STVV en Holstein Kiel houden elkaar in evenwichtDe stage in La Manga zit erop. Voormiddag trainden de Kanaries een laatste keer. In de namiddag om 15.00 uur troffen ze 2. Bundesliga club Holstein Kiel op het hoofdveld van de La Manga Club. Het werd uiteindelijk 2-2.

Jordan Botaka opende de score met een knappe kopper en STVV ging rusten met een 0-1 voorsprong. Tijdens de rust wisselde coach De Roeck zijn hele ploeg. Enkel Samy Bourard, die een goede indruk naliet, speelde een hele wedstrijd. Vroeg in de tweede helft prikten de Duitsers twee keer tegen en de Kanaries werden op achtervolgen aangewezen. Maar na een knappe actie en assist van Yohan Boli wist Kurt Abrahams de gelijkmaker tegen de netten te knallen. Eindstand 2-2.

Jonathan Legear en Sascha Kotysch speelden uit voorzorg niet mee. Bezus verliet tijdens de tweede helft lichtjes geblesseerd het veld. Charis Charisis en Babacar Gueye trainden een hele week apart maar waren aandachtig supporter tijdens de wedstrijd.

STVV eerste helft: Steppe, Dussaut, Texeira, Ayala, De Norre, De Petter, De Sart, Botaka, Bourard, Vetokele, Nitcheu
STVV tweede helft: Pirard, Kitsiou, Goutas, Opdenakker, Antunes, Asamoah, Abrahams, Bezus (Dussaut), Acolatse, Boli, Bourard

De Kanaries vertrekken morgenvroeg om 09.00 uur richting de luchthaven van Allicante. Hun terugkomst op Stayen wordt verwacht tussen 16.00 uur en 17.00 uur.
Artikel geplaatst n.a.v. bron:
 
Op:  13-01-2018

Artikel ongepast?

Dit artikel is ongepast

Gelieve ons te laten weten waarom u dit artikel ongepast acht.
Heb je nieuws te melden?
 Meer nieuws over STVV

Sint Truiden
20-04-2018

STVV besliste dat Jonas De Roeck volgend seizoen geen hoofdcoach meer zal zijn van de Kanaries. De club heeft vertrouwen in Jonas De Roeck en zijn technische staf om Play Off II professioneel af te werken met het huidige team. De club dankt De Roeck alvast voor het geleverde werk.


Meer info

STVV
Sint Truiden
10-04-2018

Vandaag zat de STVV-clubleiding samen met coach Jonas De Roeck. Het gesprek verliep in een positieve sfeer. Het afgelopen seizoen werd geëvalueerd en het komende seizoen werd besproken. De club evalueert de prestaties van het hele team verder tijdens Play Off II en de gesprekken worden de komende weken verder gezet.


Meer info

STVV
Sint Truiden
09-04-2018

STVV heeft in eigen huis een klinkende zege geboekt tegen Antwerp FC, het werd 4-0! Asamoah scoorde in de eerste helft. Na de pauze diepten Akpom en Botaka (2x) de voorsprong verder uit. De partij ging vrij evenwichtig van start, met enkele kleine kansen aan beide kanten. Net voor het halfuur knalde Asamoah een afgeweerde voorzet van Botaka heerlijk voorbij Bolat. Antwerp probeerde te reageren,...


Meer info

STVV
Sint Truiden
31-03-2018

Onze beloften hebben een wedstrijdvrije week achter de rug. Na de overtuigende overwinning in Eupen prijken ze nog altijd op de eerste plaats in Play-Off II. Daarin is niet veel verschuiving te vinden want ook Antwerp, Kortrijk en Charleroi pakten een driepunter op verplaatsing. (Zie klassement onderaan) Afgelopen maandag werden de kwartfinales in de Beker van België U21 afgewerkt. De...


Meer info

STVVAdvertentiesKlik hier voor het nieuws uit
Antwerpen | Brabant | Limburg | Kempen | Oost VL | West VL | Brussel | Kust |

Media Partners

X
Geen vervelende pop-up meer?
Geen probleem meld je gewoon aan, de digitale krant is gratis.
Bovendien kan je ook zelf artikels plaatsen.
Deze site gebruikt cookies

Ok, ik snap het