Energietransitie: BNP Paribas Fortis stelt u een groene autolening voor aan 0,90%Het 96ste autosalon heeft plaats van 10 tot 21 januari 2018. In de aanloop daarnaartoe lanceert BNP Paribas Fortis een lening vanaf 0,90% voor voertuigen met een ecolabel A of B. Wilt u een nieuwe wagen kopen en bent u begaan met de klimaatopwarming, dan kiest u wellicht voor een model met een lage CO2-uitstoot. Wilt u die ook op krediet kopen, dan zal het aanbod van BNP Paribas Fortis u zeker interesseren. De ecologische autolening is tot 31 januari 2018 beschikbaar en start vanaf 0,90%*. Ze geldt voor elke aankoop van een nieuw voertuig dat behoort tot de categorie A of B van het Europees ecolabel voor CO2-uitstoot. Het aanbod geldt voor hybridewagens, auto’s op benzine (max. 130 g C02/km) en diesel (max. 115 g C02/km). Wilt u nagaan of een wagen het ecolabel A of B draagt, surf dan naar de CO2-gids.

Wie is de kredietnemer van de groene autolening? 

Volgens de statistieken van de bank is de kredietnemer van een groene autolening gemiddeld 47 jaar oud en bedraagt de lening gemiddeld 17.800 €. De gemiddelde maandelijkse aflossing bedraagt 340 € en de lening heeft een gemiddelde looptijd van 54 maanden. Meer dan een op twee groene wagens is ingeschreven in Vlaanderen. 

De infografie vindt u in bijlage of kan u (https://newsroom.bnpparibasfortis.com//preview/media/document/infografie-groene-autolening-2018) openen.

Met deze campagne wil BNP Paribas Fortis zijn klanten begeleiden bij de transitie naar meer duurzame energetische oplossingen. De bank engageert er zich toe haar financierings- en beleggingsactiviteiten te laten aansluiten bij de doelstelling van het Internationaal Energieagentschap (IEA) om de wereldwijde klimaatopwarming tegen eind deze eeuw te beperken tot minder dan 2°C. Interessant om weten in dit kader: BNP Paribas Fortis biedt ook een lening op afbetaling aan voor de financiering van een elektrische fiets en een groene lening voor energiebesparende werken in een woning.

Persoonlijke groene autolening 0,90% BNP Paribas Fortis

JKP: 0,90%

Ontleend bedrag van 1.250 tot 50.000 euro

Afbetalingstermijn: 12 tot 120 maanden

Representatief voorbeeld: ik wil 16.000 EUR lenen om de aankoop van een nieuwe wagen met ecolabel A of B te financieren voor een looptijd van 54 maanden met een JKP van 0,90% (vaste jaarlijkse debetrente: 0,90%, geldig van 2 tot 31 januari 2018). 

Mijn maandelijkse aflossingen: 302,42 EUR. Totaal terug te betalen bedrag: 16.331 EUR.

De Lening Nieuw Voertuig is een lening op afbetaling.
Een simulatie maken kan [hier](https://www.bnpparibasfortis.be/nl/Customer-flow/Simulatie-Auto?axes4=priv).
LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

Wettelijke informatie

Autofinanciering: kredietvorm: lening op afbetaling. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door AlphaCredit NV, kredietverstrekker, Ravensteinstraat 60, 1000 Brussel, RPR Brussel, BTW BE0445.781.316, filiaal van BNP Paribas Fortis NV. Verbonden agent: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702.

 

* Deze rentevoet is geldig van 2 januari 2018 tot 31 januari 2018 voor elke aankoop van een nieuw voertuig dat daarvoor in aanmerking komt, met name auto’s die behoren tot de categorie A of B van het Europees ecolabel voor CO2-uitstoot. Die waarden zijn gebaseerd op officiële (gehomologeerde)cijfers van de constructeurs, maar de uitstoot en het verbruik kunnen in de praktijk hoger liggen (bijvoorbeeld afhankelijk van de rijstijl). 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  04-01-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Project: Open ondernemerschap!

Wens je meer visibiliteit, meer leads naar je onderneming of product?
Gebruik dan onze voordelige bedrijfspagina en wordt door duizenden bezoekers online gevonden!

Heb je ondernemersnieuws?
 Meer nieuws over Belga Media Support

Gent
17-01-2018

GENT: PieSync maakt volgens G2 Crowd ook deel uit van de Top 50 kleine en middelgrote (KMB) softwarebedrijven wereldwijd Piesync, het snelst groeiende platform voor tweerichtingssynchronisatie van gegevens, is vereerd met een plek op G2 Crowds lijst met Beste softwarebedrijven voor 2018, die de Top 100 zakelijke softwarebedrijven erkent op basis van klantenfeedback, gebaseerd op G2 Crowds...


Meer info

Belga Media Support
Antwerpen
17-01-2018

Vanaf 26 februari 2018 organiseert de Universiteit Antwerpen een permanente opleiding douane en accijnzen. “Dit « pilootproject » is het resultaat van de samenwerking tussen de Universiteit Antwerpen (faculteit rechten), de FOD Financiën en de private sector. De opleiding richt zich tot werknemers uit de privésector, ambtenaren, advocaten en magistraten, maar ook...


Meer info

Belga Media Support
Leuven
16-01-2018

In de medische sector kent 3D printen de laatste jaren een toenemende belangstelling en groei. Het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg (KCE) stelde echter vast dat er geen overtuigend bewijs is dat 3D geprinte implantaten (bv. heup- of knieprothesen) minstens even veilig en doeltreffend zijn als de ‘klassieke’ producten. Sommige implantaten, die te duur worden bevonden, of...


Meer info

Belga Media Support
Brussel
16-01-2018

De Raad van de Gelijke Kansen voor mannen en vrouwen heeft op 8 december 2017 een advies uitgebracht over de verschillende verlofregelingen die van toepassing zijn voor de co-ouder bij de doodgeboorte van een kind. Uit de analyse van de reglementaire bepalingen en van de administratieve gebruiken blijkt dat er nood is aan duidelijkheid en verbetering. De bevalling van een levenloos kind is een...


Meer info

Belga Media SupportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het