Nieuw bestuur Winkelen in WaregemMet meer dan 38 000 inwoners en heel wat (handels)zaken heeft Waregem veel potentieel. Winkelen in Waregem steekt dan ook een tandje bij met een dynamisch nieuw bestuur, fris nieuw logo, stevig commercieel plan en een gemotiveerde city coach.

 

Winkelen in Waregem heeft een nieuw dynamisch bestuur dat het commercieel strategisch plan maximaal wil ondersteunen (zie foto bestuur in bijlage). Deze handelaars maken deel uit van het bestuur:

 

  • Voorzitter: Hans Maddelein (Pearle Opticiens)
  • PAND: Jan Huys (Caroline) & Jurgen Vanthuyne (Cappuccino)
  • STORMESTRAAT: Justine Vanryckeghem (Athena & Kids en Athena Mini)  & Stephanie Westyn (Terre Bleue)*
  • STATIONSSTRAAT: Chantal Brouckaert (Franco-Belge) & Marleen Deconinck (Plasman)
  • HOLSTRAAT:  Dominique Demesmaeker (By Getty )
  • ZUIDBOULEVARD: Laure Van den Broeke (Skinnovation) & Dieter Degryse (Pizz’Arti)
  • MARKT: Annick Geselle (Gutmann) & Alexander Leroy (Markt 28)

 

* Stephanie Westyn (Terre Bleue) ontbreekt op de foto in bijlage.

 

Nieuw logo, nieuwe vlaggen

Winkelen in Waregem heeft ook een frisse nieuwe look. Met een sterk merk, willen ze het centrum van Waregem op een onderscheidende manier profileren. Dat gaat gepaard met een gloednieuw logo en kleurrijke middenstraatvlaggen in de winkelstraten.

 

City coach

Sinds december 2017 heeft het autonoom gemeentebedrijf WAGSO Adeline Bekaert aangesteld als city coach. De aanstelling van een city coach was meteen het eerste actiepunt uit het commercieel strategisch plan dat door het stadsbestuur goedgekeurd werd in november 2017. Een city coach is in eerste instantie een bemiddelaar tussen de verschillende handelaars, private eigenaars, belangenverengingen, het stadsbestuur en WAGSO.
Verder bestaat haar taak er onder andere in om dit jaar een marketing- en publiciteitsplan op te maken voor het kernwinkelgebied en de handelaars meer te betrekken. Andere acties die zij op korte en middellange termijn onderneemt zijn het ontwikkelen van een digitaal platform voor de handelaars, een kwaliteitscontrole van leegstaande handelspanden en focus op beleving en een kind- en familievriendelijke aanpak.

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  14-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Waregem

Waregem
18-01-2019

De stad zoekt extra medewerkers voor de groendienst en zoekt ook extra onderhoudspersoneel Meer info: burgemeester@waregem.be


Meer info

Waregem
Waregem
18-01-2019

Dit jaar is het thema’ de klimaatflandriens: smeer je kuiten in voor het klimaat!’. Na vele jaren het accent te hebben gelegd op verwarming wil de Vlaamse overheid nu ook sensibiliseren rond mobiliteit en de impact die de wagen heeft op ons klimaat. Streefdoel is meer fietskilometers om het klimaat te sparen.


Meer info

Waregem
Waregem
18-01-2019

Op maandag 4 februari start aannemer Vanden Buverie in opdracht van het stadsbestuur met wegenwerken in de Flanders Fieldweg. De werken situeren zich tussen de Anzegemseweg en de Steenovenstraat. Deze werken zijn een onderdeel van de volledige heraanleg van het kruispunt Anzegemseweg - Flanders Fieldweg - Eugène Bekaertlaan. Wat er wijzigt volledig nieuwe rijweg met fietspaden extra...


Meer info

Waregem
Waregem
18-01-2019

Drie loopteams doen mee aan de 100 km run (24 maart – Boom) en 4 fietsteams bereiden zich voor op de 1000 km Kom Op Tegen Kanker. Om te mogen deelnemen moeten we in totaal hiervoor 27 500 euro inzamelen (2 500 per loopteam, 5 000 per fietsteam). Als je hen wil steunen kan je op de wekelijkse zaterdagmarkt van … 2019 bij hen paaseieren kopen. Meer info: Philip.Himpe@waregem.be,...


Meer info

WaregemAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het