Vernieuwde Infodag Groepen in Merelbeke op 24 februari 2018 met streekproductenmarkt en kookdemonstratiesIedereen die inspiratie zoekt voor een uitstap met vrienden, familie of vereniging is welkom op de Infodag Groepen van Toerisme Oost-Vlaanderen. Dit jaar vindt de infodag plaats in de gemeentehallen van Merelbeke op zaterdag 24 februari .

 

Vaste waarde

De promotie van het Oost-Vlaamse groepsaanbod is al jaren een vaste waarde in de werking van Toerisme Oost-Vlaanderen. Tijdens de infodag worden aanbieders, verenigingen en potentiële groepsuitstappers samengebracht. De infodag is zo de ‘hoogdag’ van de provinciale promotie voor het groepsaanbod, maar het hele jaar door wordt met diverse acties doelgroepgerichte promotie gevoerd.
Gedeputeerde-voorzitter van Toerisme Oost-Vlaanderen  Eddy Couckuyt benadrukt het belang van groepsuitstappen voor de provincie. “De lokale diensten voor toerisme in onze provincie en diverse private ondernemers -zoals bijvoorbeeld rederijen, streekproducenten en gidsenorganisaties- ontwikkelen, promoten en verkopen een product op maat van al wie er graag in groep op uit trekt in Oost-Vlaanderen. Toerisme Oost-Vlaanderen investeert sterk in de promotie hiervoor met de expertise en het netwerk dat de dienst de voorbije jaren opbouwde.”

 

95 standhouders

Op 24 februari zullen 95 standhouders op de beurs klaar staan om hun aanbod te presenteren. Dat aanbod is heel gevarieerd: boottochten, begeleide wandelingen, fietstochten, museumbezoekjes, teambuildingsactiviteiten, busrondritten, brouwerijbezoeken, bedrijfsbezoeken, enz. Bovendien zijn er ook heel wat groepsverblijven aanwezig. Wie wil, kan dus van zijn daguitstap in Oost-Vlaanderen een mooie meerdaagse in groep maken.

 

 

Streekproductenmarkt

Dit jaar is zijn er nog heel wat extra’s te beleven op de Infodag. Je kan er bijvoorbeeld ook genieten van streekproducten op de streekproductenmarkt. Bovendien zorgen kookdemonstraties (van Breydel en de Kollebloem) en verschillende sprekers voor extra animo op de beurs.

 

Ontdekkingstochten

Wie een echte VIP-ervaring wil, kan mee gaan op ontdekkingstocht in de regio Scheldeland. Met Merelbeke als uitvalsbasis kan men een beursbezoek combineren met een begeleide ontdekkingstocht in de regio Scheldeland. Er is een ruime keuze tussen tien mooie en diverse programma’s, waarvoor men nog kan inschrijven tot 8 februari.

Twee brouwerijen en twee stokerijen, een ontdekkingstocht in Merelbeke, de Groote Oorlog in Dendermonde, het Donkmeer in Berlare, Aalst, Ninove, een zoektocht in Wetteren naar het gestolen paneel van de Rechtvaardige Rechters en nog zo veel meer.

 

Benieuwd naar de programma’s? Kijk dan op www.infodaggroepen.be.

 

Praktisch

Datum: 24 februari 2018 van 10 tot 16 uur

Locatie: Gemeentehallen Merelbeke, Kloosterstraat 34, 9820 Merelbeke

Beursbezoek:

  • € 3 per persoon in voorverkoop
  • € 5 per persoon aan de kassa
  • Inclusief consumptiebon ter waarde van € 2

Deelname prospectietocht: € 22 per persoon (middagmaal, consumptie en beursbezoek inbegrepen).

 

Alle info en ticketverkoop op www.infodaggroepen.be

 

Toerisme OostVlaanderen

 
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen Media Support

Hechtel - Eksel
19-01-2018

Bosland/ 2017 was een uitstekend jaar voor Bosland. Zo werden er maar liefst 351.274 wandelaars geteld in de verschillende Bosland wandelgebieden. In 2017 vonden in vergelijking met 2016 4% meer mensen de weg naar de prachtige Boslandnatuur. Ook in 2016 was er al een stijging merkbaar. Raf Truyens, schepen van Bosland in Hechtel-Eksel: “Dat Bosland het goed doet is niet nieuw: ook de...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Beersel
19-01-2018

Ons kartel heeft er vijf uitstekende jaren opzitten. We wegen boven ons gewicht op het Beersels beleid en dit vertaalt zich in heel wat mooie realisaties. Daarom bundelen we nogmaals onze krachten met Veerle Leroy (Groen) als trekker. Samen werken wij aan een sterke lijst met een aantal verrassende nieuwe gezichten. Wij willen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen aanzienlijk groeien zodat...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Wevelgem
19-01-2018

Op zaterdag 20 januari deelt Open VLD Wevelgem, Gullegem en Moorsele om 18u winkelkarmuntjes uit op de Wintermarkt aan Café ’t Bankske, Lode de Boningestraat 35 in Wevelgem. Open VLD wil daarmee de stijging van de nettolonen in januari in de verf zetten. Door de taks-shift stijgen de nettolonen in januari opnieuw met gemiddeld 28 euro, sinds 2014 is de totale maandelijkse stijging...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Lint
18-01-2018

In zijn 7-jarige ervaring als elektrisch rijder stelt Gunter De Pooter, oprichter van VitaeMobility, dat “Elektrisch rijden zonder zorgen pas begint wanneer je kan rekenen op laadpunten bij je favoriete plekken.” Als Belgische pioneer op het gebied van elektrisch rijden heeft Vitaemobility de afgelopen zeven jaar veel ervaring opgedaan. "Samen met onze vertrouwde partners en...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media SupportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het