Waar zijn toch al die Romeo'sCindy Laevers woont in het Vlaams-Brabantse Scherpenheuvel, de bakermat van talrijke Vlaamse artiesten en vele devote lieden.

Op prille leeftijd zet Cindy haar eerste stapjes op de bühne door deel te nemen aan playback en soundmixshows, waar zij op 12-jarige leeftijd o.m. Davy Gilles of andere Gunther Levi’s tegen komt.

Als jonge dame neemt Cindy Laevers deel aan de eerste editie van Idool en daarbij tot het selecte kransje behoort dat zichzelf in de eerste ronde mag presenteren. Ook haar deelname aan “So you can duet” versterkt haar zelfvertrouwen.

Na een kalmere periode (Pampers en zo…) neemt Cindy de draad weer op en toert op nieuw door het Vlaamse landschap en brengt zij nu een nieuwe single CD uit: met de tittel "Waar zijn toch al die Romeo's" en als tweede nummer " Donkere dagen".

Hoe het nu verder moet? “Alles kan, maar niets moet” zegt Cindy Laevers in een interview: “Vooral blijven groeien en mij verder bekwamen in het vak zijn momenteel mijn belangrijkste bekommernissen. Daarbij kan ik rekenen op de hulp van Danny Landélo en zijn vrouw Danielle samen met mijn mentor Guy Rassart en zijn vrouw Erna. Ik kijk vooral uit naar een mooi parcours in de muziekwereld.”

https://youtu.be/0D09MfW70B0

Contact gegevens Cindy

Mobile: +32 498 79 15 31

Mail: kleinexina@live.be

 

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  18-09-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Wil je gratis nieuws voor showbizz of muziek plaatsen?
 Meer nieuws over Rassart

Scherpenheuvel - Zichem
07-09-2018

Op zondag 16 september organiseert Cindy Leavers samen met Danny Landélo hun eerste “Op de koffie” in ontmoetingscentrum De Ketel in Kaggevinne, ook Tina Rosita en het Scherpenheuvels danskoppel Remy en Rachel staan op de affiche. 10 € inkom met taart en koffie Reservatie: Cindy 0498 79 15 31 of Danny 0494 44 75 17 Het is de bedoeling om een paar keer per jaar in het...


Meer info

RassartAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust | Maasland |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het