Wanneer   :  Rock voor Specials 2019Rock voor Specials ontstond 23 jaar geleden vanuit een reële behoefte. Want ook personen met een verstandelijke beperking zijn oprecht geïnteresseerd in kwalitatieve (rock)muziek. De vele Belgische festivals doen hun best om het bezoek van specials (en hun begeleiders) aangenamer te maken, maar voor velen is de stap naar een 'gewoon' festival nog te groot. Ons festival is voor hen de oplossing.

Rock voor Specials laat personen met een verstandelijke beperking genieten van hedendaagse (rock)muziek op een normaal open air festival en doorbreekt het cliché dat zij enkel open staan voor het Nederlandstalige populaire genre.

Op Rock voor Specials krijgt het publiek een echte festivalervaring met professionele PA, festivalcatering, randanimatie en zelfs een camping, aangepast aan hun specifieke noden.

De ticketprijzen voor ons openluchtfestival houden we bewust betaalbaar. Dat kan dankzij onze sponsors en de vele vrijwilligers. Tickets kunnen enkel gekocht worden door de voorzieningen of door personen met een verstandelijke beperking.

Ieder jaar slagen we er in om onze bezoekers een unieke tweedaagse te bezorgen. Maar ook voor de optredende groepen is dit festival onvergetelijk. Alle Belgische topgroepen stonden al één of meerdere keren op onze affiche en willen na afloop maar één ding: terugkeren.

In een ideale wereld zou een festival als Rock voor Specials overbodig zijn. Met zijn ruim 3000 bezoekers per dag bewijzen we echter dat er nog steeds nood aan is.
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Wil je gratis een cultuur- of vrijetijdsactiviteit plaatsen?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen Media Support

Maaseik - Neeroeteren - Opoeteren
21-09-2019

In onze winkel kan je terecht voor een ruim assortiment kant en klare gerechten, soepen, salades,desserten, frieten, snacks, burgers ...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Maaseik - Neeroeteren - Opoeteren
21-09-2019

Elke dag een drie-gangenmenu met uitsluitend dagverse producten, verkrijgbaar tussen 11h30 en 14h00.


Meer info

Redactie inVlaanderen Media SupportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het