‘De Karolingers’ zegevieren op BUOC 2018Onze eigenste Knokke-Heistse frisbeeploeg ‘De Karolingers’ sleepten afgelopen weekend, op 14 en 15 april 2018 de winst in de wacht op het Belgian Ultimate Frisbee Outdoor Championship – of kortweg BUOC – dat zoals elk jaar plaatsvond op het sport- en recreatieterrein ‘Blaarmeersen’ in Gent.

Vier jaar na hun laatste deelname aan het Belgisch kampioenschap startten de Karolingers het eerste weekend van dit tornooi in de 8ste en laagste divisie. Op de eerste speeldag haalden de jongeheren maar liefst 4 opeenvolgende overwinningen binnen en verzekerden zo hun plaats in de halve finale, die zondagmiddag werd gespeeld. Deze werd afgesloten met een vlotte 15-1 winst waarna het team doorstootte naar de finale. Hier ontmoetten ze de Gentse thuisploeg ‘Gentle Rockets’, die geen makkelijke partij bleek te zijn. Het werd een spannend schouwspel dat eindigde op 7-9 in het voordeel van de Karolingers. De Knokke-Heistse frisbeeërs werden zo kampioen van de 8ste divisie en sleepten hiermee tevens een promotie naar divisie 7 in de wacht.

Het tweede en laatste weekend van BUOC 2018 wordt georganiseerd door de Brugse frisbeeclub ‘Freezzz Beezzz’ en zal plaatsvinden op zaterdag 28 en zondag 29 april op de velden van sportcomplex De Gulden Kamer in Sint-Kruis. Ook hier zullen de Karolingers een succesvolle prestatie proberen neer te zetten in de hoop een promotie naar de 6de divisie te kunnen afdwingen. Supporters en toeschouwers zijn meer dan welkom!

Voor meer informatie over de frisbeeclub, neem gerust een kijkje op de Facebook-pagina https://www.facebook.com/DeKarolingers/.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  19-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je sportnieuws te melden?
 Meer nieuws over Knokke-Heist

Knokke - Heist
24-05-2018

Op vrijdag 25 mei 2018 zal de Kursaalstraat tegen 7.30 uur opnieuw opengesteld worden voor het verkeer. Dit houdt onder meer in dat de rijrichtingen in de Kursaalstraat en Stadhuisstraat weer omgedraaid worden en het verkeer dus opnieuw zijn normale verloop zal kunnen gaan.


Meer info

Knokke-Heist
Knokke - Heist
24-05-2018

Al meer dan 100 senioren uit Knokke-Heist en omgeving hebben zich aangemeld om op maandag 18 juni 2018 deel te nemen aan Senior Sportief. Met laser-kleiduifschieten, beachgames, carambole biljart en Kizomba werden enkele boeiende nieuwkomers toegevoegd aan het programma. Met een gevarieerd aanbod van 30 sporten hoopt de sportdienst zo veel mogelijk senioren in beweging te krijgen. Er is op deze...


Meer info

Knokke-Heist
Knokke - Heist
24-05-2018

Op donderdag 24 mei 2018 wordt in de Baloise Belgium Tour de tweede rit van Lochristi naar Knokke-Heist over een afstand van 162 km gereden. De wedstrijd wordt vanaf 14.45 uur ook rechtstreeks op Eén uitgezonden. De aankomst is voorzien op de Wandelaar in Duinbergen tussen 16.25 en 16.45 uur. De politie en organisatie nemen extra verkeers- en veiligheidsmaatregelen om het sportevent vlot...


Meer info

Knokke-Heist
Knokke - Heist
24-05-2018

Elk voorjaar komen er uit de kustregio meldingen van mensen die ongerust zijn na het zien van rupsen. Anderen hebben zelfs last van gezondheidsklachten, nadat ze in contact geweest zijn met bepaalde rupsen. Sommigen denken dat het gaat om eikenprocessierupsen, maar deze rupsensoort komt niet voor in West-Vlaanderen. De grote media-aandacht die er soms is voor deze rupsen, zorgt er soms voor dat...


Meer info

Knokke-HeistAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het