Vernieuwde Infodag Groepen in Merelbeke op 24 februari 2018 met streekproductenmarkt en kookdemonstratiesIedereen die inspiratie zoekt voor een uitstap met vrienden, familie of vereniging is welkom op de Infodag Groepen van Toerisme Oost-Vlaanderen. Dit jaar vindt de infodag plaats in de gemeentehallen van Merelbeke op zaterdag 24 februari .

 

Vaste waarde

De promotie van het Oost-Vlaamse groepsaanbod is al jaren een vaste waarde in de werking van Toerisme Oost-Vlaanderen. Tijdens de infodag worden aanbieders, verenigingen en potentiële groepsuitstappers samengebracht. De infodag is zo de ‘hoogdag’ van de provinciale promotie voor het groepsaanbod, maar het hele jaar door wordt met diverse acties doelgroepgerichte promotie gevoerd.
Gedeputeerde-voorzitter van Toerisme Oost-Vlaanderen  Eddy Couckuyt benadrukt het belang van groepsuitstappen voor de provincie. “De lokale diensten voor toerisme in onze provincie en diverse private ondernemers -zoals bijvoorbeeld rederijen, streekproducenten en gidsenorganisaties- ontwikkelen, promoten en verkopen een product op maat van al wie er graag in groep op uit trekt in Oost-Vlaanderen. Toerisme Oost-Vlaanderen investeert sterk in de promotie hiervoor met de expertise en het netwerk dat de dienst de voorbije jaren opbouwde.”

 

95 standhouders

Op 24 februari zullen 95 standhouders op de beurs klaar staan om hun aanbod te presenteren. Dat aanbod is heel gevarieerd: boottochten, begeleide wandelingen, fietstochten, museumbezoekjes, teambuildingsactiviteiten, busrondritten, brouwerijbezoeken, bedrijfsbezoeken, enz. Bovendien zijn er ook heel wat groepsverblijven aanwezig. Wie wil, kan dus van zijn daguitstap in Oost-Vlaanderen een mooie meerdaagse in groep maken.

 

 

Streekproductenmarkt

Dit jaar is zijn er nog heel wat extra’s te beleven op de Infodag. Je kan er bijvoorbeeld ook genieten van streekproducten op de streekproductenmarkt. Bovendien zorgen kookdemonstraties (van Breydel en de Kollebloem) en verschillende sprekers voor extra animo op de beurs.

 

Ontdekkingstochten

Wie een echte VIP-ervaring wil, kan mee gaan op ontdekkingstocht in de regio Scheldeland. Met Merelbeke als uitvalsbasis kan men een beursbezoek combineren met een begeleide ontdekkingstocht in de regio Scheldeland. Er is een ruime keuze tussen tien mooie en diverse programma’s, waarvoor men nog kan inschrijven tot 8 februari.

Twee brouwerijen en twee stokerijen, een ontdekkingstocht in Merelbeke, de Groote Oorlog in Dendermonde, het Donkmeer in Berlare, Aalst, Ninove, een zoektocht in Wetteren naar het gestolen paneel van de Rechtvaardige Rechters en nog zo veel meer.

 

Benieuwd naar de programma’s? Kijk dan op www.infodaggroepen.be.

 

Praktisch

Datum: 24 februari 2018 van 10 tot 16 uur

Locatie: Gemeentehallen Merelbeke, Kloosterstraat 34, 9820 Merelbeke

Beursbezoek:

  • € 3 per persoon in voorverkoop
  • € 5 per persoon aan de kassa
  • Inclusief consumptiebon ter waarde van € 2

Deelname prospectietocht: € 22 per persoon (middagmaal, consumptie en beursbezoek inbegrepen).

 

Alle info en ticketverkoop op www.infodaggroepen.be

 

Toerisme OostVlaanderen

 
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen

Sint Truiden
27-09-2018

STVV ontvangt met Mandel United een club uit de tweede amateurklasse. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 4, 5 of 6 december in Sint-Truiden. Meer info volgt binnenkort.


Meer info

Redactie inVlaanderen
Mechelen
27-09-2018

De volende ronde vindt plaats op 4, 5 en 6 december. Alle duels op een rij Knokke - Union Saint-Gilloise KV Kortrijk - Zulte Waregem Sporting Charleroi - KRC Genk Moeskroen - KV Oostende KV Mechelen - Sporting Lokeren Deinze - Eupen AA Gent - Beerschot Wilrijk Mandel United - STVV


Meer info

Redactie inVlaanderen
Kontich
22-09-2018

Wanneer je mee zorg draagt voor een persoon met dementie, heb je soms handvatten nodig: informatie, tips,… En je leert soms van de ervaringen van andere mantelzorgers. Daarom 5 avonden met volgende thema’s: wat is dementie ( niet ? ) omgaan met gedragswijzigingen ( rode draad door elke avond /sessie ) waar vind ik hulp? ( thuiszorg -woonzorg / soc kaart dementie ) juridisch:...


Meer info

Redactie inVlaanderen
Antwerpen
06-07-2018

Mountainbiken is hot in Vlaanderen Mountainbiken kent in Vlaanderen al jaren een exponentiële groei. Vandaag al kunnen mountainbikers zich uitleven op honderden kilometers permanente mountainbikeparcours. Gezien het groeiende succes, zullen er in de toekomst alleen maar bijkomen. Veel gemeenten zijn vragende partij om vaste bewegwijzerde routes te ontwikkelen, en steeds meer...


Meer info

Redactie inVlaanderenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het