SYZ Asset Management plaatst het nieuwe Total Return Strategies team onder toezicht van Adrien Pichoud. 

 

 

Genève, september 2019 - SYZ Asset Management ("SYZ AM"), de institutionele vermogensbeheerder van de SYZ Groep, heeft zijn Total Return Strategies team onder leiding geplaatst van Adrien Pichoud, Chief Economist, die benoemd is tot hoofd van Total Return Strategies. Het team zal het aanbod aan premieportefeuilles met meerdere activa, obligaties en aandelenrisico's integreren en versterken, voortbouwend op de huidige beleggingsexpertise en -capaciteiten van SYZ.

 

De beleggingsfilosofie gebaseerd op een flexibele assetallocatie, een strikt risicobeheer en liquiditeit blijft de kern van ons aanbod. Bovendien zullen de verschillende vaardigheden van het hele team dat zich toelegt op multi-actet-, obligatie- en wereldwijde aandelenportefeuilles, de totale rendementsstrategieën ten goede komen. Het nieuwe team zal ook kunnen vertrouwen op de kwantitatieve analyses die het Quantitative Solutions team onder leiding van Benoît Vaucher op alle activaklassen zal uitvoeren.

 

In het kader van deze nieuwe structuur zal Adrien Pichoud, die sinds 2015 een senior lid is van het multi-asset team, verantwoordelijk zijn voor de investeringsstrategie. Maurice Harari zal toezicht houden op de aandelenallocatie en zal worden ondersteund door het Global Equity team bij de aandelenselectie. De selectie van de kredietzekerheden zal worden uitgevoerd door het Kredietteam onder leiding van Antonio Ruggeri. Tot slot zal Christophe Buttigieg verantwoordelijk zijn voor de blootstelling aan opkomende schulden.

 

Adrien Pichoud, hoofd van de Total Return Strategies bij SYZ Asset Management, licht de samenstelling van dit versterkte team toe:

 

"Ons doel is om de continuïteit van onze bewezen filosofie en ons solide multi-actetproces te waarborgen, terwijl we tegelijkertijd de vaardigheden van het team versterken en gebruik maken van de expertisegebieden van alle medewerkers van SYZ Asset Management. Parallel met het nieuwe Total Return Strategies team hebben we een platform gecreëerd dat beleggingsoplossingen biedt die zijn aangepast aan de huidige lage renteomgeving.

 

Onze prioriteit is het genereren van inkomsten voor onze beleggers door gebruik te maken van gediversifieerde liquide instrumenten en een gestructureerd allocatieproces dat macro-economische analyse combineert met waardering en risicoanalyse. »

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-09-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over bizz com

Brussel
13-09-2019

Gelet op de kostprijs van de handelsoorlog, zijn de meeste beleggers er blijkbaar van overtuigd dat de centrale banken ter hulp zullen snellen met agressieve monetaire stimulusmaatregelen,” zegt Luca Paolini, chief strategist bij Pictet Asset Management. We delen hun optimisme niet. We verwachten de komende maanden een trage wereldwijde groei. De onzekerheid rond de handelsoorlog is immers...


Meer info

bizz com
Itterbeek
13-09-2019

“Dit wordt mijn eerste finale op hoog niveau. Ik heb niets te verliezen en ga gewoon alles geven.” De Camps Philip wist als geen ander dat hij aan Van Beeck Davids een loodzware dobber had. Van Beeck had nog geen enkele wedstrijd verloren die jaar en won zelfs alle duels met afgetekende cijfers. Toch pakte De Camps ruit met weergaloos tennis en won hij verdiend de eerste set. En hoe. ...


Meer info

bizz com
Brussel
11-09-2019

Onder een driedubbele glazen stolp in het Parc de Saint-Cloud, in het Bureau International des Poids et Mesures, was een kleine cilinder van platina-iridium, die amper groter is dan een pruim, tot afgelopen voorjaar de internationale maatstaf voor een kilogram. Het in 1889 vervaardigde PIK – Internationale Prototype van het Kilogram -, bijgenaamd ‘Grand K’, was een van de...


Meer info

bizz comAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het