You've seen nothing yet. RSC Anderlecht dames - Women's Champions League! 

JE HEBT NOG NIETS GEZIEN

Voor het tweede jaar op rij nemen onze vrouwen deel aan de UEFA Women's Champions League. Vorig misliepen ze net de kwalificatie op basis van het doelpuntensaldo. Kom onze vrouwen steunen, zodat we zeker dat doelpuntje extra maken!

 

KWALIFICATIERONDE

In totaal nemen er 66 ploegen deel aan de UEFA Women’s Champions League. 22 hiervan zijn rechtstreeks geplaatst voor de 16e finales. De resterende 40 ploegen nemen het tegen elkaar op in 10 mini-tornooien van 4 ploegen. De groepswinnaar stoot door naar de 16e finales. Deze kwalificatieronde vindt plaats van 7 tot en met 13 augustus.

RSC Anderlecht heeft de organisatie van zijn groep door de UEFA toegewezen gekregen. Dit houdt in dat alle wedstrijden van hun groep gespeeld worden in eigen land. Daardoor zullen de wedstrijden van ons damesteam telkens plaats vinden in het Lotto Park.


DE KALENDER

De kalender van de kwalificatieronde ziet er als volgt uit:  Zie afbeelding

 

ONZE TEGENSTANDERS

LSK Kvinner FK

De zesvoudige Noorse kampioen is op papier de moeilijkste tegenstander van alle ploegen in de kwalificatieronde. Vorig jaar haalden ze de kwartfinale van de UWCL, waar ze uitgeschakeld werden door verliezend finalist FC Barcelona. Daarnaast waren er ook 8 speelsters geselecteerd voor het Noorse nationale team, dat deze zomer in de kwartfinale van het WK uitgeschakeld werd door Engeland.

 

PAOK FC

Met 14 titels, waarvan 13 op rij, is PAOK de absolute grootmacht in Griekenland. Dit jaar nemen ze voor de 13e keer deel aan de UWCL, maar ze raakten slechts 4 keer voorbij de kwalificatierondes.

 

Linfield Ladies

Linfield Ladies zijn de laatste vier jaar op rij kampioen in Noord-Ierland. Deze zomer zijn ze voor de derde keer gekwalificeerd voor de UWCL, maar de voorbije jaren slaagden ze er niet in om een wedstrijd te winnen.

 

TICKETS

Kom naar de Women's Champions League kijken en steun onze vrouwen! Tickets voor de wedstrijden van RSC Anderlecht kunnen aangekocht worden voor €5 op volgende manieren:

  1. Online
  2. Op de Fandag in de RSCA Village
  3. Aan het loket vanaf 16/07

Tickets voor andere wedstrijden kunnen aangekocht worden ter plaatse zelf op de wedstrijddag. 

Belangrijk!

Abonnees hebben met hun abonnement geen gratis toegang tot Women’s Champions League wedstrijden. Ook zij moeten een ticket kopen.

KOOP HIER

 
 
 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  12-07-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over RSCA

Anderlecht
18-08-2019

Zaterdagavond stonden KV Kortrijk en RSC Anderlecht om 18u tegenover elkaar in het Guldensporenstadion. Speeldag 4 van de Jupiler Pro League betekende de officiële terugkeer van Isaac Kiese Thelin bij RSCA. De eerste competitiewedstrijden miste de Zweed nog door een blessure. Nacer Chadli maakte dan weer zijn debuut. Na een lange blessure dook ook Albert Sambi Lokonga weer op. Hij nam plaats...


Meer info

RSCA
Anderlecht
17-08-2019

Voortaan is de Ticketing niet langer open op zaterdag.Online kan u uiteraard wel altijd terecht voor tickets op rsca.be/tickets.Hieronder vindt u een overzicht van de huidige openingsuren:Maandag: GeslotenDinsdag: 13:00-18:00Woensdag: 13:00-18:00Donderdag: 10:00-18:00Vrijdag: 10:00-14:00Zaterdag: GeslotenZondag: GeslotenCONTACTTicketing - RSC AnderlechtThéo Verbeecklaan 21070 BrusselTel:...


Meer info

RSCAAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het