RSCA speelt voortaan in het Lotto ParVanaf nu speelt RSC Anderlecht zijn thuiswedstrijden in het Lotto Park. We ontvangen jullie op 14 juli om samen met ons de nieuwe naam in te huldigen tijdens de fan day.

Het stadion van RSC Anderlecht heeft doorheen de jaren verschillende namen gehad: van ‘Scheut’ in het prille begin, over ‘Het Emile Versé stadion’, genoemd naar de eerste mecenas  van de club, naar het ‘Constant Vanden Stock stadion’. Die laatste maakte van RSC Anderlecht een eeuwig begrip in binnen- en buitenland. 

Net zoals het zich in de rest van Europa meer en meer voordoet, stapt ook RSC Anderlecht af van het linken van de stadionnaam aan haar eigenaar. En dit zonder de rijke geschiedenis van de club en haar supporters te vergeten.

Jullie, de supporters, spreken dan weer al jaar en dag van ‘Het Park’, een naam die ook journalisten vaak in de mond nemen. Het verwijst naar het Astridpark, waarin het stadion gelegen is.

“We hebben gekozen voor de naam Lotto Park omdat het enerzijds de rijke traditie en vertrouwde locatie van de club koestert en anderzijds omdat Lotto, als één van de partners van RSC Anderlecht, de waarden van de club deelt”, aldus Jo Van Biesbroeck.

Samen met de nieuwe naam is ook het logo van het stadion toegelicht. Stamnummer 35 krijgt daarin een prominente plaats.

 

We beseffen dat een naamsverandering een gevoelige vernieuwing is.”, aldus Jo Van Biesbroeck.“Maar de tijd staat niet stil. Een stadionnaam linken aan een sterk merk is een trend die zich in Europa al jaren voordoet”.

Met RSC Anderlecht en Lotto hebben twee grote Belgische merken de handen in elkaar geslagen. Net als tijdens een wedstrijd van RSC Anderlecht, beleven bij Lotto elke week meer dan 1,2 miljoen Belgen spelplezier en spanning. Beide partners slaan de handen in elkaar om de beleving van de fans verder te ondersteunen.
 
 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  12-07-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over RSCA

Anderlecht
18-08-2019

Zaterdagavond stonden KV Kortrijk en RSC Anderlecht om 18u tegenover elkaar in het Guldensporenstadion. Speeldag 4 van de Jupiler Pro League betekende de officiële terugkeer van Isaac Kiese Thelin bij RSCA. De eerste competitiewedstrijden miste de Zweed nog door een blessure. Nacer Chadli maakte dan weer zijn debuut. Na een lange blessure dook ook Albert Sambi Lokonga weer op. Hij nam plaats...


Meer info

RSCA
Anderlecht
17-08-2019

Voortaan is de Ticketing niet langer open op zaterdag.Online kan u uiteraard wel altijd terecht voor tickets op rsca.be/tickets.Hieronder vindt u een overzicht van de huidige openingsuren:Maandag: GeslotenDinsdag: 13:00-18:00Woensdag: 13:00-18:00Donderdag: 10:00-18:00Vrijdag: 10:00-14:00Zaterdag: GeslotenZondag: GeslotenCONTACTTicketing - RSC AnderlechtThéo Verbeecklaan 21070 BrusselTel:...


Meer info

RSCA
Anderlecht
11-08-2019

UWCL: LSK KVINNER FK 2-3 RSCA WOMENNa hun mooie overwinning tegen PAOK Saloniki woensdagvond, speelden onze RSCA Women deze zaterdagnamiddag tegen LSK Kvinner FK in hun kwalificatieronde voor de UEFA Women’s Champions League. Onze dames haalden een tweede overwinning binnen en naderen de kwalificatie voor de volgende Europese ronde.In de eerste helft liep het samenspel goed met stevige...


Meer info

RSCAAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het