Volgende zomer opnieuw speelpleinwerking in MoorseleOok de eerste twee weken van juli aanbod in Gullegem

Voor veel ouders is het tijdens de zomervakantie puzzelen om voor elke dag en elke week een opvangoplossing te vinden voor hun kind. Daarom wil onze jeugddienst nu al communiceren over het aanbod speelpleinwerking in de volgende zomervakantie in onze drie deelgemeenten.

Deze zomer organiseert Haasje-Over (de gemeentelijke speelpleinwerking) voor het derde jaar op rij speelpleinwerking in Gullegem. Haasje-Over vindt ook deze keer plaats tijdens de laatste twee weken van de vakantie,  van augustus 19 tot en met 31 augustus 2019. Deze werking breidt uit en staat in 2019 open voor alle kinderen van peuterklas t.e.m. 6e leerjaar.

Nieuw is dat Katjeduk vzw, de vzw die in juli speelpleinwerking organiseert in Wevelgem, dat nu ook zal doen in Gullegem tijdens de eerste twee weken van de schoolvakantie: van 1 juli tot en met 12 juli.  Zowel de speelpleinwerking van Haasje-Over in augustus als Katjeduk in juli vindt plaats in Kleuterschool De Gulleboom.

Ook in deelgemeente Moorsele valt iets nieuws te vertellen: na de proefdagen vorig jaar werd besloten een volledige week speelpleinwerking aan te bieden in Moorsele. Haasje-Over strijkt daar neer in school De Waterlelie van 19 augustus tot en met 23 augustus.

Voor de volledigheid nog even Wevelgem vermelden: speelpleinwerking Katjeduk zorgt voor speelpleinwerking in juli, Haasje-Over in augustus.

Speelpleinwerking Haasje-Over in Wevelgem splitste sinds krokus 2018 op in twee werkingen: een voor kleuters in GBS Kweekstraat en een voor lagere school kinderen in de Porseleinhallen. Hierdoor is er geen beperking meer op het aantal inschrijvingen en zijn alle deelnemers zeker van hun plaats. Dat zal komende zomer ook zo zijn.

Speelplein Kasper, de kleinere werking in de Levensboom te Wevelgem, staat open voor kinderen met een beperking en broer/ zus en organiseert werking van 5 tot en met23 augustus 2018.

Inschrijven voor het zomeraanbod van alle speelpleinwerkingen (Haasje-Over, Katjeduk én Kasper) kan vanaf 5 mei 2019.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  05-12-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Wevelgem

Wevelgem
04-12-2018

-De Sint wordt elk jaar met veel toeters en bellen verwelkomd in Wevelgem. Dat hij echter elk jaar in alle stilte en zonder afscheid te nemen terug naar Spanje vertrekt, vonden de leerkrachten van GBS de Kweekstraat heel jammer. Daarom hebben de leerkrachten de Sint uitgenodigd op 6 december om afscheid te komen nemen bij hen op school. Hij bezoekt er alle klassen, en daarna wuiven de...


Meer info

Wevelgem
Wevelgem
26-11-2018

Zelfs de pieten zetten een rode neus op Het gemeentebestuur steunt Rode Neuzen Dag, een initiatief van VTM, Qmusic en Belfius dat zich dit jaar tot scholen richt.Enerzijds willen de initiatiefnemers van Rode Neuzen Dag het taboe rond psychische problemen doorbreken en het probleem bespreekbaar maken. Anderzijds willen ze, door middel van acties en donaties, geld inzamelen voor een betere opvang...


Meer info

Wevelgem
Wevelgem
23-11-2018

Bezoek de Kamer van de pieten in de Dwarsschuur Op zondag 25 november om 15.30 uur aan de Lauwebrug komt de Sint samen met zijn vele pieten aan in Wevelgem, ter hoogte van de Lauwebrug. De Sint zal er uitgebreid de tijd nemen om alle aanwezigen te begroeten, en er zijn tal van anmaties voorzien aan de oevers van de Leie. De aankomst van de Sint betekent meteen ook de aftrap van de Week...


Meer info

WevelgemAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het