Aangepaste verkeerssituatie Herentals Fietst en Feest 2019Op donderdag 1 en vrijdag 2 augustus vindt de vijftiende editie van Herentals Fietst en Feest plaats. Op donderdag is er het Boretti na-Tourcriterium en de openluchtfuif Deca Danst en op vrijdag is er de Volvo Van Houdt Stadshappening met optredens, loopwedstrijden voor kinderen en de AG Insurance 2U van Hertals.

Aangepaste verkeerssituatie

Al deze activiteiten trekken ongetwijfeld opnieuw duizenden bezoekers naar onze stad. Om alles vlot te laten verlopen, moeten we de verkeerssituatie in het stadscentrum tijdelijk aanpassen. Via onderstaande link kunt u een overzicht van de verkeerssituatie per straat downloaden.

Het parcours

Het parcours van het criterium loopt langs de Grote Markt, de Zandstraat, de Collegestraat, de Herenthoutseweg, de Sint-Waldetrudisstraat en de Bovenrij terug naar de Grote Markt.

Extra aandachtspunten

  • Drank in glas¬†is op politiebevel verboden langs het parcours. Schenk uw drank dus in plastieken bekers. Deze regel geldt niet alleen voor de horeca maar ook voor omwonenden.¬†

  • De¬†glascontainers¬†op het parkeerterrein aan de hoek van de Herenthoutseweg en de Molenvest zijn afgedekt van woensdag 31 juli¬†tot en met zaterdag 3¬†augustus. U kunt uw glas deponeren in de andere¬†glascontainers¬†in Herentals of op het recyclagepark (Hemeldonk 10).

  • De¬†bussen van De Lijn¬†die langs de Grote Markt rijden, volgen van vrijdag 26¬†juli tot dinsdag 6¬†augustus een ander traject. Het is mogelijk dat de bussen een aantal haltes in uw buurt niet bedienen. Voor meer informatie kunt u terecht bij De Lijn via tel. 070-220 200 (0,30 euro/minuut)¬†of op¬†www.delijn.be.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-07-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Herentals

Herentals
05-07-2019

Op zaterdag 6 juli wordt de tweede editie van de Grote Prijs Rik Van Looy gereden, een koers voor beloften en elites zonder contract. Om 15 uur is het verzamelen geblazen op het Astridplein in Grobbendonk, waar Rik Van Looy zelf het starschot geeft. U vindt een overzicht van het parcours op www.gprikvanlooy.be. De renners leggen in totaal 150 kilometer af: Ze rijden eerst drie rondes rond de...


Meer info

Herentals
Herentals
05-07-2019

Het stadsbestuur heeft nieuwe vacatures. We zijn op zoek naar:een sectormanager stadsontwikkelingeen diensthoofd sociale diensteen projectleider informatiebeheerSolliciteren voor deze functies kan tot en met 16 augustus 2019.Meer bijzonderheden over de verschillende functies, de aanwervingsvoorwaarden en de selectieprocedures vindt u op de pagina Vacatures.


Meer info

Herentals
Herentals
05-07-2019

Vanaf 4 juli 2019 hervat de aannemer de dunningswerken in de OCMW-bossen aan Kapelleblok (tussen Lichtaartseweg, Schoutenlaan en Rozenstraat).De bomen worden geveld en afgevoerd met zware machines. De werkzaamheden zorgen dus tijdelijk voor overlast en vervuiling van de toegangswegen. Na de werkzaamheden zal de aannemer de boswegen fatsoeneren en de toegangswegen borstelen.De dunningswerken maken...


Meer info

HerentalsAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het