Verkeersmaatregelen omwille van lokale en provinciale verkiezingen op 14 oktober 2018Aanstaande zondag 14 oktober 2018 dienen meer dan 7.000 Desselaars tussen 8 en 15 uur hun stem uit te brengen in het kader van de lokale en provinciale verkiezingen.

Stembureaus in gemeentelijke basisschool "De Kangoeroe"
De acht stembureaus zullen opnieuw ingericht worden in de gemeentelijke basisschool "De Kangoeroe" in Dessel-Centrum. Stembureaus 1 t/m 4 zijn terug te vinden in de refter van de school. Stembureaus 5 t/m 8 bevinden zich in de sportzaal van de school. Alle stembureaus zijn bereikbaar via de Gildenstraat.

Verkeersmaatregelen
Om alle verkeersstromen in goede banen te leiden, zal een circulatieplan van kracht zijn op zondag tussen 7 en 15.30 uur. Er zal éénrichtingsverkeer ingevoerd worden in een deel van Lorze- en Gildenstraat en in de Netestraat. Hierdoor wordt er extra parking gecreëerd in deze straten. 

Al het autoverkeer zal via de Markt de Lorzestraat kunnen inrijden. Het éénrichtingsverkeer in de Lorzestraat situeert zich tussen de Markt en de Gildenstraat. De Lorzestraat tussen Gildenstraat en Zandvliet is wel in beide richtingen te gebruiken. Het stukje Gildenstraat tussen Lorzestraat en Netestraat zal ook opengesteld worden voor autoverkeer, maar dit enkel in de rijrichting van Lorzestraat naar Netestraat. De Gildenstraat tussen Netestraat en Zandvliet blijft in twee richtingen bruikbaar. De volledige Netestraat zal vervolgens enkel in de rijrichting van Gildenstraat naar Kolkstraat-Oude Markt te gebruiken zijn voor autoverkeer.

Er zullen voorbehouden parkeerplaatsen voorzien worden voor mindervaliden in de Gildenstraat (ter hoogte van de ingang van het schoolgebouw en dit op het linkse rijvak). Ook zullen ruime fietsenstallingen geplaatst worden op het grasplein tegenover de ingang van het schoolgebouw in de Gildenstraat.

Zone 30 zal van toepassing zijn rond het ganse schoolgebouw. 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-10-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Dessel

Dessel
21-02-2019

Ook dit jaar organiseert de afdeling vrijetijd van de gemeente Dessel een omnisportkamp voor 6- tot 12-jarigen tijdens de paasvakantie. Dit jaar plannen we het sportkamp tijdens de eerste week van de paasvakantie, op maandag 8, dinsdag 9, donderdag 11 en vrijdag 12 april 2019. Woensdag lassen we een rustdag in. Om de kwaliteit van onze sportkampen te kunnen blijven garanderen, werken wij...


Meer info

Dessel
Dessel
20-02-2019

Van maandag 25 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 zal het kerkhof in Dessel-Centrum gesloten zijn wegens werkzaamheden. De gemeentelijke technische dienst zal enkele columbariumnissen verplaatsen. De werken duren vermoedelijk één week. Tijdens deze periode is het kerkhof niet toegankelijk tussen 8 uur 's ochtends en 16 uur 's avonds. Het gemeentebestuur hoopt op uw...


Meer info

Dessel
Dessel
18-02-2019

Op zondag 17 maart 2019 zet Lokaal Bestuur Dessel zijn deuren open! Met de start van het nieuwe bestuur op 2 januari en de samensmelting van het gemeentebestuur en het OCMW-bestuur tot Lokaal Bestuur Dessel, is dit het ideale moment om onze diensten en ons aanbod kenbaar te maken. Iedereen is welkom om tussen 13.30 en 17 uur een bezoekje te brengen aan administratief centrum “De...


Meer info

Dessel
Dessel
18-02-2019

Het gemeentebestuur van Dessel zoekt jobstudenten voor de groendienst, de bibliotheek en speelpleinwerking tijdens juli en augustus. Alle informatie vind je op www.dessel.be/vacatures. Solliciteren kan tot 4 maart 2019. De sollicitatieprocedures vinden plaats in de paasvakantie. De sollicitaties voor monitoren vinden voor de paasvakantie plaats.


Meer info

DesselAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het