KSC Lokeren verliest oefenpartij tegen KAA GentSporting Lokeren verloor de oefenwedstrijd tegen de Gentse buren met 1-2. Een gelijkspel was billijker geweest.

Zomerse omstandigheden in het lege Daknamstadion met twee teams die deze wedstrijd gebruikten om hun spelers wedstrijdritme te laten opdoen. Lokeren begint het best aan de partij. Na tien minuten is er een mooie aanval via Michel en Jovanovic die Terki in schietpositie brengt. Zijn schot wordt afgeblokt. Even later is weer een schot van Terki hetzelfde lot beschoren.
 

Gent komt stilaan in de wedstrijd. Diaby loopt zijn tegenstander onbesuisd en onnodig omver, scheidsrechter Van Driessche fluit terecht penalty.Neto zet die om, 0-1 na een half uur. De reactie van Lokeren volgt onmiddellijk. Er is een erg goede Coosemans nodig om het schot van Deschacht uit doel te zweven. Helaas volgt de koude douche aan de overzijde. Een hoekschop wordt te gemakkelijk binnengekopt door Andrijasevic, 0-2 na 35’. Terki lukt nog bijna de aansluitingstreffer, maar weer is er een goede doelman Coosemans om hem het scoren te beletten. Op slag van rust moet ook Verhulst Gent nog van een doelpunt houden. Ruststand 0-2.

Al snel na de hervatting krijgt Lokeren een hoekschop. Michel schildert die op het hoofd van Jovanovic, 1-2. Lokeren ruikt de gelijkmaker. Bia ontsnapt, maar zijn schot wordt afgeblokt. Miric wordt diep gestuurd, zijn voorzet wordt net niet binnengegleden door Bia.
 

Gent is nog een keer gevaarlijk. Verhulst weert een verre pegel af van Koita. Zo eindigt een evenwichtige wedstrijd in 1-2.     
 

Sporting Lokeren: Verhulst, Marzo (81 Tirpan) , Diaby (73’ De Ruyver), Filipovic, Deschacht (46’ Van Peteghem), Terki, Michel, Marecek (81’ De Ridder), Benchaib (25’, Straetman), Bia (86’ Lawal), Jovanovic (65’ Miric)

KAA Gent: Coosemans, Souquet, Smith, Limbombe, Neto, Awoniyi, Andrijasevic, De Smet, Azango, Derijck, Bahi
Doelpunten: 0-1 (28’, Neto, pen.), 0-2 (35’, Andrijasevic), 1-2 (50’ Jovanovic)
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  12-10-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Sporting Lokeren

Lokeren
10-10-2018

Deze morgen zijn een aantal mensen van de gerechtelijke politie langs geweest op Daknam. De club verleent elke mogelijke medewerking aan hun onderzoek. Rond acht uur deze morgen boden een aantal onderzoekers zich aan op Sporting Lokeren. Zij vroegen en kregen toegang tot documenten en dossiers. Er werd niet meegedeeld in welk kader het onderzoek paste. Via de media heeft de club ondertussen...


Meer info

Sporting Lokeren
Lokeren
10-10-2018

Sporting Lokeren heeft gisteren zijn meerdere moeten erkennen op het veld van Club Brugge. Het verloor met 3-0, al zijn dat overdreven cijfers. Beide ploegen spelen met erg jonge spelers en moeten het stellen zonder hun jeugdinternationals. Club Brugge toont zich van meet af aan de betere en grijpt Sporting bij de keel. Halfweg de eerste helft valt het eerste doelpunt na hoekschop. Rik De...


Meer info

Sporting Lokeren
Lokeren
09-10-2018

Nissan De Witte Sint-Gillis-Waas en Sporting Lokeren hebben een partnership afgesloten voor 3 jaar voor het ter beschikking stellen van 2 gloednieuwe Nissan NV300 Combi’s. De busjes, die recent ook werden voorzien van de nodige bestickering, zullen ingezet worden voor zowel het vervoer van onze stewards op verplaatsing, VIP-shuttle vervoer na de wedstrijd van en naar de Brico parking...


Meer info

Sporting LokerenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het