Online inschrijven voor FRZA! run nog tot 15 juli!Het gaat hard met de eerste editie van onze FRZA! run. Op vrijdag 19 juli om 19u, dag 1 van ons fanweekend, lopen of wandelen we samen met onze supporters door de jeugdacademie én de Luminus Arena.

De FRZA! run wordt een echte belevingsrun die je op plekken brengt waar je normaal gezien niet kan komen. We gaan dwars door het stadion, langs de spelerstunnel, het spelershome en zelfs tot in de kleedkamer! Elke wave lopers wordt begeleid door een KRC Genk gezicht en onderweg dompelen we je onder in sfeer en animatie. Bij de start krijg je een toffe KRC Genk zonnebril. Onderweg voor zij die er zin in hebben een Italiaans stokje op de BBQ, een drankje en zelfs een kommetje fruit. Bij de finish ontvangt iedereen een medaille! En dat allemaal voor een deelnameprijs van maar 5€ die integraal naar onze community werking gaat. Kinderen -6 jaar kunnen zelfs gratis deelnemen.

Er schreven al méér dan 600 lopers en wandelaars in en we krijgen nog een heleboel aanvragen! Daarom verlengen we de online voorinschrijvingen tot en met maandag 15 juli. Een ticket kopen voor de FRZA! run doe je makkelijk via deze link.

Hier moet je bij zijn supporters. Samen beleven we een onvergetelijk fanweekend. Samen zijn we Genk!
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  12-07-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KRC Genk official

Genk
+60
14-07-2019

Als afsluiter van een geslaagde zomerstage stond de oefenmatch tegen NK Lokomotiva Zagreb op het programma. In tegenstelling tot de vorige voorbereidingswedstrijden stond er geen volledige ploegwissel gepland aan de rust.Het eerste schot tussen de palen kwam van de voet van Piotrowski. Doelman Hendija wist er wel raad mee. Alhoewel het snel duidelijk werd dat Lokomotiva een betere tegenstander...


Meer info

KRC Genk official
Genk
12-07-2019

KRC Genk bereikte een akkoord met het Spaanse Celta De Vigo over de transfer van Joseph Aidoo.Joseph maakte in juli 2017 de overstap van het Zweedse Hammarby IF naar KRC Genk. Sindsdien was hij goed voor 78 wedstrijden en 5 doelpunten. Bedankt ‘King Bobo’ voor je goede werk in het hart van onze defensie. En succes met de nieuwe uitdaging.


Meer info

KRC Genk official
Genk
12-07-2019

Zondag, 14/7, sluiten we de zomerstage in Horst af met een vijfde oefenwedstrijd. Onze jongens treden op deze laatste dag aan tegen het Kroatische NK Lokomotiva Zagreb, aftrap 16u. Supporters die graag de verplaatsing maken naar Horst, betalen €10 voor een inkomticket. Adres: Sportpark Kerkebos, Molenstraat 37, 5866 AA Swolgen.Er is voor deze wedstrijd geen online livestream.


Meer info

KRC Genk officialAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het