Recreatief tennistornooi op BleukensVan dinsdag 16 mei tot vrijdag 30 juni kan je op sportcomplex Bleukens deelnemen aan een recreatief tennistornooi (enkel dames, enkel heren en dubbel gemengd). Snel inschrijven via het e-loket want het aantal plaatsen is beperkt.

Schrijf in via het e-loket.

 

De wedstrijden vinden telkens plaats op dinsdag, woensdag of vrijdagavond.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  21-04-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Balen

Balen
08-12-2017

Op zondag 10 december neemt de NMBS een nieuwe dienstregeling in gebruik. Vanaf dan rijdt op zaterdag om het uur een trein tussen Hasselt en Mol, i.p.v. om de 2 uur. Je kan dan vanuit Balen dus ook om het uur rechtstreeks naar Hasselt en Mol/Antwerpen treinen. Meer info over de trein/NMBS.


Meer info

Balen
Balen
08-12-2017

IOK Afvalbeheer zal de grote papiercontainers (1.000 liter) in onze gemeente bedelen op 13, 14 en 15 december. De 156 aanvragers kregen deze week een brief met de exacte leveringsdatum. Ze kunnen hun container meteen gebruiken bij de eerstvolgende papierophaling op 29 december. Door technische problemen kon de levering van deze containers niet eerder plaatsvinden. Info: IOK Infolijn, 0800/97...


Meer info

Balen
Balen
08-12-2017

Nog tot en met 23 december kan je in VC De Kruierie tijdens de openingsuren de Expo 'Kunst in Balen: Onkruid' bezoeken. Tot 21 december kan je ook bieden op deze werken van jonge Balense kunstenaars, ten voordele van de Warmste Week. Bekijk de foto's van de vernissage. Bekijk de foto's op Facebook (beelden Charlotte Kog & Elien Lievens) Meer info over de veiling.


Meer info

Balen
Balen
08-12-2017

vrijdag 15 december: RESTAFVAL Via internet kan je de afvalkalender voor jouw straat ook consulteren op de website van het IOK. Tik eerst je postcode in (2490 of 2491), vervolgens kies je je straat. Download de Recycle! app op je smartphone De app vertelt je de avond voordien wat je moet buitenzetten. Download de app voor smartphone via Google play...


Meer info

BalenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het