Pokesport AtheneekeDrie zesdejaars van BS 't Atheneeke (Moerenstaat) organiseren vandaag een sportdag (Pokesport) voor de 98 leerlingen. In de sporthal van KTA2 Campus Plinius hebben ze een parcours opgebouwd met 10 verschillende sporten. 
De leerlingen mogen om de 20 minuten doorschuiven. Achteraf worden ze beloond met een appel, een flesje water en een Pokémonkaart. 

"Onze sportdag heeft als thema 'Pokémon' en we gaan er alles aan doen om de leerlingen een leuke sportdag te bezorgen", weten Jens Weustenberg, Krisha Moors en Dave Ponet.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  21-04-2017

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je sportnieuws te melden?
 Meer nieuws over Tongeren-vandaag

Tongeren
18-08-2017

Vanavond om 20u kan je in de Kloostergang terecht voor een TIJDsessie met Peter Adriaenssens . De kinder- en jeugdpsychiater houdt er een lezing over het onderscheid en de diversiteit van leefTIJDen. foto: Tim Dirven


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
17-08-2017

In de vooravond heeft het stadsbestuur Guy Glorieux (54) gehuldigd. De Tongenaar is op 24 juni op de Grote Markt vertrokken voor een sponsortocht van 3.400 km naar Noordkaap. Via 'Bike2Nordkapp' heeft hij geld ingezameld t.v.v. 'Kom op tegen kanker'. Het schepencollege heeft ontvangen voor zijn mooie prestatie. De globetrotter ontving een fles champagne en 500 euro voor 'Kom...


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
17-08-2017

Deze namiddag werd het kartonnen gebouw op het Stadhuisplein, dat gisteren werd opgebouwd, alweer gesloopt. Eens tegen de vlakte mochten kinderen zich uitleven door de dozen plat te stampen. Achteraf is alles in een vrachtwagen van Suez geladen. Het karton zal worden gerecycleerd.


Meer info

Tongeren-vandaag
Tongeren
17-08-2017

De Tongerse Liesbeth Mouha (R) stopt met beachvolley. Dat heeft ze zelf via haar Facebookpagina bekendgemaakt. Ze wil meer tijd vrijmaken voor haar gezin met 2 kindjes.


Meer info

Tongeren-vandaagAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het