Brainstorming UNIZOUNIZO-Tongeren heeft vanavond gebrainstormd over de verwachtingen naar het toekomstig gemeentebestuur: Wat moet er de volgende jaren in onze gemeente/stad gebeuren zodat ondernemers in de beste omstandigheden kunnen ondernemen? 

In de vergaderzaal van De Casque werd besproken wat in Tongeren moet veranderen zodat zij nog beter kunnen ondernemen en wat er moet gebeuren om tot een aantrekkelijke, dynamische stad te komen. 
Thierry Dekkers (UNIZO) trad op als moderator. 

Er werden 5 thema's behandeld en dat leverde 40 aandachtspunten op. Die worden in een charter gegoten hetgeen volgend voorjaar aan de politieke partijen wordt overgemaakt.
In oktober 2018 zal er met de (nieuwe) coalitie aan tafel gezeten worden om deze prioriteiten te bespreken. 

Voorzitterswissel bij UNIZO-Tongeren: Sammy Rogmans (R) heeft de fakkel doorgegeven aan Christof Jans (L)
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-10-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Tongeren-vandaag

Tongeren
18-10-2017

Rond 15u is er een ongeval gebeurd op de Romeinse Kassei. De bestuurster van een Citroën Berlingo wilde vanuit de Paardsweidestraat in Koninksem de Romeinse Kassei opdraaien. Haar wagen werd in de flank gegrepen door een vrachtwagen. In de Citroën zaten ook twee kindjes.


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
18-10-2017

Afgelopen nacht werd in de Kanjelstraat de voordeur van een rijwoning beklad. Een onbekende heeft met een rode spuitbus een 'hakenkruis' en 'nazi' aangebracht op de witte deur. Volgens de bewoner ligt de oorzaak bij een aanslepende burenruzie?


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
18-10-2017

Sinds 1984 musiceert de Tevona-band, een groep volwassenen met een verstandelijke beperking, op hoog niveau. Ze traden al meer dan 500 keer in binnen- en buitenland op. Op zondagnamiddag 29 oktober om 15u treden ze, na 10 jaar, weer op in de Velinx in Tongeren met ‘Matinée Parisienne’, muziek die ons in de sfeer van Parijs brengt. De Tevona-Band weet telkens weer opnieuw het...


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
18-10-2017

De Limburgse Bakkersbond heeft op 17 september deelgenomen aan de ‘Dag van het eetbare landschap’ in Bokrijk. De leden bakten 375 Limburgse vlaaien om te verkopen en 700 kruidenbroden om gratis uit te delen. De toeschouwers mochten een vrijwillige bijdrage schenken en dat leverde 1810 euro op. De cheque werd namiddag overhandigd aan het BCG.


Meer info

Tongeren-vandaagAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het