Vernieuwde Infodag Groepen in Merelbeke op 24 februari 2018 met streekproductenmarkt en kookdemonstratiesIedereen die inspiratie zoekt voor een uitstap met vrienden, familie of vereniging is welkom op de Infodag Groepen van Toerisme Oost-Vlaanderen. Dit jaar vindt de infodag plaats in de gemeentehallen van Merelbeke op zaterdag 24 februari .

 

Vaste waarde

De promotie van het Oost-Vlaamse groepsaanbod is al jaren een vaste waarde in de werking van Toerisme Oost-Vlaanderen. Tijdens de infodag worden aanbieders, verenigingen en potentiële groepsuitstappers samengebracht. De infodag is zo de ‘hoogdag’ van de provinciale promotie voor het groepsaanbod, maar het hele jaar door wordt met diverse acties doelgroepgerichte promotie gevoerd.
Gedeputeerde-voorzitter van Toerisme Oost-Vlaanderen  Eddy Couckuyt benadrukt het belang van groepsuitstappen voor de provincie. “De lokale diensten voor toerisme in onze provincie en diverse private ondernemers -zoals bijvoorbeeld rederijen, streekproducenten en gidsenorganisaties- ontwikkelen, promoten en verkopen een product op maat van al wie er graag in groep op uit trekt in Oost-Vlaanderen. Toerisme Oost-Vlaanderen investeert sterk in de promotie hiervoor met de expertise en het netwerk dat de dienst de voorbije jaren opbouwde.”

 

95 standhouders

Op 24 februari zullen 95 standhouders op de beurs klaar staan om hun aanbod te presenteren. Dat aanbod is heel gevarieerd: boottochten, begeleide wandelingen, fietstochten, museumbezoekjes, teambuildingsactiviteiten, busrondritten, brouwerijbezoeken, bedrijfsbezoeken, enz. Bovendien zijn er ook heel wat groepsverblijven aanwezig. Wie wil, kan dus van zijn daguitstap in Oost-Vlaanderen een mooie meerdaagse in groep maken.

 

 

Streekproductenmarkt

Dit jaar is zijn er nog heel wat extra’s te beleven op de Infodag. Je kan er bijvoorbeeld ook genieten van streekproducten op de streekproductenmarkt. Bovendien zorgen kookdemonstraties (van Breydel en de Kollebloem) en verschillende sprekers voor extra animo op de beurs.

 

Ontdekkingstochten

Wie een echte VIP-ervaring wil, kan mee gaan op ontdekkingstocht in de regio Scheldeland. Met Merelbeke als uitvalsbasis kan men een beursbezoek combineren met een begeleide ontdekkingstocht in de regio Scheldeland. Er is een ruime keuze tussen tien mooie en diverse programma’s, waarvoor men nog kan inschrijven tot 8 februari.

Twee brouwerijen en twee stokerijen, een ontdekkingstocht in Merelbeke, de Groote Oorlog in Dendermonde, het Donkmeer in Berlare, Aalst, Ninove, een zoektocht in Wetteren naar het gestolen paneel van de Rechtvaardige Rechters en nog zo veel meer.

 

Benieuwd naar de programma’s? Kijk dan op www.infodaggroepen.be.

 

Praktisch

Datum: 24 februari 2018 van 10 tot 16 uur

Locatie: Gemeentehallen Merelbeke, Kloosterstraat 34, 9820 Merelbeke

Beursbezoek:

  • € 3 per persoon in voorverkoop
  • € 5 per persoon aan de kassa
  • Inclusief consumptiebon ter waarde van € 2

Deelname prospectietocht: € 22 per persoon (middagmaal, consumptie en beursbezoek inbegrepen).

 

Alle info en ticketverkoop op www.infodaggroepen.be

 

Toerisme OostVlaanderen

 
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen Media Support

Heusden - Zolder
16-02-2018

De Allround Flandrien Cup, het premium bedrijfsevent rond een unieke fietsbeleving, gaat samenwerken met Barbara Torfs van het bedrijf Springbok Coaching. Met haar bedrijf zet het nichtje van CEO Wouter Torfs haar visie over het verbeteren van het welzijn van de mensen op de werkvloer om in de praktijk. Bedrijven zijn vandaag steeds vaker op zoek naar een geïntegreerd gezondheids- en...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Mechelen
02-02-2018

Morgen vindt de dag van het Deeltijds Kunstonderwijs plaats. Er is goed nieuws voor de Koninklijke Beiaardschool Jef Denyn. Op initiatief van Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits wordt de Beiaardschool een volwaardige academie. Dat is het gevolg van het nieuwe decreet voor het deeltijds kunstonderwijs. Met deze erkenning krijgt de Beiaardschool, die wereldwijd geprezen wordt, ook de plaats...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Hasselt
29-01-2018

Vandaag werd het hernieuwde kantoor van Luminus op de Corda Campus in Hasselt officieel ingehuldigd. De medewerkers van het bedrijf zaten mee aan de tekentafel en ontwierpen zelf hun kantoor, geschikt voor de nieuwe manier van werken. De digitale wereld heeft ons leven veranderd. Dat staat vast. De medewerkers van Luminus hebben deze digitalisering aangegrepen om hun eigen werkplaats van de...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media Support
Pepingen
24-01-2018

Als we intergemeentelijk willen samenwerken en solidair zijn in onze Politiezone Pajottenland moeten we ook dezelfde regels hanteren. CD&V-Sp.a en schepen Peter Lacres staan achter dergelijke samenwerking. Na Herne, Bever, Lennik en Gooik keurde Pepingen op de gemeenteraad van dinsdag 22 januari 2018 daarom ook de ‘combitaks’ goed. Falende alarminstallaties, overlast door dronken...


Meer info

Redactie inVlaanderen Media SupportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het