Verkeersmaatregelen TienenLEUVENSESTRAAT AFGESLOTEN
Op zaterdag 13 oktober ’18 organiseren de handelaars van de Leuvensestraat de Sint-Denijsbraderie. Hierdoor geldt er van 07.00 tot 20.00 uur een parkeerverbod in de straat. Van 10.00 tot 20.00 uur wordt de Leuvensestraat ook verkeersvrij gemaakt.


KLEINE BERGSTRAAT AFGESLOTEN
Van woensdag 17 t/m vrijdag 19 oktober ’18 wordt de Kleine Bergstraat afgesloten voor het verkeer omwille van werken aan een woning.


VERKEERSMAATREGELEN PISO CITY-RUN
Op vrijdag 19 oktober ’18 vindt de PISO Tienen CiTy-run plaats, een avondlijke loop door de mooie gebouwen en monumenten van de stad. Om dit sportieve evenement veilig te laten verlopen, zijn er een aantal verkeersmaatregelen van kracht.


Van 18.30 tot 22.30 uur zal er in de volgende straten geen verkeer toegelaten zijn:
Alexianenweg, Academiestraat, Kalkmarkt, Grote Markt, Leuvensestraat, Oude Vestenstraat, Dr. J. Geensstraat, Broekstraat, Danebroekstraat, Minderbroedersstraat, Parking Kazerne+ (kant Minderbroedersstraat), Meendijkstraat, Hoegaardenstraat, Sint-Katharinastraat, Bostsestraat, Reizigersstraat, Beauduinstraat, Kapucijnenstraat, Kloosterhof, Kapelstraat, Kattenstraat, Veemarkt, Wolmarkt, Peperstraat, Ooievaarstraat.

Parkeren in bovenstaande straten blijft mogelijk voor bewoners. Aan deelnemers van de CiTy-run en bewoners die tijdens het evenement hun parkeerplaats nog willen verlaten, wordt aangeraden gebruik te maken van volgende parkings:
• Parking Kazerne+, Sint-Jorisplein (enkel bereikbaar via Meendijkstraat)
• Parking Grote Markt en Veemarkt (opgelet: deze parking is niet bereikbaar van 18.30 tot 22.30 uur)
• Parking Alexianenweg (opgelet: deze parking is niet bereikbaar van 18.30 tot 22.30 uur)
• Parking sportcentrum Houtemveld (shuttlebus naar Alexianenweg voorzien van 17.30 tot 22.00 uur)
• Langs de Vesten
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-10-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Tienen

Tienen
18-10-2018

TIENEN DOOFT DE LICHTEN Op zaterdag 20 oktober ’18 doven we de verlichting ter gelegenheid van de ‘Nacht van de Duisternis’. Ook de stad Tienen doet mee. Tussen 19.00 en 23.00 uur wordt de straat- en monumentverlichting uitgeschakeld in het centrum van de stad en in de deelgemeente Bost. Met ‘Nacht van de Duisternis’ zetten Bond Beter Leefmilieu, Preventie...


Meer info

Tienen
Tienen
18-10-2018

Een tijdje geleden werden alle huwelijksjubilarissen van de stad uitgenodigd op een viering met koffie en taart. Jammer genoeg konden Felix De Laet, beter bekend als René, en Maria Haesaerts er niet bij zijn wegens ziekte. Daarom werden ze vanochtend bezocht door de schepen van burgerlijke stand Ine Tombeur. Al 75 jaar deelt het gelukkige echtpaar lief en leed. Van harte proficiat!


Meer info

Tienen
Tienen
17-10-2018

VERBINDINGSSTRAAT AFGESLOTEN Op vrijdag 19 oktober ‘18 wordt de Verbindingsstraat in Grimde (t.h.v. huisnummer 43) van 06.00 tot 18.00 uur afgesloten voor het verkeer omwille van werken aan een woning.


Meer info

Tienen
Tienen
16-10-2018

Na Goetsenhoven en Oplinter wordt er nu ook in de Tiense deelgemeente Hakendover een buurtpreventienetwerk opgestart. Binnen zo’n netwerk melden buurtbewoners verdachte situaties aan elkaar, na de politie op de hoogte gebracht te hebben. Op die manier hopen ze het aantal inbraken in woningen terug te dringen. Een buurtpreventienetwerk is een netwerk van burgers die elkaar informeren over...


Meer info

TienenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het