Wedstrijdwijzigingen: Laatste aanpassingen!Nieuw: KRC Genk Ladies oefent op zondag 4 maart om 14 uur op het veld van Borussia Mönchengladbach.

Wedstrijdwijzigingen van onze ploegen:

Super League

Op zaterdag 13 januari oefent KRC Genk Ladies bij de Nederlandse eredivisie-club Excelsior Barendrecht Rotterdam, de ploeg van onze ex-keepster Sofie Van Houtven. Aanvang van de wedstrijd om 14.30 uur.

Omdat op zaterdag 23 december de bekerwedstrijd tegen Aalst plaatsvond is de Super League-wedstrijd van zaterdag 23 december tussen Genk en OHL is verschoven naar vrijdag 19 januari om 20 uur op het SportInGenk Park.

De voetbalbond heeft de speeldag van 12-13 januari in de Super League verschoven naar dinsdag 30 januari. Onze wedstrijd tegen KSK Heist op het SportInGenk Park zal daarom op dinsdag 30 januari om 20 uur gespeeld worden.

De wedstrijd in de Super League tussen OHL en KRC Genk Ladies van vrijdag 23 februari wordt op zaterdag 24 februari om 20 uur gespeeld in het stadion van OHL: King Power At Den Dreefstadion, Kardinaal Mercierlaan 46 in Heverlee. 

Beloften
Er zijn twee uurwijzigingen voor onze Beloften:
- op zaterdag 13 januari begint de wedstrijd tegen DV Tongeren B om 12.30 uur in plaats van om 15 uur.
- op zaterdag 20 januari start de wedstrijd in KV Mechelen om 16.45 uur in plaats van om 16.30 uur.

U15 Blue
Voor de U15 Blue die in een Provinciale reeks uitkomen:
- de thuiswedstrijd tegen KSK Meeuwen van zaterdag 3 maart schuift een uurtje op. De aftrap wordt om 14 uur gegeven.
- de thuiswedstrijd tegen Lutlommel VV van zaterdag 10 maart wordt anderzijds een half uurtje vroeger gespeeld, om 12.30 uur.
- de thuiswedstrijd tegen Maasland Noord Oost van zaterdag 21 april verschuift van 13 uur naar 14 uur.

U15 White
Wedstrijden voor de Limburg Cup:
- op dinsdag 23 januari om 18.30 uur: KRC Genk Ladies U15 White - Heers VV
- op dinsdag 30 januari om 18.30 uur: Heers VV - KRC Genk Ladies U15 White

U13
- De bekerwedstrijd op het veld van RC Peer verschuift van woensdag 10 januari naar vrijdag 12 januari om 19 uur.
- De competitiewedstrijd tegen As Niel United van zaterdag 13 januari wordt daarom op donderdag 18 januari om 19 uur gespeeld.
- De competitiewedstrijd tegen Bilzen Waltwilder C op zaterdag 17 maart verschuift van 10 uur naar 13 uur.
- De competiteiwedstrijd tegen Eendracht Mechelen aan de Maas op zaterdag 7 april verschuift van 10 naar 11 uur.
- De competiteiwedstrijd tegen Calcio Genk op zaterdag 21 april verschuift van 10 naar 14 uur.

U12
- De wedstrijd in de Limburg Cup tussen Neeroeteren en KRC Genk Ladies U12 wordt één dag vroeger gespeeld: op dinsdag 23 januari in plaats van op woensdag 24 januari. Aftrap om 18.30 uur.
- De competitiewedstrijd op zaterdag 14 april tegen Stokkem VV wordt in de vroege namiddag gespeeld: om 13 uur in plaats van om 10 uur.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  11-01-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over KRC Genk Ladies

Genk
22-04-2018

Onze Beloften hebben met een schitterende prestatie in Moldavo de titel behaald in Tweede nationale. Heel wat supporters zorgden voor erg veel sfeer in het gezellige Molse stadion. KRC - in een smetteloze witte uitrusting - leverde knap combinatievoetbal, afgerond met erg mooie goals. Topschutster Esther Oversteyns was meer dan in haar dagje. Al in de tiende minuut tikte zij een assist van de...


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
22-04-2018

Op de eerste speeldag van de Playoffs moesten de KRC Genk Ladies opnieuw naar Standard, waar het vorige dinsdag met 0-1 won op de laatste speeldag van de reguliere competitie. En nu was de uitslag precies hetzelfde. Ook het wedstrijdverloop was vergelijkbaar. Standard begon sterk met een door Lore Vanschoenwinkel afgeblokt schot van Lisa Petry. Op een vrije trap na een aangeschoten hands...


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
17-04-2018

Voor de halve finale van de Beker van België trok KRC Genk Ladies naar het B-terrein in de Luminus Arena van KRC Genk om AA Gent te bekampen. Ondanks de concurrentie van de wedstrijd van de mannen van KRC in Charleroi woonden 550 toeschouwers de wedstrijd bij. Genk en Gent delen de tweede plaats in de Super League, maar Gent werd toch als favoriet beschouwd. En dat bleek tijdens de eerste...


Meer info

KRC Genk Ladies
Genk
15-04-2018

Voor de halve finale van de Beker van België trok KRC Genk Ladies naar het B-terrein in de Luminus Arena van KRC Genk om AA Gent te bekampen. Ondanks de concurrentie van de wedstrijd van de mannen van KRC in Charleroi woonden 550 toeschouwers de wedstrijd bij. Genk en Gent delen de tweede plaats in de Super League, maar Gent werd toch als favoriet beschouwd. En dat bleek tijdens de eerste...


Meer info

KRC Genk LadiesAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het