Studeren in Het GasthuisTijdens de blokperiode stelt Het Gasthuis ruimte ter beschikking voor de studenten. Nog tot en met vrijdag 5 juli zijn ze van harte welkom om te komen blokken op de Gasthuissite.


Bibliotheek
In de bib kunnen de studenten zich aan hun studies wijden in de rustige leeszaal. Op maandag- en vrijdagvoormiddag en op zaterdagnamiddag zijn studenten welkom tijdens de normale openingsuren. Op dinsdag, woensdag en donderdag kunnen ze ook buiten de openingsuren terecht in de bib, vanaf 9 uur tot sluitingstijd. Wie op die dagen wil komen, kan zich ’s morgens tussen 8.30 en 9 uur aanmelden. Na 9 uur worden de deuren gesloten.


Museum
In de museumruimte kunnen studenten terecht tijdens de openingsuren van dinsdag tot vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 16.30 uur, op zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur. Op maandagen en feestdagen is het museum gesloten.


Cultureel Centrum
Je kunt je ontspannen op de binnenkoer van het CC. De aangrenzende cafetaria is open van dinsdag tot vrijdag tussen 13 en 23 uur en in het weekend van 14 tot 18 uur. De ideale plaats om tijdens je middagpauze te bekomen met een fris drankje en een versnapering.


Sluitingsdagen
De bibliotheek is enkele dagen gesloten gedurende de maanden juni en juli: zaterdag 1 juni, maandag 10 juni en van donderdag 11 juli tot en met zaterdag 13 juli. De sluitingsdagen van het CC en het museum vind je terug op www.hetgasthuis.be.


Succes aan alle studenten
Niet alleen studenten van hogescholen en universiteiten, maar ook leerlingen van het secundair onderwijs kunnen van deze studieruimte gebruikmaken. Het Gasthuis wenst alle blokkers veel succes!
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  08-06-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Aarschot

Aarschot
15-06-2019

Gisteren zette het stadsbestuur Ingeborg Augustus in de bloemetjes tijdens de gemeenteraad voor haar verdienste als Laureaat van de Arbeid in de categorie Floristen.


Meer info

Aarschot
Aarschot
15-06-2019

De gemeenteraad stemde tijdens de zitting van donderdag 13 juni in met het verlagen van het tarief om te huwen op zaterdag of een brugdag. Vanaf 1 januari 2020 wordt het tarief verlaagd van 323,40 euro naar 150 euro.Schepen van Burgerzaken Annick Geyskens: “We brachten dit voorstel op de gemeenteraad omdat we ons binnen het stadsbestuur niet kunnen vinden in het hoge tarief dat momenteel...


Meer info

Aarschot
Aarschot
15-06-2019

Op donderdag 13 juni 2019 keurde de Aarschotse gemeenteraad enkele aanpassingen aan het nieuwe circulatieplan voor de binnenstad goed. Ook bekrachtigde de gemeenteraad enkele wijzigingen aan het parkeerbeleid.Fietszone aangepastDe fietszone werd aangepast op basis van het advies van de Fietsersbond. De Sint-Niklaasberg, de Leuvensestraat en de Bonewijk maken geen deel meer uit van de fietszone....


Meer info

Aarschot
Aarschot
12-06-2019

Aarschot is klaar voor de zomer! Van juli tot september worden de stad en de deelgemeenten omgetoverd tot een zomers paradijs voor jong en oud. De Zomer van Aarschot biedt iedereen die naar de Parel van het Hageland afzakt een boeiend en bruisend programma. Cultuur, natuur, sport, recreatie en muziek zorgen voor een mozaïek aan kleine en grote activiteiten.ZomerprogrammaHet zomerprogramma...


Meer info

AarschotAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het