Op de koffie bij Mike Grondy & Andrea SchönMet ANDREA SCHÖN & MIKE GRONDY op de koffie

Hallo iedereen
Na het grote succes van verleden jaar waar we voor een overvolle zaal onze show op de koffie bij ANDREA SCHÖN & MIKE GRONDY aan jullie mochten presenteren zijn we zondag 3 juni toe aan onze volgende editie van dit evenement.

We houden eraan in ons eigen Tienen jullie allen te verwelkomen in zaal De Schakel in de Withuisstraat 24 (grote parking) voor een show boordevol mooie muziek en daarbij schenken wij jullie een tas koffie met een lekker stukje taart, de inkom bedraagt 10€ en de deuren gaan open om 14u om met onze show te beginnen rond 15u.
Wij hebben dit jaar Danny Fabry uitgenodigd, hij komt zijn welbekende hits brengen voor jullie die middag.
En natuurlijk hebben we voor jullie die dag ook nog een extraatje want zowel MIKE als ANDREA stellen er die dag hun nieuwe cd single voor en hun laatste nieuwe duetten die ze net hebben opgenomen in de studio.


Een middag om zeker niet te missen.
Als jullie samen met ons willen mee genieten van deze mooie muzikale namiddag zou ik willen vragen tijdig te reserveren op nummer 0475/ 64 47 02 of per mail naar m.grondy@telenet.be 

Zo kunnen we goed inschatten met hoeveel mensen we zullen samen zijn en het geeft ons ook een beter zicht op hoeveel taart we moeten aanschaffen . Er zijn reeds al wat inschrijvingen binnen dus snel zijn is de boodschap en ons motto hoe meer zielen hoe meer vreugde is ook deze keer van toepassing.
We zullen zeker iedereen persoonlijk begroeten want een goede relatie met onze fans ,vrienden en kennissen is voor ons van onschatbare waarde .

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen op die dag.

Muzikale groeten,
Andrea Schön & Mike Grondy

 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
Andrea Schön
 
Op:  11-05-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws voor showbizz of muziek?
 


AdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het