22 maart - The BluesBones CD release concert @ Muziekodroom Hasselt - GRATIS INKOMVijf ervaren, gepassioneerde muzikanten met een enorme liefde voor The Blues, ze spelen een scala van Blues Rock over zachte gevoelige Blues ballads met een ongekend gevoel en vaardigheid.

De BluesBones hadden het plezier om podia te delen met bands als King King, Jimmy Vaughan, Seasick Steve, Tommy Castro, Guy Forsyth, Laurence Jones, Danny Bryant, The Nimmo Brothers, Jimmy Thackery en vele anderen.

In 2012 wordt hun eerste studioalbum "Voodoo Guitar" door Rootstime en Blues Magazine beloond met de titel “beste debuutalbum van het jaar” en winnen ze de publieksprijs op The Belgian Blues Challenge.

Hun volgende cd "Live @ De Bosuil" wordt uitgeroepen tot Blues CD van het jaar 2013 door Bluestown Radio en Bluezy Radio.

In 2015 krijgt het album 'Saved By The Blues' wereldwijd vele uitstekende reviews.

Met die succesformule bouwt de band een grote aanhang op en mochten ze vorige jaar de eerste prijs op The Belgian Blues Challenge 2016 op zak steken. Ze worden in Denemarken tweede op de finale van The International Blues Challenge 2017 in Denemarken.

Met een paar studio-albums, live-albums en een DVD maken The BluesBones duidelijk dat ze slechts één doel hebben: "To play blues that gets into your bones"!

Samenstelling band:

Nico De Cock - zang
Stef Paglia - gitaar
Edwin Risbourg - hammond
Geert Boeckx - bas
Koen Mertens – drum

Ghalia:

Ghalia is de uit Brussel afkomstige singer-songwriter Ghalia Vauthier. Zij deed ervaring op met straatoptredens in Brussel en belandde hiermee zelfs in de USA. Ook zat zij in de bands Ghalia & The Naphtalins en Voodoo Casino. Met deze laatste band bracht zij in 2016 een een album uit.
Ghalia’s rock ‘n’roll verleden is duidelijk in haar stem terug te horen. Zij heeft een onweerstaanbare snik in haar stem en deed mij meerdere malen denken aan een bluesy soort Wanda Jackson.

Meer info op www.move2blues.be en www.muziekodroom.be

INKOM GRATIS
 
 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  19-02-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws voor showbizz of muziek?
 Meer nieuws over Move2Blues

Hasselt
>>
19-02-2018

Chris Cain geboren op 19 november 1955 en wonende in San Jose Californië, zijn jazz-getinte met blues doorweekte gitaargeluid, zijn expressieve stijl en diepe, warme zang hebben de volwassenheid en echtheid van een ware bluesman en zijn het gevolg van jarenlange studie en het meedogenloos streven naar vakmanschap. Chris is een fenomenaal zanger en subliem gitarist die de twee Kings, B.B. en...


Meer info

Move2Blues
Hasselt
>>
19-02-2018

Sue Foley geboren op 29 maart 1968 in Ottawa Canada is een van de fijnste bluesgitaristen van de huidige scene. Op de jonge leeftijd van 16 wordt ze een professionele muzikante en op haar 22ste verhuist ze naar Austin Texas en neemt haar eerste blues cd “Young Girl Blues” op. De cd bevestigt haar unieke talenten als bekwame bluesgitarist, geïnspireerde songwriter en begenadigde...


Meer info

Move2Blues
Hasselt
>>
19-02-2018

Gentenaar Guy Verlinde viert in 2018, 10 jaar The Mighty Gators en 20 jaar on the road.Als een geschenk voor de fans die hem al twintig jaar volgen, stelde de ‘hardst werkende bluesman in België’ nu een compilatie cd “Ten” samen met zowel onuitgegeven als herwerkte songs. Hij speelt jaarlijks meer dan 150 concerten, in acht jaar tijd bracht hij 9 albums uit, won in...


Meer info

Move2BluesAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het