAFC

Deurne
>>
12-07-2019

Royal Antwerp F.C. wenst onze mediapartner GMGroup proficiat met de lancering van het nieuw journalistiek magazine ‘Newsweek België‘.GMGroup werkt dagelijks content uit voor de club en zijn social media kanalen. Van het aankondigen van een nieuwe speler t.e.m. een wedstrijdverslag. NEWSWEEK BELGIËEen nieuw journalistiek magazine, met een naam als een klok, en een...


Meer info

RAFC
Deurne
>>
12-07-2019

Alexis De Sart vervoegt het rood witte legioenDe Sart (12/11/96) is een polyvalente middenvelder met zo’n 100 wedstrijden in de Belgische 1e klasse op de teller.Hij komt over van Sint-Truiden en tekent een contract voor 5 seizoenen.Afgelopen maand reisde De Sart nog af naar het WK in Italië met de nationale U21 ploeg.Wij wensen Alexis veel succes toe bij onze Reds!


Meer info

RAFC
Deurne
>>
08-07-2019

Coopman (12/03/1995) kende zijn jeugdopleiding bij Club Brugge waar hij enkele opwachtingen maakte in het 1e elftal.Na een uitleenbeurt aan Zulte Waregem nam KV Oostende Coopman afgelopen seizoen over van Club Brugge waarin hij 28 wedstrijden speelde.Coopman kan uitgespeeld worden als aanvallende middenvelder of flankaanvaller en heeft reeds meer dan 100 westrijden in de Belgische competitie op...


Meer info

RAFCAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het