Veilig op weg met de camperverzekering van Pasar en DVVVeilig op weg met de camperverzekering van Pasar en DVV

 

Niets zo leuk als lekker genieten tijdens je vakantie met je camper. Dankzij de unieke samenwerking tussen DVV als verzekeringsagent en Pasar als kampeerspecialist kan je er vanaf nu met een goede en volledige verzekering onbezorgd op uit trekken. En mocht er toch eens iets mis gaan kan je altijd rekenen op een DVV-verzekeringsagent dicht in jouw buurt.

 

De camper is al even in opmars en België is zelfs koploper in Europa: steeds meer mensen investeren in de aanschaf van een camper voor hun vakanties en weekendjes weg. Momenteel zijn er meer dan 50.000 campers ingeschreven in België.

 

Om er voor te zorgen dat al deze motorhomefans onbezorgd onderweg kunnen zijn, ontwikkelde Pasar samen met DVV, beide autoriteiten in hun vakgebied, een zeer voordelige camperverzekering.

  • Goed en volledig verzekerd

De camperverzekering bestaat uit de verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en een volledige Omnium. Wil je nog ruimer verzekerd zijn? Dan kan je dat aanvullen met een Bestuurders- en/of Bijstandsverzekering.

  • Voordelige verzekering

Je bent zeker van een zeer voordelige en kwaliteitsvolle camperverzekering. Zo kan je er gerust met jouw camper op uit trekken.

  • Dicht bij huis

Via het netwerk van DVV Verzekeringen vind je altijd een DVV-kantoor in de buurt. Zo ben je zeker van een vast aanspreekpunt en een persoonlijk contact. Als er iets gebeurt, kan je rekenen op een snelle reactie.

 

Lancering nieuwe camperverzekering op Mobicar 2017

Benieuwd naar de voordelen van deze nieuwe camperverzekering? Kom dan zeker eens langs op de Pasar en DVV-stand op Mobicar, de internationale beurs voor caravans en motorhomes in Brussels Expo, van 13 tot 17 oktober. Je vindt ons in hal 11, stand 1129.

 

Camperaars als echte community bij Pasar Kamperen

Deze camperverzekering past in de bredere visie van Pasar, de grootste kampeervereniging van Vlaanderen, om een echte campercommunity op te bouwen voor de Vlaamse camperaar. Naast een voordelige verzekering biedt Pasar ook een motorhomemagazine Campertijd, een bruisende kampeervereniging met meer dan 40 kampeerclubs en jaarlijks honderden kampeeractiviteiten, een forum voor al je kampeervragen en online camperroutes aan. Meer informatie over het magazine, het volledige camperaanbod en de voordelige verzekering vind je op campertijd.be
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen

Genk
18-10-2017

et hele jaar al voorin te vinden, sloot karter Nick Cuppens zijn seizoen zondag af in stijl. De veertienjarige piloot uit Opglabeek werd in Genk tijdens de zesde ronde van het BMC-kampioenschap derde in het dagklassement bij de junioren en verzekerde zich daarmee van de derde plaats in het eindklassement. De derde plaats in het eindklassement. Een podiumplaats dus. Twee mancheoverwinningen....


Meer info

Redactie inVlaanderen
De Panne
18-10-2017

Een bejaarde vrouw is gisteren vlakbij het gemeentehuis van De Panne om het leven gekomen nadat ze omvergereden was door een vuilniskar. De chauffeur was zich van geen kwaad bewust en reed door. Hij werd op 3 kilometer van de plaats van het ongeval door de politie aan de kant gezet.


Meer info

Redactie inVlaanderen
Antwerpen
18-10-2017

ZOO Antwerpen viert vandaag Wereldokapidag. Zo sponsort de ZOO een race voor kinderen uit de dorpen in en rond het okapireservaat van het Okapi Conservation Project in Congo. Door duurzaam te leven beschermen deze gemeenschappen het omliggende woud en de okapi’s die er wonen. ZOO Antwerpen sponsort de kinderen uit het dorpje Mambasa en vraagt zo aandacht voor de bedreigde okapi’s. De...


Meer info

Redactie inVlaanderenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het