Wegwijs in de digitale mediaDit najaar maken 4 grote namen in hun vakdomein alle ondernemers en andere geïnteresseerden wegwijs in het kluwen van internet, sociale media, blockchain en zoveel meer.

 

Karl Gilis

Op 22 oktober komt de internationale topspreker Karl Gilis met een schitterende lezing.

Karl Gilis is informatiearchitect en usability en conversie specialist. Wil jij alles uit je website, internetmarketing en communicatie halen?

Hij staat als enige Belg in de PPC Hero-lijst van meest invloedrijke Conversie Optimalisatie Experts ter wereld, en dat op de 3 de plaats.

Start om 19.00u in het gemeentehuis, Zeelaan 21, De Panne.

 

Kurt Callewaert

De datum voor de lezing van Kurt Callewaert is (ondanks eerder aankondigingen) verzet naar 6 november. Kurt komt de technologie van Blockchain uit de doeken doen, onmisbaar voor de toekomst.

Hij neemt de vragen 'Wat is blockchain?' en 'Welke concepten en technologieën bestaan er?' onder de loep en schotelt 4 concrete cases voor i.v.m. logistiek, lokale overheid, voedingssector en industrie 4.0.

Kurt is lector aan HOWEST. Hij is er ook onderzoekcoördinator en als projectleider zelf actief betrokken in onderzoek over beveiligingsbeleid in de KMO, industriële security , Europese cybercrime centers en blockchain voor bedrijven.

Start om 19.00u in het gemeentehuis, Zeelaan 21, De Panne.

 

Mic Adam

Mic Adam neemt je op 19 november mee in de wondere wereld van sociale media. Hij is een gedreven en ervaren marketeer en een expert op het gebied van LinkedIn, Twitter, Facebook en Video marketing.

Hij vertelt jullie over welke sociale media er zijn en waar je actief op moet worden, het aanmaken van professionele accounts, hoe je je bedrijf op de google kaart zet, je zaak op facebook en instagram zetten om je zaak nog meer zichtbaarheid te geven, de zin of onzin van Twitter, wat met LinkedIn, of je moet betalen voor je sociale media en natuurlijk: meten is weten.

Start om 19.00u in het gemeentehuis, Zeelaan 21, De Panne.

 

Frederik De Swaef

Op 17 december charmeert Frederik De Swaef met zijn vlotte humoristische stijl elk publiek. Als hoofdredacteur regionieuws bij News City, dat onder meer Het Laatste Nieuws, De Morgen en VTM NIEUWS omvat, weet hij als geen ander voor welke uitdagingen de maatschappij staat dankzij de digitale revolutie. Uit zijn dagdagelijkse ervaring kan hij heel concrete antwoorden bieden op de uitdagingen die de digitalisering met zich meebrengt. In zijn lezing geen grote voorspellingen over de toekomst maar praktische tips die je direct kan toepassen om online meer mensen te bereiken.

Start om 19.00u in het gemeentehuis, Zeelaan 21, De Panne.

 

Praktisch

Deze sessies zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Na de lezing is er een drankje voorzien.

Inschrijven via lokale.economie@depanne.be. Met steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

 

 

Meer info?

www.facebook.com/pg/lokaleeconomiedepanne/events .

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-10-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over De Panne

De Panne
06-06-2019

Het gemeentebestuur zal, op initiatief van schepen Cindy Verbrugge bevoegd voor jeugd, cultuur en onderwijs, vanaf het schooljaar 2019-2020 in De Panne 2 tuttiklassen inrichten i.s.m. StAPWest, de Stedelijke Academie voor Podiumkunsten Westhoek. In een tuttiklas worden de 3 verplichte vakken uit de 2de graad (instrument, muzikale en culturele vorming en groepsmusiceren) gecombineerd, wat talrijke...


Meer info

De Panne
De Panne
30-05-2019

De buurt kijkt er al heel lang naar uit, ze hebben hun speelterrein een hele tijd moeten missen, maar op woensdag 29 mei 2019 ging het speelterrein op de hoek van de Blauwe Distelweg en de Veurnestraat opnieuw open. Voor iedereen. Want het speelterrein is een plek geworden waar alle kinderen, met en zonder beperking, samen kunnen spelen. Burgemeester Bram Degrieck:“Dit project werd...


Meer info

De Panne
De Panne
28-05-2019

Naar jaarlijkse gewoonte stelt de afdeling De Panne van de Westhoek Academie Koksijde (WAK) na een jaar creatief werken tentoon in het Cultuurhuis De Scharbiellie. De leerlingen van de lagere graad presenteren hun kleurrijke en creatieve uitspattingen. Leerkracht Koen Westerduin leidt alles in goede banen. Er is werk te zien van elke leerling. De tentoonstelling loopt van zaterdag 8 tot en met...


Meer info

De Panne
De Panne
28-05-2019

De Panne doorliep de afgelopen 2 jaar een coachingstraject om de aanpak rond de algemene netheid in De Panne te verbeteren en te optimaliseren. De resultaten zijn positief! Vlaanderen Mooi voert de strijd tegen zwerfvuil en sluikstort in Vlaanderen op. Door middel van coachingtrajecten helpen zij gemeenten om een effectief en efficiënt zwerfvuil- en sluikstortbeleid uit te bouwen en te...


Meer info

De PanneAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het