Nieuw bestuur Winkelen in WaregemMet meer dan 38 000 inwoners en heel wat (handels)zaken heeft Waregem veel potentieel. Winkelen in Waregem steekt dan ook een tandje bij met een dynamisch nieuw bestuur, fris nieuw logo, stevig commercieel plan en een gemotiveerde city coach.

 

Winkelen in Waregem heeft een nieuw dynamisch bestuur dat het commercieel strategisch plan maximaal wil ondersteunen (zie foto bestuur in bijlage). Deze handelaars maken deel uit van het bestuur:

 

  • Voorzitter: Hans Maddelein (Pearle Opticiens)
  • PAND: Jan Huys (Caroline) & Jurgen Vanthuyne (Cappuccino)
  • STORMESTRAAT: Justine Vanryckeghem (Athena & Kids en Athena Mini)  & Stephanie Westyn (Terre Bleue)*
  • STATIONSSTRAAT: Chantal Brouckaert (Franco-Belge) & Marleen Deconinck (Plasman)
  • HOLSTRAAT:  Dominique Demesmaeker (By Getty )
  • ZUIDBOULEVARD: Laure Van den Broeke (Skinnovation) & Dieter Degryse (Pizz’Arti)
  • MARKT: Annick Geselle (Gutmann) & Alexander Leroy (Markt 28)

 

* Stephanie Westyn (Terre Bleue) ontbreekt op de foto in bijlage.

 

Nieuw logo, nieuwe vlaggen

Winkelen in Waregem heeft ook een frisse nieuwe look. Met een sterk merk, willen ze het centrum van Waregem op een onderscheidende manier profileren. Dat gaat gepaard met een gloednieuw logo en kleurrijke middenstraatvlaggen in de winkelstraten.

 

City coach

Sinds december 2017 heeft het autonoom gemeentebedrijf WAGSO Adeline Bekaert aangesteld als city coach. De aanstelling van een city coach was meteen het eerste actiepunt uit het commercieel strategisch plan dat door het stadsbestuur goedgekeurd werd in november 2017. Een city coach is in eerste instantie een bemiddelaar tussen de verschillende handelaars, private eigenaars, belangenverengingen, het stadsbestuur en WAGSO.
Verder bestaat haar taak er onder andere in om dit jaar een marketing- en publiciteitsplan op te maken voor het kernwinkelgebied en de handelaars meer te betrekken. Andere acties die zij op korte en middellange termijn onderneemt zijn het ontwikkelen van een digitaal platform voor de handelaars, een kwaliteitscontrole van leegstaande handelspanden en focus op beleving en een kind- en familievriendelijke aanpak.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Waregem

Waregem
21-02-2018

Weekoverzicht 21 februari 2018 tot en met 7 maart 2018 Nog tot en met zondag 25 februari: Tentoonstelling: ‘A Sadistic Frenzy - Haider Jabbar’ – Org. en Locatie: Bruthaus Gallery, Molenstraat 84 – Info: 0473 63 69 63 of joris.vander.borght@bruthaus.be of http://www.bruthausgallery.be – open op zaterdag en zondag van 14.00u. tot 18.00u. of op afspraak...


Meer info

Waregem
Waregem
21-02-2018

Wat is er leuker dan de lente te verwelkomen met een opgeruimd huis en een nette buurt? Daarom vinden jaarlijks in Vlaanderen talloze lenteschoonmaak-acties plaats. Duizenden vrijwilligers steken dan de handen uit de mouwen om rondzwervende blikjes en snoeppapiertjes in hun buurt op te ruimen. Ook in Waregem verlossen we onze buurten, straten en wijken van zwerfvuil. Met zwerfvuil bedoelen we...


Meer info

Waregem
Waregem
15-02-2018

Op woensdag 21 februari vindt de CycloCross Masters opnieuw plaats. Net zoals vorige jaren is de spectaculaire afsluiter van het veldritseizoen te gast in het Waregemse stadscentrum. Het internationale cyclocrosspeloton (m/v) slingert zich langs een parcours van ongeveer 1 kilometer vol hindernissen. Wat je moet weten Het parcours werd dit jaar hertekend en ziet er een beetje anders uit....


Meer info

WaregemAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het