Overzicht komende kleine werken met hinderVolledig overzicht: https://www.dendermonde.be/werken-verkeershinder

Nieuw in het overzicht:

 

  • Burgemeester Potiaulaan - 29 en 30 april - werken - lees meer (opgelet: Koning Albertstraat tijdelijk tweerichtingsverkeer)

 

Wielerwedstrijd op woensdag 1 mei: verkeersregelingen

Op woensdag 1 mei 2019 worden in Mespelare en delen van Oudegem en Schoonaarde wielerwedstrijden voor liefhebbers (VWF) georganiseerd.

De wedstrijden gaan via volgend parcours:

Mespelarestraat, Benedenstraat, Singelweg, Ouburg, Kloostergoedstraat, Lambroeckstraat, Oudegemse baan, Varenbergstraat, Hof ten Bos met aankomst in de Mespelarestraat.

 

De wedstrijden starten om 13 u. en eindigen rond 18.30 u. Volgende verkeersmaatregelen worden ingesteld om een vlot en veilig verloop te garanderen:

  • Parkeerverbod vanaf 11 u. tot na afloop van de wedstrijden in de Mespelarestraat, Singelweg, Ouburg (van bushalte gemeentehuis tot Varenbergstraat), Lambroeckstraat, Varenbergstraat, Hof ten Bos en Kloostergoedstraat.
  • Eenrichtingsverkeer in de Kloostergoedstraat, Singelweg en Mespelarestraat tussen kerkhof en Zijpestraat.

Gelieve de verkeerssignalisatie stipt op te volgen.

 

Initiatie handbike en G-wielerwedstrijd op zondag 5 mei: verkeersregelingen

Van 13.45-17 u. wordt in de Boonwijk de 10e 'Grote prijs Louis Sterck in memoriam' gereden, een wielerwedstrijd voor G-sporters. Van 10-12 u. is er een initiatie handbike.

Beide initiatieven gaan uit van de sportdienst Dendermonde.

 

  • Voor een veilig en vlot verloop wordt het hele parcours afgesloten van 11 tot ca. 18 u.: Serbosstraat (vertrek kerk), Diepestraat, Warmen Haard, Botermelkstraat, Robert Ramlotstraat en Serbosstraat (aankomst kerk). In de vermelde straten geldt tevens plaatselijk parkeerverbod.
  • De Beekakkerstraat, Wastijnestraat en Rode Weg zijn eveneens onbereikbaar. In de straten die toegang geven tot het parcours kan enkel plaatselijk verkeer komen.

Gelieve de verkeerssignalisatie die in de straten wordt aangebracht, stipt op te volgen.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  25-04-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Dendermonde

Dendermonde
13-06-2019

Bruisrode Pleint op zaterdag 15 juni: verkeersregelingenOp zaterdag 15 juni organiseert de plaatselijke handelsvereniging Bruisend Baasrode voor de 7e maal Bruisrode Pleint op het Dorpsplein.Er worden verkeersregelingen ingevoerd:Het plein en de parkeerplaatsen naast het plein (kant bankkantoren) worden afgesloten voor het verkeer en er geldt parkeerverbod van vrijdag 14/6 om 18 u. tot zondag...


Meer info

Dendermonde
Dendermonde
13-06-2019

Op zondag 16 juni 2019 vindt Toerist in eigen stad – Hoogtij plaats in Vlassenbroek / Baasrode. De Dendermondenaren beleven hun stad op een andere manier en ontdekken de toeristische troeven. Tal van activiteiten staan op het programma. De aandacht gaat in het bijzonder naar het Sigmaproject in Vlassenbroek. Het volledige programma en infokaarten vind je als bijlage. Op deze dag organiseren...


Meer info

Dendermonde
Dendermonde
08-06-2019

Vorige dinsdag raakte bekend dat het papierbedrijf Stora Enso heel waarschijnlijk verantwoordelijk is voor de legionellabesmetting in de Gentse Kanaalzone (omgeving Evergem). Omdat ook in Dendermonde (deelgemeente Oudegem) een papierproducerend bedrijf is gevestigd, namelijk VPK Paper NV, heeft burgemeester Piet Buyse vorige dinsdag contact gelegd met het Agentschap Zorg en Gezondheid om te...


Meer info

Dendermonde
Dendermonde
05-06-2019

Het stadsbestuur volgt van nabij de geurproblematiek bij het bedrijf Empro Europe in Vosmeer (zijstraat Hoogveld). Ook in 2019 heeft de Vlaamse omgevingsinspectie aan het bedrijf maatregelen opgelegd om de problemen op te lossen. Uit recent onderzoek van de afdeling handhaving (omgevingsinspectie) blijkt de waterzuivering voor geurhinder te zorgen. Op 18 april 2019 vroeg het stadsbestuur aan de...


Meer info

DendermondeAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het