Wegwijs in de digitale mediaDit najaar maken 4 grote namen in hun vakdomein alle ondernemers en andere geïnteresseerden wegwijs in het kluwen van internet, sociale media, blockchain en zoveel meer.

 

Karl Gilis

Op 22 oktober komt de internationale topspreker Karl Gilis met een schitterende lezing.

Karl Gilis is informatiearchitect en usability en conversie specialist. Wil jij alles uit je website, internetmarketing en communicatie halen?

Hij staat als enige Belg in de PPC Hero-lijst van meest invloedrijke Conversie Optimalisatie Experts ter wereld, en dat op de 3 de plaats.

Start om 19.00u in het gemeentehuis, Zeelaan 21, De Panne.

 

Kurt Callewaert

De datum voor de lezing van Kurt Callewaert is (ondanks eerder aankondigingen) verzet naar 6 november. Kurt komt de technologie van Blockchain uit de doeken doen, onmisbaar voor de toekomst.

Hij neemt de vragen 'Wat is blockchain?' en 'Welke concepten en technologieën bestaan er?' onder de loep en schotelt 4 concrete cases voor i.v.m. logistiek, lokale overheid, voedingssector en industrie 4.0.

Kurt is lector aan HOWEST. Hij is er ook onderzoekcoördinator en als projectleider zelf actief betrokken in onderzoek over beveiligingsbeleid in de KMO, industriële security , Europese cybercrime centers en blockchain voor bedrijven.

Start om 19.00u in het gemeentehuis, Zeelaan 21, De Panne.

 

Mic Adam

Mic Adam neemt je op 19 november mee in de wondere wereld van sociale media. Hij is een gedreven en ervaren marketeer en een expert op het gebied van LinkedIn, Twitter, Facebook en Video marketing.

Hij vertelt jullie over welke sociale media er zijn en waar je actief op moet worden, het aanmaken van professionele accounts, hoe je je bedrijf op de google kaart zet, je zaak op facebook en instagram zetten om je zaak nog meer zichtbaarheid te geven, de zin of onzin van Twitter, wat met LinkedIn, of je moet betalen voor je sociale media en natuurlijk: meten is weten.

Start om 19.00u in het gemeentehuis, Zeelaan 21, De Panne.

 

Frederik De Swaef

Op 17 december charmeert Frederik De Swaef met zijn vlotte humoristische stijl elk publiek. Als hoofdredacteur regionieuws bij News City, dat onder meer Het Laatste Nieuws, De Morgen en VTM NIEUWS omvat, weet hij als geen ander voor welke uitdagingen de maatschappij staat dankzij de digitale revolutie. Uit zijn dagdagelijkse ervaring kan hij heel concrete antwoorden bieden op de uitdagingen die de digitalisering met zich meebrengt. In zijn lezing geen grote voorspellingen over de toekomst maar praktische tips die je direct kan toepassen om online meer mensen te bereiken.

Start om 19.00u in het gemeentehuis, Zeelaan 21, De Panne.

 

Praktisch

Deze sessies zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Na de lezing is er een drankje voorzien.

Inschrijven via lokale.economie@depanne.be. Met steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

 

 

Meer info?

www.facebook.com/pg/lokaleeconomiedepanne/events .

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-10-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over De Panne

De Panne
07-02-2019

Binnenkort is het weer Valentijn. Dit zorgt voor een gezellige drukte in winkelstraten, horecazaken ... Gauwdieven maken hier graag gebruik van! Geef hen niet de kans. Onder de slogan ‘laat je hart stelen, niet je spullen’, gaan de medewerkers van de dienst Veiligheid & Preventie rond de periode van Valentijn op pad om de voorbijgangers te sensibiliseren voor de gevaren van...


Meer info

De Panne
De Panne
28-01-2019

Naar aanleiding van de gemeenteraadsverkiezingen van oktober vorig jaar, worden de gemeentelijke adviesraden opnieuw samengesteld. Geëngageerde inwoners kunnen zich kandidaat stellen. Adviesraden worden opgericht om burgers inspraak te bieden in het gemeentelijk beleid. Ze bestaan uit vertegenwoordigers van verenigingen op een specifiek terrein, leden gevraagd omwille van hun...


Meer info

De Panne
De Panne
09-01-2019

Op 10 en 11 januari 2019 worden meer dan 600 leerlingen in De Boare getrakteerd op een spectaculaire wetenschapsshow van Technopolis. Technopolis on Tour is een tournee langs meer dan 40 verschillende gemeentes in Vlaanderen. Technopolis brengt op al deze locaties een reeks gloednieuwe wetenschapsshows op maat van kleuters en leerlingen uit het lager onderwijs. Al meer dan 50.000 leerlingen...


Meer info

De Panne
De Panne
14-12-2018

Op zaterdag 29 december 2018 organiseert het gemeentebestuur voor het eerst een catch-gala met een Europese titelmatch op het programma. Bernard Vandamme, de enige professionele worstelaar van België, zal uiteraard van de partij zijn in De Panne. Catch is weer helemaal in, al denken sommigen denken dat het een gevaarlijke sport is, en anderen dat het allemaal maar nep is, zuivere...


Meer info

De PanneAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het