Energietransitie: BNP Paribas Fortis stelt u een groene autolening voor aan 0,90%Het 96ste autosalon heeft plaats van 10 tot 21 januari 2018. In de aanloop daarnaartoe lanceert BNP Paribas Fortis een lening vanaf 0,90% voor voertuigen met een ecolabel A of B. Wilt u een nieuwe wagen kopen en bent u begaan met de klimaatopwarming, dan kiest u wellicht voor een model met een lage CO2-uitstoot. Wilt u die ook op krediet kopen, dan zal het aanbod van BNP Paribas Fortis u zeker interesseren. De ecologische autolening is tot 31 januari 2018 beschikbaar en start vanaf 0,90%*. Ze geldt voor elke aankoop van een nieuw voertuig dat behoort tot de categorie A of B van het Europees ecolabel voor CO2-uitstoot. Het aanbod geldt voor hybridewagens, auto’s op benzine (max. 130 g C02/km) en diesel (max. 115 g C02/km). Wilt u nagaan of een wagen het ecolabel A of B draagt, surf dan naar de CO2-gids.

Wie is de kredietnemer van de groene autolening? 

Volgens de statistieken van de bank is de kredietnemer van een groene autolening gemiddeld 47 jaar oud en bedraagt de lening gemiddeld 17.800 €. De gemiddelde maandelijkse aflossing bedraagt 340 € en de lening heeft een gemiddelde looptijd van 54 maanden. Meer dan een op twee groene wagens is ingeschreven in Vlaanderen. 

De infografie vindt u in bijlage of kan u (https://newsroom.bnpparibasfortis.com//preview/media/document/infografie-groene-autolening-2018) openen.

Met deze campagne wil BNP Paribas Fortis zijn klanten begeleiden bij de transitie naar meer duurzame energetische oplossingen. De bank engageert er zich toe haar financierings- en beleggingsactiviteiten te laten aansluiten bij de doelstelling van het Internationaal Energieagentschap (IEA) om de wereldwijde klimaatopwarming tegen eind deze eeuw te beperken tot minder dan 2°C. Interessant om weten in dit kader: BNP Paribas Fortis biedt ook een lening op afbetaling aan voor de financiering van een elektrische fiets en een groene lening voor energiebesparende werken in een woning.

Persoonlijke groene autolening 0,90% BNP Paribas Fortis

JKP: 0,90%

Ontleend bedrag van 1.250 tot 50.000 euro

Afbetalingstermijn: 12 tot 120 maanden

Representatief voorbeeld: ik wil 16.000 EUR lenen om de aankoop van een nieuwe wagen met ecolabel A of B te financieren voor een looptijd van 54 maanden met een JKP van 0,90% (vaste jaarlijkse debetrente: 0,90%, geldig van 2 tot 31 januari 2018). 

Mijn maandelijkse aflossingen: 302,42 EUR. Totaal terug te betalen bedrag: 16.331 EUR.

De Lening Nieuw Voertuig is een lening op afbetaling.
Een simulatie maken kan [hier](https://www.bnpparibasfortis.be/nl/Customer-flow/Simulatie-Auto?axes4=priv).
LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Wettelijke informatie

Autofinanciering: kredietvorm: lening op afbetaling. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door AlphaCredit NV, kredietverstrekker, Ravensteinstraat 60, 1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE0445.781.316, filiaal van BNP Paribas Fortis NV. Verbonden agent: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702.

 

* Deze rentevoet is geldig van 2 januari 2018 tot 31 januari 2018 voor elke aankoop van een nieuw voertuig dat daarvoor in aanmerking komt, met name auto’s die behoren tot de categorie A of B van het Europees ecolabel voor CO2-uitstoot. Die waarden zijn gebaseerd op officiële (gehomologeerde)cijfers van de constructeurs, maar de uitstoot en het verbruik kunnen in de praktijk hoger liggen (bijvoorbeeld afhankelijk van de rijstijl). 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  04-01-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Heb je ondernemersnieuws?
 Meer nieuws over Belga Media Support

Leuven
23-06-2018

Een aannemer zal in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer in de loop van de maand juli markeringswerken uitvoeren op de Leuvense Ring (R23). Het gaat meerbepaald om fietsoversteekplaatsen waarvan de markeringen worden aangepast om een duidelijkere en veiligere verkeerssituatie te bekomen. De werken zullen volgens de huidige planning starten op 2 juli. De aannemer zal werken tussen 9u en...


Meer info

Belga Media Support
Brussel
22-06-2018

Mannen met borstkanker krijgen niet dezelfde terugbetaling voor hun medische behandeling als vrouwen. Deze ongelijke behandeling is een directe discriminatie op grond van geslacht. Het Instituut voor de gelijkheid van vrouwen en mannen formuleert, samen met Kom op tegen Kanker, de Stichting tegen Kanker, de Belgian Society of Medical Oncology, Borstkanker Vlaanderen, Borstkankerman en Vivre comme...


Meer info

Belga Media Support
Gent
22-06-2018

Uniek programma voor versleuteling en databescherming gehost door Emerging Dynamics (EMDYN®) is nu voor het eerst beschikbaar in de gehele EMEA-regio! Cyberverdedigingsexpert Emerging Dynamics (EMDYN®) heeft vandaag aangekondigd dat dSecure®, het nieuwe-generatieprogramma voor informatiebescherming van Global Integrity, Inc. nu beschikbaar is als gehoste service Powered by ...


Meer info

Belga Media Support
Hamme
22-06-2018

Komend weekend wordt de N41 onderbroken tussen het kruispunt met de Neerstraat en het kruispunt met de Denstraat. Doordat er gunstige weersomstandigheden voorspeld zijn voor dit weekend is beslist om het structureel onderhoud te laten doorgaan. Tussen het kruispunt met de Neerstraat en het kruispunt met de Denstraat zal nieuw asfalt worden gegoten. Daarna worden de wegmarkeringen opnieuw...


Meer info

Belga Media SupportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het