Wanneer   :  Wereldrecordpoging Langste Toost in Brugge op 8 septemberWereldrecordpoging ‘De Langste Toost’ te Brugge op zaterdag 08/09/2018 (Dag van de Bierconsument) 

Een initiatief van Zythos vzw.

 

Op 8 september, om 14 uur, organiseert de vzw Brugse Autonome Bierproevers (ook gekend van het Brugs Bierfestival), De Langste Toost aan de Kruisvest in Brugge. Niets mooier dan klinken op elkaars gezondheid, in goed (en veel!) gezelschap, omringd door animatie, foodtrucks en veel sfeer. Ook Farys is aanwezig met waterbars.

Locatie: Kruisvest, Sint-Janshuismolen, 8000 Brugge (dus op de Vesten, tussen de molens ter hoogte van de Verloren Hoek)


Kostprijs: €5 - 3 consumpties (kiezen uit enkele soorten bieren of frisdrank) én een uniek “Guiness Book of Records-glas”  inbegrepen. Slaagt de recordpoging? Dan is er voor elke deelnemer een leuk aandenken!

Inschrijven: 

Individueel: door storting van €5 op BE77 0357 1745 0942 op naam van BAB vzw met vermelding van naam en e-mailadres. U krijgt uw voucher in uw mailbox om direct op 08/09/2018 uw starterspakket af te halen.

Groepen: vanaf 25 personen (verenigingen, sportclubs…) door te mailen naar info@babvzw.be.
Groepen ontvangen, naargelang het aantal deelnemers, een bronzen (vanaf  25), zilveren (50), gouden (75) of platinum (100) award als erkenning van deelname en unieke herinnering.
Voordeel van vooraf inschrijving in groep:  naast de award krijgt de groepsverantwoordelijke vooraf de nodige bonnenboekjes om te verdelen onder de leden, geen wachttijden maar onmiddellijk proeven!

Voorverkoop vanaf dinsdag 14/08/2018 via ‘In & Uit Brugge’(’t Zand) en Zakenkantoor Marc Vandepitte (Astridlaan 37 te Assebroek). Andere adressen, zie Facebookpagina van het evenement of www.babvzw.be  Opgelet: voorverkoop is niet strikt noodzakelijk, ter plaatse inschrijven is mogelijk! Iedereen is welkom!

BAB vzw, contacteer Marc Vandepitte (voorzitter) +32 477 23 12 00

Thomas Alva Edison: The most certain way to succeed is to try just one more time

Kom met de fiets: veilig, plezant en geen parkeerproblemen - Stad Brugge voorziet in movilo'sOrganisatieBAB Brugse Autonome Bierproevers
Locatie van het evenement Kruisvest Brugge
Sint-Janshuismolen
Brugge
Openingsuren14 tot 18 uur
Doelpubliekiedereen
Leeftijdalle leeftijden
Prijs VVK (in €)€ 5,0
Prijs Kassa (in €)€ 5,0
Gratis toegangNee
Tickets bestelleninfo@babvzw.be.
Website bijkomende informatiewww.babvzw.be
Meer infogreet.verleye@outlook.com
Tel0472900405

Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  09-08-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Foto's of rechten van een artikel bestellen!

Wil je een bericht of één of meerdere foto's bestellen zonder watermerk? Géén probleem, wij kunnen ze je aanbieden!

Wil je gratis een cultuur- of vrijetijdsactiviteit plaatsen?
 Meer nieuws over Greet Verleye Tekst en Communicatie

Knokke - Heist
28-04-2018

Van kwetsbare jongere tot DIGI-animator - Project aan de Oostkust valt in de prijzen Op 27 april was het feest in Knokke-Heist. Met steun van het Digital Belgium Skills Fund had de Vriendenkring de week ervoor in het kader van het project INDICOM een bootcamp ingericht waarmee kwetsbare jongeren (15+) hun skills op digitaal en communicatief vlak aanscherpten. Ze onderzochten de ontwikkelingen op...


Meer info

Greet Verleye Tekst en Communicatie
Gent
06-04-2018

GreenPulse: acquisities en installaties in België en internationaal Door met GreenPulse in zee te gaan verkleinen bedrijven hun ecologische voetafdruk en besparen ze energiekosten door hun eigen zonne-energie op te wekken. GreenPulse biedt Solar-as-a-service aan waarbij bedrijven zelf de investering niet dragen en tegelijkertijd genieten van een verlaging van de CO2 uitstoot en een...


Meer info

Greet Verleye Tekst en CommunicatieAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het