STVV – Waasland-Beveren (14/09/2019): praktische informatieWaasland-Beveren neemt het komende zaterdag op tegen STVV. De wedstrijd wordt afgetrapt om 20.00 uur. De eerste wedstrijd van nieuwbakken coach Arnauld Mercier zal geleid worden door scheidsrechter Bert Put.

Ticketing

In het stadion van STVV zijn er voor de bezoekers 784 zitplaatsen en 576 staanplaatsen voorzien. Een volwassene betaalt vijftien euro om te staan en twintig euro om te zitten. Jongeren die nog geen twaalf jaar zijn betalen zowel om te staan als om te zitten tien euro. De combiregeling is niet van kracht. De loketten zullen geopend zijn vanaf anderhalf uur voor de wedstrijd. Je kan ook je tickets aankopen op de Freethiel. Het secretariaat is iedere weekdag geopend tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Rolstoelgebruikers kunnen, tot donderdagavond, hun ticket op voorhand aanvragen via info@waasland-beveren.be.

Supportersfederatie

Volgende clubs leggen een bus in naar Stayen.

  • Beverboys: vertrek Beveren om 17.45 uur
  • Moet Kunnen: vertrek Kemzeke om 17.00 uur – vertrek Beveren om 17.30 uur
  • Kaai 26: vertrek Temse om 16.45 uur
  • Sirius/WB United: vertrek Sint-Niklaas 17.30 uur en vertrek Beveren om 17.45 uur
  • Woodstock: vertrek Nieuwkerken om 17.40 uur
  • De Groene: vertrek Vrasene om 17.15 uur en vertrek Melsele om 17.45 uur

Reisweg

  • Vanuit Brussel :

E40 richting Luik – afrit 28 (Landen – Hannuit)

Richting St-Truiden blijven volgen (je passeert o.a. Walsbets, Gingelom, Velm, Kerkom).

In Sint-Truiden brug over de N3 oversteken en links afslaan richting Tienen. Deze weg daalt even en sluit aan op de N3 (omleiding Luik-Brussel). Aan de rechterkant liggen de gebouwen van de vroegere Belgische Fruitveiling.

Vanaf dit punt is het nog ong. 700 m rechtdoor. Stayen ligt aan de rechterkant.

Oriëntatiepunten:

Rechterkant gebouwen Belgische Fruitveiling, links Fedasil.

  • Vanuit Antwerpen:

E313 richting Luik – afrit 28 (Hasselt-Zuid – Sint-Truiden). Deze “expressweg” moet je gewoon blijven volgen. Je passeert onder meer Alken en Zepperen / Kortenbos. Deze weg sluit aan op de ring rond het hartje van Sint-Truiden.

Oriëntatiepunten:

Garage Mercedes Claes en later Delhaize (beiden linkerkant). Blijf volgen tot je aan de afrit Tienen komt. Deze weg daalt even en sluit aan op de N3 (omleiding Luik-Brussel). Aan de rechterkant liggen de gebouwen van de vroegere Belgische Fruitveiling. Vanaf dit punt is het nog ong. 700 m rechtdoor. Stayen ligt aan de rechterkant.

Voor de bezoekende supporters. Langs de Haspengouwlaan (omleidingsweg Tienen -Luik ) is er aan de ingang van de bezoekers parkeerruimte langs de weg voor de bezoekers voorzien. (rechts gezien in de richting van Tienen) Eén rijstrook wordt hier voorbehouden als parking voor de supporters van de bezoekende club. De ingang bezoekers is ingericht langs de Haspengouwlaan ( N3.aan de spoorwegoverbrugging.). Parkeren toegelaten tot max 1 uur na de wedstrijd. Hou rekening met de aanwijzingen van de lokale politie betreffende de parkeertoestand.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-09-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Waasland Beveren

Beveren
11-09-2019

Matthias Verreth vervoegde vandaag na zijn interlandperiode met de U21 van België de groep. Djihad Bizimana (Rwanda) sluit morgen aan. Aaron Tshibola is naar Engeland gevlogen om zijn echtgenote bij te staan bij de bevalling van hun eerste kindje. Hij sluit spoedig weer aan. Xian Emmers is ziek en traint dus niet mee. Olivier Dhauholou werkt samen met de kinesisten zijn conditionele...


Meer info

Waasland Beveren
Beveren
11-09-2019

Enkel goed nieuws op de Freethiel vandaag… Een nieuwe Japanse spelverdeler, een knappe overwinning tegen R. Antwerp FC én nog eens een mooie korting op de aankoop van je abonnement.Vanaf maandag 9 september krijg je namelijk tien procent korting bij de aankoop van je abonnement voor het seizoen 2019-2020. Je kan je abonnement iedere weekdag aankopen tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Wil...


Meer info

Waasland Beveren
Beveren
03-09-2019

Nordin Jackers komt de geel-blauwe rangen versterken. De Belgische doelman (21) wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van KRC Genk. Waasland-Beveren bedong ook een aankoopoptie op de goalie.Nordin Jackers is een echt Genks jeugdproduct. De Limburgers kozen echter nooit resoluut voor hem als nummer één onder de lat. Hij moet al jaren Danny Vukovic, de nationale Australische...


Meer info

Waasland BeverenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het