Spaaractie: Shop in Ronse en win!Maandag 20 november tot en met zaterdag 16 december  


Tijdens de eindejaarsactie 'Winterlicht' is er opnieuw een spaarkaartactie. Tijdens deze periode krijg je bij elke deelnemende zaak 1 stempel op je Winterlicht-spaarkaart. Een lijst van de deelnemende handelaars kan je vinden op www.ronse.be. Een volle spaarkaart bedraagt 10 stempels.
 

Als je spaarkaart vol is kan je deze deponeren in de verzamelbox bij de deelnemende handelaars of in de box aan de ingang van het stadhuis. Dit kan tot 16 december om 17 u. De trekking vindt plaats op zaterdag 16 december om 20 u. aan de chalet van de dienst Toerisme op de kerstmarkt.
 

Voor de actie Winterlicht worden 15 winnaars geloot. Het prijzenpakket bevat € 1.250 aan waardebonnen en een overnachting voor 2 personen met ontbijt in Auberge St Sebastien Ronse! Klanten die een Citiekaart gebruiken en geregistreerd zijn, kunnen ook het luikje ‘Citie’ invullen. Citie zal 4 winnaars loten die elk € 100 kunnen winnen. Het loont dus zeker de moeite om deel te nemen aan deze actie! 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-11-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Ronse

Ronse
07-11-2018

Maandag 19 november t.e.m. vrijdag 7 december In de periode van maandag 19 november tot en met vrijdag 7 december 2018 worden op het grondgebied van Ronse de straatkolken geruimd en de straten geveegd. Hiervoor worden in de straten die aan de beurt zijn parkeerverbodsborden geplaatst. Er wordt gevraagd om rekening te houden met het parkeerverbod zodat de werken vlot kunnen verlopen.


Meer info

Ronse
Ronse
06-11-2018

Bijna iedereen kent de term ‘autisme’, maar wat dit nu precies betekent voor de mensen met autisme, is minder bekend. Tijdens deze avond wordt dieper ingegaan op het autistische gedrag en de mogelijke oorzaken. Dit gebeurt aan de hand van veel voorbeelden met extra aandacht voor de schoolgaande leeftijd. Daarnaast worden er zoveel mogelijk tips meegegeven om tegemoet te komen aan de...


Meer info

Ronse
Ronse
30-10-2018

De stadskas, die zich aan de inkom van het stadhuis bevindt, zal vanaf 1 november elke woensdagvoormiddag open zijn van 8.30 tot 12 u. Je kan er terecht met je vragen over facturen, aanslagbiljetten of belastingen van de stad Ronse of voor het betalen van deze facturen.


Meer info

Ronse
Ronse
30-10-2018

Ronse Wereldstad legt de klemtoon op actieve participatie van alle Ronsenaars, met aandacht voor verschillende leeftijden, geslacht en afkomst. Iedereen laten deelnemen aan het maatschappelijk leven in Ronse is de uitdaging. Dit evenement zal plaatsvinden op verschillende locaties in de stad. Zondag 11 november is er om 11.30 u. de opening van de tentoonstelling ‘Vreemde...


Meer info

RonseAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het