Play 2017, 7 oktober 2017 – Muziekodroom - HasseltNaar goede gewoonte stampt Muziekodroom het indoor concertseizoen in gang met haar Play-festival. Een avondje muzikale omzwervingen met klinkende namen als SX, Raketkanon, Equal Idiots, Glints, Wwwater, Tsar B, maar net zo goed jong talent als Schaduwland, Shht, Témé Tan, Mind Rays, Darrell Cole en Ellen Steegen brengen een voorsmaakje van wat je in 2018 op de grote podia mag verwachten. Limburgse bands als Whispering Sons en Statue geven een voorsmaakje van hun nieuwe releases.

Muziekodroom loste niet alleen alvast enkele fijne namen voor het najaar (denk aan Channel Zero, Millionaire), maar kondigt nu ook haar Playfestival aan. Daarop een verzameling van gekende bands uit de Belgische alternatieve scene, maar ook een mooie reeks jong talent.

“Elke band verdient volle club op Play”
“Door de mix van die bands blijven we doorgaan op de gekende formule van Play: verrassende showcases van het talent van morgen, in een clubcontext die voor een optimale concertbeleving zorgt”, vertelt Jeroen Sels, programmator van Muziekodroom. “Niet alleen kunnen we lokale bands als Schaduwland en Ellen Steegen een presentatieplek geven, ook de hiphop van Darrell Cole, de noise van Shht en de punk van Mind Rays staan perfect op onze podia en zorgen gegarandeerd voor een geslaagde avond voor de muziekliefhebber. De moeite om vroeg aan de avond te beginnen trouwens, want elke band verdient op Play een volle club!”

Muziekodroom met nieuw elan
Play 2017 is dan ook een beetje een symbolische nieuwe start, na een aarzelend voorbije seizoen wegens subsidieperikelen. “We hebben even naar een nieuwe adem moeten zoeken”, vervolgt Sels, “Maar we hebben intussen al een erg mooi Playfestival én najaarsprogramma bij mekaar. We gaan er met andere woorden weer keihard tegenaan dit seizoen.”

Slimmeriken worden ModFunder
Je kan naar Play voor 15€ in voorverkoop, maar slimmeriken worden ModFunder. Voor 25 € krijg je dan een gratis ticket voor Playfestival én de rest van het seizoen concertkortingen, previews en de kans als eerste tickets te kopen van grotere shows. Te beginnen bij Millionaire, waar je als ModFunder deze week 24u ‘voorsprong’ krijgt op de gewone ticketkoper.

 

Meer info.
www.playfestival.be
www.muziekodroom.be
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  06-09-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws voor showbizz of muziek?
 Meer nieuws over Muziekodroom

Hasselt
03-05-2017

Unieke Nederlandse singersongwriter. Verbaasde de muziekwereld met zijn debuutalbum en wist sindsdien zijn speciale plekje in het muzieklandschap verder uit te bouwen tot een heerlijk authentieke en magische wereld. Spinvis komt de plaat Trein Vuur Dageraad presenteren in Muziekodroom met een gloednieuwe band! woensdag 8 november 2017, 20:00 • € 15 (modfunder) / € 17 (vvk) /...


Meer info

Muziekodroom
Hasselt
03-05-2017

Schaduwland is ontstaan als slaapkamerproject, maar groeide langzaam uit tot een volwaardige band. Het project grijpt terug naar een authentiek gevoel, maar verwerkt duidelijk ook invloeden van hedendaagse, elektronische muziek. Neem wat elementen van The Acid, voeg daar nog een beetje Sigur Rós aan toe en je bekomt de muziek die Schaduwland serveert. Melancholie en mysterie, gegoten in...


Meer info

Muziekodroom
Hasselt
03-05-2017

Zolder-rock, Dilsen-step, Pelt-pop, Maaseik-metal, Achel-core, Gingelom-groove, Vliermaal-indie … Limbomania is een muziekwedstrijd die openstaat voor alle genres en muziekstijlen. Het maakt allemaal niet uit, zolang de helft van de groepsleden in Belgisch-Limburg woont. Alle info en een link om in te schrjiven vind je hier!


Meer info

MuziekodroomAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het