50 nieuwe namen op de Pukkelpopaffiche. Ruim de helft van combitickets de deur uit!Ondertussen prijken Mumford & Sons, The xx, Editors en Bastille al enkele weken bovenaan de Pukkelpopaffiche voor deze zomer. Daar komt vandaag opnieuw wat goed gezelschap bij.

Nicolas Jaar brengt zijn magische electronica-wereld naar Hasselt, vrienden-van-het-huis 2manydjs zetten als vanouds de Boiler Room op zijn kop en rock 'n roll-held Ryan Adams stelt wijdbeens zijn nieuwe topalbum Prisoner voor.

Popprinses Halsey maakt haar afwezigheid van vorig jaar goed, techno-held Richie Hawtin presenteert zijn gloednieuw audiovisueel spektakel Close en Armand Van Helden en Jackmaster gaan als duo aan de slag met de beste house-classics.

Verder wordt het uitkijken naar Sampha, Jake Bugg, Enter Shikari, The Shins, Stormzy, Stuff., Talaboman, Strand Of Oaks, Ho99o9, Floating Points, Omar Souleyman, Broederliefde en Tycho.

Maar ook naar: The Amazons, Antal, Beesmunt Soundsystem, Benji B, Black Sun Empire feat. MC LowQui, Cocaine Piss, Culture Abuse, D.D Dumbo, Donnie, Faces On TV, Frances, Glints, Gruppo Di Pawlowski, Jonna Fraser, Kai Wén, Kraantje Pappie, The Lighthouse, Lunice, Mondo Cozmo, Mykki Blanco, Parquet Courts, Peggy Gou, Pixx, Preoccupations, Pvris, Sigrid, Tamino, Tycho, Vakula, Walshy Fire en Youngr.

Een volledig overzicht van alle Pukkelpopnamen kan je bekijken via www.pukkelpop.be. In de komende weken volgen nog meer namen voor Pukkelpop 2017.

 

TICKETVERKOOP

Ruim de helft van de combitickets is al de deur uit. Ook onze dagtickets vinden vlot nieuwe eigenaars. Snel zijn is de boodschap!

Tickets zijn te koop via www.pukkelpop.be en www.proximusgoformusic.be. De organisatie roept geïnteresseerde bezoekers op om enkel via deze officiële kanalen hun ticket aan te kopen.

 • Een dagticket betaal je €99 all in
  (openbaar vervoer NMBS (e-treinbiljet vereist) & kamperen op camping Relax, inclusief €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage)
   
 • Een combiticket is €199 all in
  (openbaar vervoer NMBS (e-treinbiljet vereist) & De Lijn, 4 dagen kamperen, inclusief €5,5 servicekosten en €1,5 mobiliteitsbijdrage)
   
 • In voorverkoop kosten eet- en drankbonnen €2,50 per stuk. Deze voorverkoop loopt tot en met 31 juli via www.pukkelpop.be. Op het festivalterrein betaal je €15 voor 5 eet- en drankbonnen.

KAMPEERFORMULES

 • Camping Chill ligt aan de overkant van het festivalterrein en is back to basics. Je kan je eigen kampeerspullen meebrengen of kiezen voor een upgrade. Camping Chill is voorbehouden aan festivalgangers met een combiticket.
   
 • Camping Relax is op wandelafstand van het festivalterrein, maar ook vlot bereikbaar met gratis shuttles. Festivalgangers kunnen hun eigen kampeerspullen meebrengen of kiezen voor een upgrade. Camping Relax is voor festivalgangers met een dag- of combiticket.
   
 • Op camping Relax+ mag het wat meer zijn met aparte douches en toiletten, een receptie die doorlopend open is, gratis lockers en WiFi, een gezellige lounge area en nog vele andere extra’s. Kies zelf de ideale tent voor jou en je gezelschap! Camping Relax+ is betalend.

Meer info over de verschillende kampeerformules via www.pukkelpop.be.

 

 
Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws voor showbizz of muziek?
 Meer nieuws over Redactie inVlaanderen

Turnhout
22-06-2017

Van 5 tot en met 30 juli opent webshop Mamzel de deuren van haar Turnhoutse pop-up shop. Zo willen we mensen de kans geven ons assortiment te ontdekken in real life, in plaats van online. “Uiteraard kan dat ook op mamzelparty’s, ons homepartysysteem, maar een pop-up maakt het mogelijk om nog meer te tonen en zo kunnen klanten binnenspringen wanneer het hen past” aldus...


Meer info

Redactie inVlaanderen
Glabbeek
22-06-2017

Maria-Tenhemelopneming Om deze mooie traditie in leven te houden zoeken wij nog figuranten die mee willen stappen in de processie op dinsdag 15 augustus ‘17. Programma 10 uur - Openluchtmis aan de kapel. 15 uur - Vertrek processie aan de kerk van Wever 17 uur - Einde processie aan parochiecentrum ‘t Solveld: waar iedereen welkom is voor een verfrissend drankje. ...


Meer info

Redactie inVlaanderen
Aarschot
22-06-2017

Naar aanleiding van het kersverse Fietsactieplan van N-VA Aarschot deed Annick Geyskens, gemeenteraadslid voor N-VA tijdens de jongste gemeenteraad van Aarschot op 19 juni, het voorstel om in de fietsenstalling van het station enkele lokfietsen te plaatsen. Het stadsbestuur vond het voorstel “een leuk idee” en zal het overwegen. In 2016 kende het aantal fietsdiefstallen in het...


Meer info

Redactie inVlaanderen
Mol
22-06-2017

Op zondag 25 juni is het groot feest in het Jakob Smitsmuseum, Sluis 155a. Kom tussen 13 en 17 uur zeker langs voor een gratis bezoek. Bewonder de prachtige werken van de tentoonstelling ‘Veertig keer Smits’: om 14 uur kan je deelnemen aan een gratis rondleiding met gids. Maak je eigen Smitsbutton met een illustratie van Smits’ werk, 1 euro per stuk. In de museumtuin vind je de...


Meer info

Redactie inVlaanderenAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het