Overzicht komende kleine werken met hinderVolledig overzicht: https://www.dendermonde.be/werken-verkeershinder

Nieuw in het overzicht:

 

  • Burgemeester Potiaulaan - 29 en 30 april - werken - lees meer (opgelet: Koning Albertstraat tijdelijk tweerichtingsverkeer)

 

Wielerwedstrijd op woensdag 1 mei: verkeersregelingen

Op woensdag 1 mei 2019 worden in Mespelare en delen van Oudegem en Schoonaarde wielerwedstrijden voor liefhebbers (VWF) georganiseerd.

De wedstrijden gaan via volgend parcours:

Mespelarestraat, Benedenstraat, Singelweg, Ouburg, Kloostergoedstraat, Lambroeckstraat, Oudegemse baan, Varenbergstraat, Hof ten Bos met aankomst in de Mespelarestraat.

 

De wedstrijden starten om 13 u. en eindigen rond 18.30 u. Volgende verkeersmaatregelen worden ingesteld om een vlot en veilig verloop te garanderen:

  • Parkeerverbod vanaf 11 u. tot na afloop van de wedstrijden in de Mespelarestraat, Singelweg, Ouburg (van bushalte gemeentehuis tot Varenbergstraat), Lambroeckstraat, Varenbergstraat, Hof ten Bos en Kloostergoedstraat.
  • Eenrichtingsverkeer in de Kloostergoedstraat, Singelweg en Mespelarestraat tussen kerkhof en Zijpestraat.

Gelieve de verkeerssignalisatie stipt op te volgen.

 

Initiatie handbike en G-wielerwedstrijd op zondag 5 mei: verkeersregelingen

Van 13.45-17 u. wordt in de Boonwijk de 10e 'Grote prijs Louis Sterck in memoriam' gereden, een wielerwedstrijd voor G-sporters. Van 10-12 u. is er een initiatie handbike.

Beide initiatieven gaan uit van de sportdienst Dendermonde.

 

  • Voor een veilig en vlot verloop wordt het hele parcours afgesloten van 11 tot ca. 18 u.: Serbosstraat (vertrek kerk), Diepestraat, Warmen Haard, Botermelkstraat, Robert Ramlotstraat en Serbosstraat (aankomst kerk). In de vermelde straten geldt tevens plaatselijk parkeerverbod.
  • De Beekakkerstraat, Wastijnestraat en Rode Weg zijn eveneens onbereikbaar. In de straten die toegang geven tot het parcours kan enkel plaatselijk verkeer komen.

Gelieve de verkeerssignalisatie die in de straten wordt aangebracht, stipt op te volgen.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  25-04-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Dendermonde

Dendermonde
14-09-2019

Het stadsbestuur Dendermonde en de NMBS werken al een hele tijd aan het ontwerp voor de herinrichting van de stationsomgeving van Schoonaarde. De stationsomgeving van Schoonaarde krijgt een nieuwe parking voor 78 auto’s en 6 plaatsen voor reizigers met een beperkte mobiliteit. Het stationsplein, de toegangsweg en de parking krijgen een nieuwe riolering en openbare verlichting. Naast de...


Meer info

Dendermonde
Dendermonde
07-09-2019

Van dinsdag 10 september om 7 uur tot en met vrijdag 13 september om 19 uur worden er ter hoogte van Brusselstraat nr. 20 paalfunderingen geplaatst. VerkeersmaatregelenIn de Brusselsestraat tussen de rotonde aan de Oude Vest en de Vlasmarkt geldt eenrichtingsverkeer. Verkeer dat van de Oude Vest komt, kan de Brusselsestraat richting Vlasmarkt inrijden. Verkeer dat van de Vlasmarkt komt, moet de...


Meer info

Dendermonde
Dendermonde
05-09-2019

Moderne technologie en hulpmiddelen als ondersteuning in de zorgAls mantelzorger, familie of vriend geven we heel wat ondersteuning aan onze persoon met dementie met behulp van ons hart, onze intuïtie en middelen uit onze onmiddellijke omgeving. Tijdens het praatcafé dementie van dinsdag 17 september bieden wij graag enkele inspirerende voorbeelden aan van technologie en hulpmiddelen...


Meer info

Dendermonde
Dendermonde
05-09-2019

HAP – FoodtruckfestivalFoodtruckfestival HAP komt naar het William Bruynincxpark. Welkom op vr 6/9 van 16-24 u., za 7/9 van 12-24 u. en zo 8/9 van 12-22 u.Gezellige zithoekjes, picknickdekens, betoverende lichtjes en gratis toegang zorgen ervoor dat dit festival een broedplaats wordt voor sociaal contact.Ook voor onze kleinste ‘happers’ is er animatie en entertainment. Bovendien...


Meer info

DendermondeAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het