Nikos Karelis even aan de kantNikos Karelis was vandaag niet bij de ploeg tijdens de ochtendtraining.

 

Hij kreeg vannacht pijn in de borststreek en ging vanmorgen ter controle naar het ziekenhuis. Daar bleek dat hij opnieuw last heeft van longembole, bloedklontertjes in de longen. Iets wat hem eerder (na zijn kruisbandoperatie) ook al even aan de kant hield.

 

Nikos neemt nu medicatie en er is geen gevaar. Hij moet wel twee nachten ter controle in het ziekenhuis blijven. Hij mag ook niet vliegen dus zal terugkeren naar België met de wagen.Van zodra het kan sluit Nikos terug aan bij de groep.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-01-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over KRC Genk official

Genk
18-03-2018

“Het zal in elk geval van details afhangen,” vertelde Philippe Clement voor de wedstrijd. “De weersomstandigheden zullen natuurlijk ook hun rol spelen maar we zijn er klaar voor.” Die weersomstandigheden waren zeker niet optimaal. Lichte vriestemperaturen maar ook een ijskoude noordoosten wind maakten het niet gemakkelijk. Clement wijzigde het elftal dat verloor tegen AA...


Meer info

KRC Genk official
Genk
>>
16-03-2018

KRC Genk TV keek nog voor het vertrek van de ploeg naar Brussel vooruit op de bekerfinale met kapitein Thomas Buffel en coach Philippe Clement. Onze fotograaf was ook bij de laatste training voor het vertrek en op de persconferentie. Die foto's vindt je ook hier beneden.


Meer info

KRC Genk official
Genk
16-03-2018

Supporters, morgen is het zover! Dan spelen we onze vijfde bekerfinale! Omdat natuurlijk iedereen mee naar Brussel trekt, zal alles in en rond de Luminus Arena gesloten zijn. Dat wil zeggen dat onze Ticketshop, Fanshop, Goalmine en het Themacafé gesloten blijven.


Meer info

KRC Genk official
Genk
16-03-2018

Onze bekerfinale tegen Standard zal in Genk op groot scherm te volgen zijn. Wie geen ticket wist te bemachtigen kan zaterdag live supporteren op het Genkse Stadsplein. Met dank aan Stad Genk en Horeca Groot Genk. Bij winst feest in Genk! “Op initiatief van Horeca Groot Genk, ondersteund door de stad Genk, maken we er een leuke avond van voor jong en oud. De match wordt live uitgezonden op...


Meer info

KRC Genk officialAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het