Exclusieve release van nieuwe singel Soulmate van Daniel VerstappenDaniel Verstappen stelde zijn nieuwe singel en videoclip "Soulmate" voor in het prachtige hotel Van Eyck in Maaseik.
Dit gebeurde in samenwerking met ST-Promotions en D&V Music. Daniel stelde niet alleen zijn nieuwe singel voor aan het talrijk op gekomen publiek, maar hij bracht ook een showcase waar hij zijn andere nummers te horen bracht. Zo kon het publiek kennis maken met zijn brede repertoire die men kan verwachten als men hem zou boeken voor een concert of voor een evenement. 

Momenteel is het management zeer druk bezig om Daniël internationaal te kunnen lanceren. De release van de videoclip zal dienen als promomateriaal om Daniel naar nationaal- en international niveau te krijgen. 

Tijdens de showcase bracht hij de akoestische van zijn nieuwe singel "SOULMATE". Het is een ode aan zijn grote liefde, de piano. Tijdens zijn afzondering in de zomer van 2016, in het Kasteel Morakova te Praag liet hij zich hier helemaal onderdompelen in de muzikale wereld en dit resulteerde in zijn prachtig éérste album.  

 

Daniel solo carrière,  

Zijn solo carrière als pianist en componist begon ongeveer een jaar geleden. 
In Hotel Beau Sejour te Lanklaar stelde hij toen zijn eerste album voor aan het publiek met als maintrack " From the Heart" .
https://www.youtube.com/watch?v=-pt7zZuDwbs
Dit album is opgenomen met het Belgian Session Orchestra in de Motormusic studio in Mechelen. De producer waar Daniel mee heeft samengewerkt om de cd, alsook "Soulmate" te maken is niemand minder dan Yannick De Pauw die o.a. in opdracht stond van Scala, Reggi en het Nationaal Orkest van België. From The Hart raakte vele harten en dit is nu net wat Daniel wil bereiken. Van uit zijn hart muziek te maken en te laten spreken om zo de wereld te veroveren. 

 

Stijl van Daniel zijn muziek,

Daniel zijn stijl van het componeren valt enerzijds onder filmische muziek maar anderzijds onder de elektronische muziek waarbij hij de klassieke piano en orkest combineert met dubstep en bijpassende sound effecten. Mogen we ook meegeven dat voor de clip van "Soulmate" een designpiano met een unieke creatie door Piano's Meane (de Doutreligne Seven) is gebruikt. Een zeer prachtige piano. 

 

Daniel bracht op het einde van de showcase een vernieuwende track, namelijk een combinatie van de klassieke piano met moderne beats en dit door een remix van Dance With The Mask. Het was zeer aangenaam om naar te luisteren en het verbaasde ook het publiek wat de combinatie als eindresultaat had. Dit was uiteraard te horen aan het applaus. 
https://www.youtube.com/watch?v=L4Ae7UQo7b0
 

 

Als afsluiter van de showcase had Daniel een verrassingsact in elkaar gestoken. Samen met de talentvolle zangeres Lotte Ramaekers en violist Yannick Swennen bracht hij Pray. Ook een dank u wel aan producer Tom Wolf voor het realiseren van deze mooie vernieuwde track. 
https://www.youtube.com/watch?v=DrAUa-52rH8

 

 

Release videoclip SOULMATE


Deze is te zien op Daniel zijn nieuwe VEVO Channel op Youtube.
https://www.youtube.com/watch?v=kON881390mc
Veel kijk maar zeker luister plezier met het nummer. 

 

 

Aankoop singel SOULMATE 

Op 20 oktober is de officiële internationale release van de singel, zowel de piano- als de volledige versie. 
Deze is dan te koop op alle mogelijke online stores, zoals iTunes, Spotify Apple Music, etc. 
http://smarturl.it/danielverstappen
 

De rest van zijn muziek kunnen jullie beluisteren op zijn soundcloudpagina; http://www.soundcloud.com/danielverstappen   
 
 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  06-10-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Foto's of rechten van een artikel bestellen!

Wil je een bericht of één of meerdere foto's bestellen zonder watermerk? Géén probleem, wij kunnen ze je aanbieden!

Wil je gratis nieuws voor showbizz of muziek plaatsen?
 Meer nieuws over cosemansFotografie

Dilsen - Stokkem
18-09-2018

Motorrijder (37) overleden na botsing met dronken chauffeur De 37-jarige motorrijder Jurgen Souwerck uit Opglabbeek raakte erg zwaargewond nadat hij in Dilsen-Stokkem werd aangereden door een dronken chauffeur. Gisteravond vocht de motard nog steeds voor zijn leven, dinsdagochtend werd meegedeeld dat hij overleden was. De automobilist werd in afwachting van het verdere onderzoek gearresteerd,...


Meer info

cosemansFotografie
Dilsen - Stokkem
17-09-2018

Aan de stebo school in Dilsen-Stokkem is deze morgen een ongeval gebeurt tussen een auto en een motorrijder. De juiste omstandigheden van het ongeval is nog niet geweten. Motorrijder is een 37jarige man uit Opglabbeek. Hij is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.


Meer info

cosemansFotografie
Vilvoorde
+7
17-09-2018

AMBASSADEURS EVI HANSSEN, KOEN WAUTERS, JONAS VAN GEEL, BIRGIT VAN MOL EN SAM DE BRUYN DROMEN VAN ZOVEEL MOGELIJK RODE NEUZEN SCHOLEN IN VLAANDEREN Vandaag, maandag 17 september 2018, werd in het Maria-Boodschaplyceum in Brussel de aftrap gegeven van de derde Rode Neuzen Dag. De goeddoelactie van VTM, Qmusic en Belfius roept opnieuw iedereen in Vlaanderen op om geld in te zamelen om jongeren...


Meer info

cosemansFotografie
Maasmechelen
17-09-2018

In Maasmechelen hebben de drie secundaire scholen (campus de helix, provinciale technische school en GO! Maxwell), de politie Lanaken-Maasmechelen en een aantal welzijnspartners (CLB’s, CAD, JAC, opvoedingswinkel) samen met het gemeentebestuur een uniek samenwerkingsverband opgezet in het kader van het welzijn van jongeren en een veilige schoolomgeving. Vanuit dit samenwerkingsverband...


Meer info

cosemansFotografieAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
inVlaanderen.be gebruikt cookies en verzamelt gegevens om de gebruikersnelheid te kunnen verbeteren. Meer info: http://www.invlaanderen.be/pagina/privacy

Ok, ik snap het