BNP Paribas Fortis Champions haalt John McEnroe naar BrusselJohn McEnroe zal eind mei nog eens op een Belgisch tennisveld te zien zijn. “You cannot be serious?” Toch wel! De Amerikaanse tennislegende wordt een van de smaakmakers op de BNP Paribas Fortis Champions, een officieel ATP Champions Tour-event van 24 tot 26 mei in de David Lloyd Club in Brussel. Ook Kim Clijsters, Dominique Monami en Sabine Appelmans zullen hun opwachting maken op de BNP Paribas Fortis Champions.
De ATP Champions Tour trekt met de beste tennissers aller tijden de wereld rond. Dat betekent dat ook de toeschouwers van de BNP Paribas Fortis Champions zich mogen verheugen op toptennis met een vleugje nostalgie en een portie entertainment. Daar staat John McEnroe garant voor. ‘Johnny Mac’ is de meest flamboyante speler die de sport gekend heeft en op zijn 59ste is de Amerikaan, die zeven grandslamtitels in het enkelspel won en nummer 1 van de wereld in het enkel- en dubbelspel was, nog altijd gek van het spelletje.“Al meer dan twintig jaar draai ik met heel veel plezier mee in de ATP Champions Tour”, legt John McEnroe uit. "Hard trainen en wedstrijden spelen houdt me scherp en stelt me in staat mijn oude rivalen en de jongere spelers van de Tour het vuur aan de schenen te leggen. Ik reis de wereld rond om onze sport te promoten en kan tennisfans in alle uithoeken van de wereld laten zien dat de oude rakkers nog altijd een aardig stukje kunnen tennissen. Ik kijk ernaar uit om opnieuw in België te spelen, een land dat de voorbije jaren grote tennissuccessen heeft mogen vieren en bekend staat voor z'n fantastische tennisfans.”

Bekijk hier ook McEnroe’s videoboodschap: [](https://www.youtube.com/watch?v=MbRi7ZlqHmw)https://www.youtube.com/watch?v=MbRi7ZlqHmw.

Tegen wie McEnroe het zal opnemen op de de BNP Paribas Fortis Champions wordt later bekendgemaakt. Maar dat het ronkende namen zullen zijn, staat nu al vast. Enkel oud-spelers die nummer 1 van de wereld geweest zijn, grandslamfinales bereikt hebben of de Davis Cup gewonnen hebben, mogen deelnemen. Daarnaast mag elke gaststad ook nog twee wildcards uitdelen.

Max Jadot, CEO van BNP Paribas Fortis: “Met We Are Tennis toont onze bank al sinds 1973 haar engagement voor de talrijke fans van het tennis. BNP Paribas Fortis doet dat door ondersteuning van proftennis, tornooien voor junioren en amateurs, internationale competities en uiteraard de talrijke lokale initiatieven. Ik ben bijzonder blij de ATP Champions Tour toe te voegen aan onze lijst en hoop dat de Belgische tennisfans met mij zullen meegenieten, van de competitie, het entertainment of gewoon uit pure nostalgie.”

Jan Felgate, CEO van de ATP Champions Tour: “We zijn verheugd de BNP Paribas Fortis Champions te mogen verwelkomen in de familie van de ATP Champions Tour. In de ATP Champions Tour draait alles om legendarische spelers op bijzondere locaties. Dit nieuwe evenement in België past dan ook perfect in dat plaatje.”

De BNP Paribas Fortis Champions mag niet enkel de grootste iconen uit de geschiedenis van het mannentennis verwelkomen. Tussen de mannenwedstrijden op donderdag en vrijdag door en na de mannenfinale op zaterdag wordt er telkens een gemengd dubbel gespeeld. Daarin komt Kim Clijsters in actie! Clijsters speelde de voorbije jaren geregeld wedstrijden in de Legends Cup op de grandslams. Ook Dominique Monami en Sabine Appelmans, twee andere Belgische tenniscoryfeeën, maken hun opwachting op de BNP Paribas Fortis Champions.

De David Lloyd Club aan de rand van het Zoniënwoud in Brussel is de perfecte locatie voor dit tornooi. Rondom de outdoorvelden wordt een tennisdorp opgetrokken waar alle bezoekers schitterend ontvangen zullen worden en waar voor bedrijven tal van uitstekende mogelijkheden zijn om klanten en zakenrelaties te ontmoeten.
BNP Paribas Fortis Champions

Wanneer: 24-26 mei 2018

Waar: David Lloyd Brussel – Lorrainedreef 41, 1180 Brussel

Tickets, hospitalitymogelijkheden en verdere info: [www.championsclassic.be](http://www.championsclassic.be)

Facebook: [www.facebook.com/BNP-Paribas-Fortis-Champions-181527562579070](http://www.facebook.com/BNP-Paribas-Fortis-Champions-181527562579070)

Twitter:@championsclassic


 
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-03-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over Belga Media Support

Antwerpen
20-03-2018

Op donderdag 22 maart 2018 organiseert de FOD Financiën de jobbeurs Talent@FODFinanciën in het Felix Paxhuis. Het is de eerste keer dat de FOD Financiën een jobbeurs organiseert. Laatstejaarsstudenten en personen jonger dan 25 van alle studierichtingen zijn welkom. De FOD Financiën is continu op zoek naar nieuw talent om aan te werven. De FOD Financiën biedt...


Meer info

Belga Media Support
Antwerpen
19-03-2018

Vlamingen zijn tevreden over hun buurt en hun gemeente. Maar verkeersveiligheid en zwerfvuil zijn voor heel wat inwoners knelpunten op weg naar de ideale woon- en leefomgeving. Het Agentschap Binnenlands Bestuur en Statistiek Vlaanderen publiceren vandaag de gemeente- en stadsmonitor. Dit nieuw grootschalig onderzoek peilt onder andere naar de tevredenheid van burgers over hun lokale woon- en...


Meer info

Belga Media Support
Brussel
15-03-2018

De dienst ‘Economic Research’ van BNP Paribas Fortis voerde een enquête uit bij 31 Belgische beursgenoteerde bedrijven. Daarin polsten ze onder meer naar de impact van de technologische revolutie op investeringen en op personeelsbehoeften. Uit het onderzoek blijkt dat de digitalisering bij een op de vier Belgische bedrijven bijkomende herstructureringen zal vergen. Bij de...


Meer info

Belga Media Support
Destelbergen
15-03-2018

Op maandag 19 maart start het Agentschap Wegen en Verkeer met de renovatie van de brug van de Magerstraat over de R4 in Destelbergen. De brug wordt volledig vernieuwd. Tijdens de werken gaat de Magerstraat in beide richtingen dicht en moet het verkeer omrijden. De hinder op de R4 blijft beperkt. De werken zullen tot juni duren. Wat houden de werken in? De aannemer staat in voor een volledige...


Meer info

Belga Media SupportAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het