Tongerse rugbyclubTongenaar Marc Ruiters wil samen met Rugby Vlaanderen, een rugbyclub in Tongeren proberen op te starten.
De geboren Tongenaar is in 1970 via Leuven in Antwerpen terechtgekomen. Na 48 jaar afwezigheid, woont  hij nu terug in Tongeren. .
Rugby heeft zijn leven gedomineerd. Hij speelde bij RC Leuven, nadien bij Schilde Diabolos, maar zat ook jarenlang in de raad van bestuur van zowel Rugby Vlaanderen als de Belgische Rugbybond (ondervoorzitter).
En nu probeer hij hier in Tongeren ‘iets uit de grond te stampen’.

Vanaf vrijdag 20 april zullen er wekelijks initiaties gegeven worden op Klein Veld. Jeugd (zowel jongens als meisjes) vanaf 13 jaar zijn welkom alsook uiteraard senioren.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  16-04-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Tongeren-vandaag

Tongeren
26-04-2018

Gisteren namiddag is in het Lindehof in Rutten deel 4 – tevens het laatste deel – van de wandelcluster voorgesteld op grondgebied van Tongeren. Deze laatste cluster loopt doorheen Diets-Heur, Rutten, Lauw, Koninksem en Widooie. Hij kruist de buurtgemeentes Heers, Herstappe, Otrange (Oreye), Crisnée, Othée (Awans), Wihogne en (Juprelle). "Hiermee is de cirkel rond....


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
26-04-2018

Vanaf donderdag 10 mei kan er in het weekend en op woensdagnamiddag weer gezwommen worden op Plinius. Vanaf 30 juni kunnen zwemmers elke dag naar het openluchtbad. “De examens zijn in zicht, maar ook de zomervakantie. Naar goede gewoonte komen dan ook de eerste zwemkriebels boven. Op 10 mei opent het Pliniuszwembad op woensdagmiddag en tijdens het weekend. Vanaf 30 juni is het zwembadteam...


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
26-04-2018

Gisteren voormiddag heeft staatssecretaris Zuhal Demir (N-VA) een bezoek gebracht aan het BCG in kader van de Internationale Dag van de Geleidehond die traditiegetrouw de laatste woensdag van april plaatsvindt. Het Belgisch Centrum voor Geleidehonden (BCG) dat sinds 1990 geleidehonden opleidt is geen hondenschool, wél een mobiliteitsorganisatie. Het BCG is vanuit Tongeren actief over...


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
26-04-2018

Franz de Froidmont (18de Oogstwal) is overleden. Hij was de oudste man van Tongeren. Franz werd geboren in Tongeren op 22/11/1917 en bracht zijn jeugd door in Luik waar hij lager onderwijs genoot bij de broeders. Later verhuisde hij naar Tongeren waar hij als Griffier werkte bij de Rechtbank van Eerste Aanleg. Franz is altijd jonkman gebleven. Hij woonde nog zelfstandig in zijn huis.


Meer info

Tongeren-vandaagAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het