AANGIFTE PERSONENBELASTINGONLINE OF OP AFSPRAAK IN HET STADHUIS

 

Personen die de aangifte moeilijk alleen kunnen invullen en/of slecht te been zijn en niet tot in de kantoren van Waregem of Kortrijk geraken, kunnen – enkel - op afspraak terecht in het stadhuis van Harelbeke. De plaatsen zijn beperkt, vandaar de nadruk op voormelde doelgroep.

Jouw aangifte gemakkelijk en snel invullen?

Dat doe je online via MyMinfin.be.

  • Met itsme® op je smartphone. Download de app en activeer ze met je identiteitskaart of bankkaart. Vervolgens gebruik je een code om in te loggen.
  • Met je identiteitskaart, een kaartlezer en pincode.


Jouw gedeeltelijk vooraf ingevulde aangifte of jouw voorstel van vereenvoudigde aangifte is online beschikbaar vanaf mei. Je hebt hier dus toegang toe, zelfs al heb je jouw papieren aangifte nog niet ontvangen.

Heb je een vraag?
Raadpleeg de FAQ van FOD Financiën (www.fin.belgium.be).
Contacteer het Contact center van FOD Financiën, via het formulier online of op 0257 257 57 (normaal tarief – elke dag beschikbaar van 8 tot 17 uur).

Heb je een voorstel tot vereenvoudigde aangifte ontvangen?
Zijn je gegevens juist en volledig? Dan moet je niets doen. Je ontvangt automatisch je aanslagbiljet (belastingberekening).

Zijn de gegevens niet juist? Dan moet je ze corrigeren op MyMinfin.be of via het papieren formulier.

Je wilt je aangifte laten invullen?

Experten van FOD Financiën helpen je in mei:

  1. In het stadhuis van Harelbeke op woensdag 15, donderdag 16 mei, woensdag 22 en donderdag 23 mei 2019 – telkens van 9 tot 12 en van 13 tot 16 uur en dit enkel op afspraak via 056 733 317.
    Let op: Breng zeker jouw identiteitskaart mee. Kom je voor iemand anders? Breng dan ook een kopie van zijn of haar identiteitskaart mee én een volmacht.

 

  1. In de belastingkantoren van de FOD Financiën (open van 9 tot 12 en in juni van 9 tot 15 uur): Je kan terecht op eender welke locatie, ook buiten jouw regio. De volledige lijst vind je op www.fin.belgium.be > particulieren > aangifte 2019 > invulsessies.
  • Waregem – Het Pand 305
  • Kortrijk – Hoveniersstraat 31
  • Roeselare – Rondekomstraat 30
  • Oudenaarde – Marlboroughlaan 4

 

Invulsessie in Ringshopping Kortrijk op zaterdag 18 mei tussen 10 en 18 uur
 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  25-04-2019

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws uit jouw regio en wil je dat hier gratis plaatsen?
 Meer nieuws over Harelbeke

Harelbeke
14-08-2019

In de laatste twee weken van de zomervakantie slaan Harelbeke en Kuurne de handen in elkaar om een zomerschool ‘Zomerbad’ te organiseren voor kinderen die thuis geen Nederlands spreken. Zo kunnen zij alvast hun Nederlands wat opfrissen voor de start van het schooljaar. Stagiaires van de lerarenopleiding van Vives, zorgen samen met vrijwilligers voor een gevulde dag waarbij sport en...


Meer info

Harelbeke
Harelbeke
11-07-2019

Big Jump is een internationale ecologische actie die jaarlijks plaatsvindt om de povere waterkwaliteit van rivieren en waterlopen onder de aandacht van een breed publiek te brengen. Sinds 2005 organiseert GoodPlanet in het tweede weekend van juli de Big Jump. Op verschillende plaatsen in Europa springen mensen op dat moment gelijktijdig in rivieren, vijvers en kanalen om de vraag naar proper en...


Meer info

Harelbeke
Harelbeke
12-06-2019

Wanneer en waar voel je je thuis? Jan Leysen nodigde 23 kunstenaars uit om met deze vraag aan de slag te gaan. Het resultaat is een boeiende expo die op 16 juni in het Kunstenhuis opent. Op de lijst van de kunstenaars prijken enkele grote namen zoals Berlinde De Bruyckere, Nick Ervinck, Klaus Verscheure en Greet Desal.Een huis beschermt, het is een plaats waar mensen zich goed horen te voelen....


Meer info

Harelbeke
Harelbeke
05-06-2019

woensdag 5 juni- Potjebuur - Huis van Welzijn- 9u - Sporthal, Kon. Leopold III-plein: Dans - OKRA Harelbeke - willy.messiaen@telenet.be- 9u - Wijkhuisje Bavikhove: Bestuur - OKRA Bavikhove - herve_vanhuyse@hotmail.com- 14u - Peter Benoit Museum: Kleuterdoedels: Sprookjesschaar - Jeugddienst - Inschrijven via 056 733 480, jeugd@harelbeke.be, www.harelbeke.be/kleuterdoedels donderdag 6 juni-...


Meer info

HarelbekeAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Limburg | Kempen | Vlaams Brabant | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het