Fanday 2019: kom langs en ontmoet jouw favoriete spelersVanaf zondag, supporters, is het stadion weer helemaal van jullie! De spelers, de staf en alle medewerkers van de club ontvangen de fans vanaf 10u met open armen op de RSCA Fanday 2019.

Bezoek in ons stadion de plekjes waar je anders nooit komt, jaag op foto’s en handtekeningen van Samir Nasri & Co, amuseer je bij de verschillende standen van onze partners en beleef op een uitzonderlijke manier een demotraining van het eerste elftal. Wie weet beantwoordt Vincent Kompany wel die ene vraag die jij hem altijd al wilde stellen!

Met de RSCA Fanday 2019 komt de officiële aftrap van het nieuwe seizoen echt wel dichterbij. Duizenden fans zakken dan voor een eerste keer opnieuw af naar het stadion. Paars-witte kleuren vullen de Fan & Partner-village. Enthousiast zoeken jong en oud naar een eerste glimp van Michel Vlap of een van de vele andere kernspelers.

Het programma van de RSCA Fanday 2019 biedt dit jaar wel een aantal bijzondere momenten om naar uit te kijken…

PROGRAMMA :

Stadiontour: Ontdek de plaatsen waar je anders nooit komt in het stadion en wandel door de catacomben. Neem plaats in de dug-out waar straks Simon Davies zit.

Signeersessies:  Ontmoet de speelsters van RSCA Women en de spelers van het eerste elftal op onze verschillende partnerstanden. Hiervoor krijgen jullie een speciaal ontworpen signeerkaart.

Spelersvoorstelling: Geef onze speelsters en spelers een warm onthaal tijdens een originele ploegvoorstelling en wie weet maak jij wel een unieke foto vanuit de tribune (Tribune 3)

Open training: Volg een exclusieve demotraining van het eerste elftal en ontdek hoe Simon Davies en Vincent Kompany RSCA straks willen laten voetballen.

Vincent Kompany @ Lotto Village: Na de demotraining warmt een DJ de fans op voor de komst van Vincent Kompany, die misschien wel jouw vraag zal beantwoorden.

STEL JOUW VRAAG HIER!

 

GOOD TO KNOW:

1. Pay cashless
Tijdens de RSCA Fanday 2019 betaal je overal cashless (behalve in de Fanshop). Maar let op, de cashless kaart 18-19 is niet langer geldig.

Wat moet je dan doen als je nog geen nieuwe kaart hebt?

  • Ga naar de cashless stand in de RSCA Fan Village
  • Ruil je cashless kaart 18-19 in voor een nieuwe
  • Laat het bedrag van de oude kaart overzetten op de nieuwe

Bij abonnees zal dat al automatisch gebeurd zijn! Dus wie al een nieuw abonnement heeft, kan meteen met zijn abonnement betalen. 

2. Geen grote handtassen en rugzakken
Handtassen, zakken of rugzakken groter dan een A4 formaat zijn niet toegelaten. Op de site van de RSCA Fanday 2019 zijn geen lockers voorzien.

3. Ketje worden?
Registreer je Ketje nu eenmalig voor 15 euro aan de Ketjesstand in de RSCA Fan Village en maak hem/haar lid tot aan zijn/haar 12de verjaardag (betaling enkel via cashless).  

4. Parking:
Parkeren kan gratis op parking Q5 en A4. Vol is vol, dus wie vroeg komt, maakt meer kans op een parkeerplaats. Ook de Westland parking staat ter beschikking, maar wel tegen betaling.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-07-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over RSCA

Anderlecht
18-08-2019

Zaterdagavond stonden KV Kortrijk en RSC Anderlecht om 18u tegenover elkaar in het Guldensporenstadion. Speeldag 4 van de Jupiler Pro League betekende de officiële terugkeer van Isaac Kiese Thelin bij RSCA. De eerste competitiewedstrijden miste de Zweed nog door een blessure. Nacer Chadli maakte dan weer zijn debuut. Na een lange blessure dook ook Albert Sambi Lokonga weer op. Hij nam plaats...


Meer info

RSCA
Anderlecht
17-08-2019

Voortaan is de Ticketing niet langer open op zaterdag.Online kan u uiteraard wel altijd terecht voor tickets op rsca.be/tickets.Hieronder vindt u een overzicht van de huidige openingsuren:Maandag: GeslotenDinsdag: 13:00-18:00Woensdag: 13:00-18:00Donderdag: 10:00-18:00Vrijdag: 10:00-14:00Zaterdag: GeslotenZondag: GeslotenCONTACTTicketing - RSC AnderlechtThéo Verbeecklaan 21070 BrusselTel:...


Meer info

RSCAAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het