De dienst voor Opvanggezinnen van Dilbeek is steeds op zoek naar nieuwe onthaalouders.Heb je een grote passie voor kinderen? Vind je het heerlijk om voor andere kinderen te zorgen en hen te ondersteunen in hun eerste stappen in het leven? Ben je sterk in communicatie en doe je graag creatieve of muzikale dingen met kinderen? Dan is de job van onthaalmoeder misschien iets voor jou.

Die biedt tal van voordelen: je werkt vanuit je eigen huis, je vangt andere kinderen op tegen een vergoeding en je bent aanwezig voor je eigen (klein)kinderen. Je kiest bovendien deels je eigen werkuren en je aantal vrije dagen.

Wil je meer weten, kom dan zeker eens langs op onze info-avond op 9 januari 2018 bij dienst kinderopvang, de Heetveldelaan 10, 1700 Dilbeek. Hier krijg je antwoord op vragen als:

  • Wat zijn de startvoorwaarden?
  • Wat zijn voordelen? Maar wat zijn nadelen?
  • Wat doet de dienst voor Opvanggezinnen voor de aangesloten onthaalouders?
  • Wat is het sociaal statuut van een onthaalouder?
  • Waar moet de woning aan voldoen?

We maken tijd om te antwoorden op uw vragen. We nodigen een onthaalouder uit met ervaring die kan antwoorden op vragen uit de praktijk.

Kan je er niet bijzijn of wens je eerder een antwoord op je vragen? Dan kan je altijd een afspraak maken met de dienst kinderopvang@dilbeek.be. We helpen jou met plezier verder.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  09-01-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Dilbeek

Dilbeek
02-05-2018

Al fietsend genieten van het Pajottenland en van Pajotse producten Hou zondag 24 juni alvast vrij in je agenda voor vier fietsroutes door onze glooiende regio, met haltes bij twintig ambassadeurs van het Pajottenland, producenten en horecazaken. In Dilbeek kan je de trekpaardenstal ’t Sollenveld en brouwerij Angerik ontdekken. Als afsluiter is iedereen welkom op het slotfeest bij brouwerij...


Meer info

Dilbeek
Dilbeek
11-04-2018

Huis van het Kind Dilbeek en Team Volwassenen Groot-Bijgaarden organiseren sinds november 2017 spel- en ontmoetingsmomenten voor gezinnen met kinderen. Dit warme project is momenteel kandidaat voor de titel van ‘gastvrije gemeente’. Stem voor dit warme project en help zo Dilbeek en dit initiatief in de kijker te zetten.


Meer info

Dilbeek
Dilbeek
11-04-2018

Sportweek Dilbeek is een omnisportkamp voor sportieve jongeren. Het kamp gaat door tijdens de eerste twee weken van juli (2-6 juli 2018) en (9-13 juli 2018). Met uitzondering voor 11 juli (feestdag). Wie zijn onze deelnemers? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kinderen van 6 tot 11 jaar en jongeren van 12 tot 16 jaar. Wat bieden we aan? Het programma is gevarieerd en aangepast...


Meer info

Dilbeek
Dilbeek
11-04-2018

Door de werken in het kader van het Masterplan Dilbeekse kern is de parking aan de Kasteelhoeve niet bereikbaar tot 9 juli. Hou daar rekening mee wanneer je een bezoek plant aan de gemeentelijke diensten. Parkeerplaatsen en de toegang voor minder validen is verzekerd langs de de Heetveldelaan.


Meer info

DilbeekAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het