Exclusive Release Single + Videoclip SOULMATE van Daniël VerstappenPianist & componist Daniël Verstappen stelt op zondag 24 september om 15u zijn nieuwe single “Soulmate” voor.
ST-Promotions en D&V Music organiseren dit exclusief event bij hotel Van Eyck te Maaseik. Dit wordt niet zomaar een release, want voor deze single werd een spectaculaire videoclip gecreëerd in de Franse tuinen van Hotel Ter Hills te Maasmechelen door een Internationaal topteam.
Bovendien zal Daniël een showcase brengen met zijn nieuwe nummers.

Daniël Verstappen (27), afkomstig uit Dilsen-Stokkem, behaalde zijn Masterdiploma aan het Lemmensinstituut te Leuven voor piano & contrabas. Vanaf zijn 19e toerde Daniël door heel Europa met o.a. The Night of the Proms, Brussels Philharmonic, Hooverphonic, Bocelli, Ennio Morricone en meerdere wereldartiesten en componisten van deze tijd.

De maintrack “From The Heart” uit zijn eerste album raakte meteen vele harten, het startschot van zijn carrière vorig jaar.

Daniël Verstappen: "Ik wil met mijn muziek ook een jong publiek bereiken door een cross-over te maken tussen klassieke muziek en elektronische klanken van deze tijd. Ik wil door muziek, mensen samenbrengen, Music connects people!”

Voor deze release stelt Daniël zijn nieuwe single en videoclip voor onder de aandacht van pers en genodigden uit de muziek - & entertainmentwereld.
Er zijn ook plaatsen voorzien voor het publiek om deze release te kunnen aanschouwen onder het genot van een glaasje en een hapje.

 

Tickets en info zijn te bekomen via tickets@danielverstappen.com en http://www.Danielverstappen.com

Tickets 25€,  BE55 3630 2287 3044

 

 

 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  08-09-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws voor showbizz of muziek?
 Meer nieuws over cosemansFotografie

Dilsen - Stokkem
23-01-2018

Rust nu maar uit, je strijd is gestreden. Je hebt het ontzettend moedig gedaan. Wie kan begrijpen hoe je hebt geleden. Wie kan begrijpen wat je hebt doorstaan.


Meer info

cosemansFotografie
Riemst
14-11-2017

Ex-rallyrijder Freddy Loix uit Millen, ook gekend als Fast Freddy, krijgt officieel de titel ‘Ereburger van Riemst’. Dat werd op de gemeenteraad van 13 november beslist. Omwille van zijn uitzonderlijke sportcarrière, waarmee hij Riemst nationaal en internationaal op de kaart zette, besliste de Beoordelingscommissie unaniem tot positief advies. Op de nieuwjaarsreceptie van 21...


Meer info

cosemansFotografie
Maaseik - Neeroeteren - Opoeteren
>>
06-10-2017

Daniel Verstappen stelde zijn nieuwe singel en videoclip "Soulmate" voor in het prachtige hotel Van Eyck in Maaseik. Dit gebeurde in samenwerking met ST-Promotions en D&V Music. Daniel stelde niet alleen zijn nieuwe singel voor aan het talrijk op gekomen publiek, maar hij bracht ook een showcase waar hij zijn andere nummers te horen bracht. Zo kon het publiek kennis maken met zijn...


Meer info

cosemansFotografieAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het