De eerste competitieresultaten zijn er voor KRC Genk ladies!WINST IN MECHELEN, GOEDE RESULTATEN VAN ONZE JEUGD

Geen competitievoetbal in de Super League dit weekend omwille van de interlands van de Red Flames.

De Beloften in Eerste nationale moesten zich - na het spijtige thuisverlies tegen Moldavo – herpakken bij KV Mechelen, dat op de openingsdag in Tienen gelijk speelde. KRC domineerde, kreeg kansen maar kon in de eerste helft geen gaatje vinden in de KV-defensie.
Na de rust scoorde Hanne Merkelbach al gauw en door de dominantie leek de zege binnen handbereik tot dom balverlies de thuisploeg toeliet om te scoren. KRC rechtte nog even de rug en na een penaltyfout op Hanne Merkelbach zette Jasmine Verbruggen de terechte penalty om voor de meer dan verdiende 1-2-winst.

In het Provinciaal voetbal stond de eerste wedstrijddag op het programma. De Jong Beloften trokken naar het pas uit nationale gedegradeerde Bokrijk Sport, dat aardig versterkt uit de transferperiode kwam. Keepster Celine Smellers toonde meteen haar capaciteiten en samen met o.a. veldspeelster Sofie Van Houtven en Sanne Muutjens stonden zij pal in de verdediging. KRC geraakte – ondanks verwoede pogingen – niet aan scoren en slikte vijf minuten voor de rust een tegentreffer via Anneleen Verlaek. Halfweg de tweede helt moest Kyandra Faut met een voetblessure naar de kant, maar toen waren de drie wissels al opgebruikt, zodat onze youngsters met 10 verder moesten.
Het bleef spijtig genoeg bij 1-0.

 

De U15 White haalden hun eerste zege binnen bij ’s Herenelderen met 3-5.

Ook goed nieuws van het U13-front. De Provinciale U13 Blue overheersten hun partij tegen Lindelhoeven. Dat de winst beperkt bleef tot 3-2 was vooral te wijten aan een prima prestatie van de bezoekende doelman.

De U13 White deden het ook erg goed tegen Gruitrode, maar moesten uiteindelijk in cijfers met 1-2 het onderspit delven.

De Provinciale U12 blonken ook uit en haalden het met liefst 3-8 bij Jong STVV. - foto's, video's en verslag van Sven

Ook een sterke wedstrijd van de U11 Blue tegen Hades, die echter eindigde op een nipte 4-5-nederlaag.

De U11 White speelden een zeer sterke wedstrijd en wonnen met 4-1 tegen Paal.

Tot slot begint de U15 Blue zondagvoormiddag aan de competitie in Calcio Genk.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  01-09-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over KRC Genk Ladies

Genk
19-09-2019

KRC GENK Ladies A - STANDARD De LiègeWaar: SPORTCENTRUM GENK - Emiel Van Dorenlaan 144, 3600 GenkTerrein: 1 - synthetisch terreinTiming: Aftrap wordt gegeven om 20u00Scheidsrechter: Lois OtteAssistent 1: Hannelore OnseaAssistent 2: Ella De VriesACT: Tijdens de rust zal een dansteam van COSMO Dance Company de bezoekers een aangename act bezorgen ! (www.cosmodancecompany.be)


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
19-09-2019

SPAGHETTIDAGENHet nieuwe voetbalseizoen is alweer van start gegaan en daarom willen wij ook meteen onze eerste activiteit van dit seizoen aankondigen. Naar jaarlijkse gewoonte beginnen wij het nieuwe seizoen met onze spaghettidag.De spaghettidag zal doorgaan op zaterdag 28 en zondag 29 september 2019 op onze accommodatie aan de G.A. Galopinstraat te Genk.Elke speelster ontvangt 2...


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
28-08-2019

OHL – KRC Genk Ladies 1-7In de eerste competitiematch was er van een studieronde geen sprake. Beide ploegen gingen resoluut hun kans. Al snel moest thuiskeepster via de lat Nikki Janssen van de openingsgoal houden. Maar ook een enthousiast OHL liet zich gelden. Justine Gomboso mikte echter over een leeg doel. OHL ging even op het elan verder maar moest na 20 minuten toch buigen voor een...


Meer info

KRC Genk LadiesAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het