Stand van zaken WildersportcomplexIn afwachting van de analyse en de beoordeling van de onderzoeken en het definitieve verslag van de deskundigen blijft de sporthal al zeker gesloten tot het eind van deze maand.

Op dinsdag 3 april heeft het studiebureau D+A en het Technisch Centrum voor Houtbouw de kwaliteit van de spanten in de sporthal van het Wildersportcomplex onderzocht.

De deskundigen onderworpen de spanten niet alleen aan een visueel onderzoek, maar ook aan een booronderzoek. Op basis van de uitgevoerde onderzoeken en testen wordt een verslag opgemaakt dat we tegen het eind van deze maand mogen verwachten.

Daarnaast werd ook de dakdichting onderzocht door de firma Imperbel. Het onderzoek wees uit dat de dakdichting niet lekt en dat bijkomende belasting door vocht kan worden uitgesloten.

Zodra de resultaten en aanbevelingen van het verslag van de aangestelde deskundige bekend zijn, kan de herstelprocedure worden opgestart en zal beslist worden wanneer de sporthal terug opengesteld kan worden. Intussen danken we de sportclubs en de sporters voor hun begrip.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  19-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Sint-Pieters-Leeuw

Sint Pieters Leeuw
14-05-2018

Vanaf deze week zal er in Sint-Pieters-Leeuw een campagne worden opgestart, waarbij intensiever gecontroleerd zal worden op het correct gebruik van de parkeerplaatsen voor mensen met een beperking. Jan Desmeth, Schepen van mobiliteit: "Het gebruik door mensen, die echt geen recht hebben op deze parkeerplaatsen, is een groot probleem. Enerzijds vindt wie er wel recht op heeft, geen plaats...


Meer info

Sint-Pieters-Leeuw
Sint Pieters Leeuw
14-05-2018

Wegens een technisch defect blijft het zwembad op maandag 14 en dinsdag 15 mei gesloten. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak.


Meer info

Sint-Pieters-Leeuw
Sint Pieters Leeuw
09-05-2018

Tien weken lang brachten voorlezers een bezoekje aan elf voorleesgezinnen om de meest spannende en fantastische verhalen voor te lezen. Samen trokken ze naar de bibliotheek en konden ze met het gezin genieten van een theatervoorstelling in De Merselborre. Op woensdag 9 mei volgde de kers op de taart: een eindfeest voor iedereen die deelnam aan het project. De provincie Vlaams-Brabant zorgde voor...


Meer info

Sint-Pieters-Leeuw
Sint Pieters Leeuw
07-05-2018

Zaterdag 5 mei werd - in aanwezigheid van minister Weyts, gedeputeerde Dehaene, burgemeesters Segers en Deconinck en schepen Quaghebeur - het vernieuwde fietspad in de Jan de Trochstraat, Ijsbergstraat, Doylijkstraat (gemeente Dilbeek) en een gedeelte van de Pedestraat (Sint-Pieters-Leeuw) officieel geopend. Het gaat om een gesubsidieerd intergemeentelijk project met nieuwe fietspaden langs...


Meer info

Sint-Pieters-LeeuwAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het