Exclusive Release Single + Videoclip SOULMATE van Daniël VerstappenPianist & componist Daniël Verstappen stelt op zondag 24 september om 15u zijn nieuwe single “Soulmate” voor.
ST-Promotions en D&V Music organiseren dit exclusief event bij hotel Van Eyck te Maaseik. Dit wordt niet zomaar een release, want voor deze single werd een spectaculaire videoclip gecreëerd in de Franse tuinen van Hotel Ter Hills te Maasmechelen door een Internationaal topteam.
Bovendien zal Daniël een showcase brengen met zijn nieuwe nummers.

Daniël Verstappen (27), afkomstig uit Dilsen-Stokkem, behaalde zijn Masterdiploma aan het Lemmensinstituut te Leuven voor piano & contrabas. Vanaf zijn 19e toerde Daniël door heel Europa met o.a. The Night of the Proms, Brussels Philharmonic, Hooverphonic, Bocelli, Ennio Morricone en meerdere wereldartiesten en componisten van deze tijd.

De maintrack “From The Heart” uit zijn eerste album raakte meteen vele harten, het startschot van zijn carrière vorig jaar.

Daniël Verstappen: "Ik wil met mijn muziek ook een jong publiek bereiken door een cross-over te maken tussen klassieke muziek en elektronische klanken van deze tijd. Ik wil door muziek, mensen samenbrengen, Music connects people!”

Voor deze release stelt Daniël zijn nieuwe single en videoclip voor onder de aandacht van pers en genodigden uit de muziek - & entertainmentwereld.
Er zijn ook plaatsen voorzien voor het publiek om deze release te kunnen aanschouwen onder het genot van een glaasje en een hapje.

 

Tickets en info zijn te bekomen via tickets@danielverstappen.com en http://www.Danielverstappen.com

Tickets 25€,  BE55 3630 2287 3044

 

 

 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  08-09-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws voor showbizz of muziek?
 Meer nieuws over cosemansFotografie

Maasmechelen
18-06-2018

De huidige gebruiksovereenkomst van het gemeentelijk sportstadion tussen het gemeentebestuur en VZW Patro Eisden loopt ten einde op 30 juni ’18. Het schepencollege besliste in haar zitting van vandaag om aan de gemeenteraad van 3 juli a.s. voor te leggen het gebruiksrecht van het gemeentelijk sportstadion voor de termijn van 1 jaar (1 juli 2018 tot 30 juni 2019) toe te staan aan de VZW...


Meer info

cosemansFotografie
Maasmechelen
15-06-2018

De onsluitingsweg tussen de brug in Eisden en het rondpunt aan de Mc Donalds zal tijdelijk afgesloten zijn van dinsdag 19 juni 2018, 18.30u tot woensdag 20 juni 2018, 10.00u wegens werken door de Watergroep. Tip: tag vrienden/familie waarvan je weet dat ze gebruik maken van de ontsluitingsweg.


Meer info

cosemansFotografie
Maasmechelen
15-06-2018

Tijdens de nachten van maandag 11 juni en dinsdag 12 juni vernieuwt het Agentschap Wegen en Verkeer de fietspaden op de brughelling van de Rijksweg N78 over de Zuid-Willemsvaart in Maasmechelen. Eerst wordt de oude toplaag van het fietspad afgefreesd, waarna een nieuwe laag asfalt wordt aangebracht. Op het brugdek zelf gebeuren geen aanpassingen. Minder hinder maatregelen: nachtwerk Om...


Meer info

cosemansFotografie
Genk
15-06-2018

Genk on stage 2018 pakt uit met drie hiphop-namen voor het festival. Lil Kleine springt daarbij in het oog als dé headliner van het jongerenpodium Factor J. De enorm populaire rapper van hits als ‘Krantenwijk’ en ‘Alleen’ krijgt gezelschap van sterke namen zoals Sevn Alias en TheColorGrey. Het festival maakte eerder al headliner Clouseau bekend. Lil Kleine Live...


Meer info

cosemansFotografieAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het