Beloften tegen Tongeren. Veel thuiswedstrijden bij hervatting competitie



Hoewel het A-team nog geen wedstrijd heeft, is het zaterdag toch wel erg druk op onze accommodatie.

Al om 10 uur staan voor de U11 en de U13 Blue voor de eerste confrontatie in de Provinciale reeksen tegen respectievelijk Genk VV en Lummen VV. Op hetzelfde uur krijgt de C-ploeg het bezoek van Esperanza Pelt.

Even na de middag speelt de U15 Blue tegen Calcio, terwijl de U13 White richting Halveweg trekt.

Voor de Beloften staat er een belangrijke derby tegen DV Tongeren op het programma. Aftrap om 14.30 uur.

Zondagvoormiddag zijn er dan nog uitwedstrijden voor de U12 tegen Heidebloem Dilsen (om 10 uur) en voor de U15 White in Bokrijk (om 10.30 uur).

ps:
- In de Super League won Anderlecht de inhaalwedstrijd tegen Standard met 1-0 door een doelpunt in de 89ste minuut. Hierdoor wordt Anderlecht na 13 matchen leider met 30 punten. Gent is tweede met 27, KRC derde met 21, Standard vierde met 20, OHL vijfde met 12 punten en Heist sluit de rij af zonder punten.
- In de heenwedstrijd van de Limburg Cup U15 speelde KRC gelijk op het veld van Ham (2-2). Op woensdag 23 januari volgt de terugwedstrijd.




Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  12-01-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.








Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 



Meer nieuws over KRC Genk Ladies

Genk
14-06-2019

Van 2015 tot 2017 speelde zij reeds voor Genk bij de U15. Nadien koos zij voor DV Tongeren en KSK Heist. Bij Heist leerde de nu 17-jarige in erg moeilijke omstandigheden knokken tegen sterkere ploegen in de Super League. Vanaf haar vijfde ging Kaatje al bij meerdere clubs de lucht opsnuiven: 1 jaar Budingen, 2 jaar KVK Tienen, 1 jaar Drieslinter, 2 jaar Zoutleeuw en 2 jaar STVV.


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
14-06-2019

Zij zette haar eerste voetbalpassen op 5-jarige leeftijd bij Borgloon en nadien bij KSK Tongeren.De 18-jarige Karlijn maakt ook deel uit van de nationale U19 en trekt dus in juli naar de eindronde van het EK.Zij woont in Borgloon en gaat orthopedagogie studeren in Diepenbeek.


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
10-06-2019

Lauren Huys leidde de voorbije 6 jaar als kapitein en verlengstuk van de trainer de verdediging van KSK Heist. Eerder was Lauren gedurende 4 jaar actief bij KV Mechelen. Vanaf haar 6de genoot Lauren de jeugdopleiding bij Zennester Hombeek.Professioneel werkt de 24-jarige Lauren bij een boekhoudkantoor in Willebroek. De 17-jarige Sien Vandersanden volgde haar volledige jeugdopleiding bij Bocholt...


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
23-05-2019

Zaterdag 1 juni sluiten we het seizoen af met een clubfeest in onze kantine in Zwartberg.Timing:- vanaf 16 uur: Open terras- vanaf 18 uur: Kinderdisco met springkasteel en randanimatie- aansluitend: ClubfeestEr is een foodtruck voorzien.Adres: Gouverneur Alex Galopinstraat 13, Zwartberg


Meer info

KRC Genk Ladies



Advertenties



Klik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het